Гришо би Трунгелити, среща Федерер в третия кръг

Нашето момче би с 3:1 сета на Australian Open
Обновена: 20 яну 2016 09:55 | 20 яну 2016 09:55, Красимир Ангелов
29
Гришо би Трунгелити, среща Федерер в третия кръг
Снимка: БТА

Григор Димитров се класира за третия кръг на Australian Open, след като надви аржентинския анонимник Марко Трунгелити, който е номер 210 в световната ранглиста, с 6:3, 4:6, 6:2, 7:5.

Така нашето момче за пореден път демонстрира, че се намира в добра форма през тази година, макар да имаше проблеми срещу своя противник, след като дори загуби сет.

С класирането си за третия кръг на турнира българинът ще се изправи срещу своя идол Роджър Федерер, който от своя страна се справи без никакви проблеми с украинеца Александър Долгополов и го победи след 6:3, 7:5, 6:1.

Двамата се срещнаха на турнира в Бризбън преди броени дни, когато швейцарецът стигна до успеха трудно след 6:4, 6:7(4), 6:4. Това бе техен четвърти мач и четвърта победа за Маестрото. Двамата обаче за пръв път ще се изправят един срещу друг в турнир от "Големия шлем".

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен26Милион профита???Другарю (ти си от ерата на соца), що си не гледаш градчето от селски тип и не си храниш кокошките на двора ами се изказваш за щяло и нещяло.Ужасната страна на нета е че даде възможност на такива празноглави индивиди като теб да ръсят глупости пред много хора. Преди си ви знаеха само по селата и паланките а сега ви вижда цялата страна. Добре че не говорите никакви езици че целият свят щеше да ви се смее.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквам следващият път да излезе по прашки на корта.
21
2
 
2
 
! Отговори
Без въпроси преди 8 години
"Възможността Надал да участва в София е чрез последната покана от организаторите, която иначе ще се пази до последния момент за Григор Димитров."Докарайте Надал! На не му пука за София и България. Най-много като го отупа Федерер нашият да отиде за една секс сесия при Швайцата.
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** се е спретнал с потничето за да впечатли онова трътлестото латиносче.Иска да покаже "баници" като всеки провинциалист.Все едно гледам спасител в Поморие по времето на соца в руският сектор.Ел Класико.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Гришата успее да задържи концентрация и виско ниво в цели мач всичко е възможно, обаче в последите мачове все по някой срив прави, а това срещу игрази от топ 10 е фатално.
18
3
 
8
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До 18:Именно, не е модно ревю, така че всеки може да си облича каквото си пожелае. Няма смисъл от подобни дискусии. Тъпо е да се коментира кой как се облича или с кого си ляга, а не как е играл. Стискам палци на Григор за мача утре. Ако не прекалява с грешките има шанс.
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да му имах потника на тоя .............Жалка картинка.Пацо от Биг Брадър пасти да яде.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали знаете какво ще му причини Дядя Федя :)
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Аз 16Говориш глупости н о е разбираемо.Найк облича сигурно 40 от първите 100 но никой не се е изтуяпал с потниче в стил селски бек.И пак повтарям НЕ ТЕ ЗАДЪЛЖАВАТ да облечеш една или друга дреха.ИМАШ ИЗБОР!!!Това не е модно ревю!!
14
2
 
6
 
! Отговори
не4о преди 8 години
а бе някои хора хем не им пука пък влизат в форумите за григор и коментират..аз ако не ми пука изобщо няма и да го споменавам..пък камо ли влизам да чета за него..кво ми се правят на интерсни..аиде бягаите от тука и си коментираите чалгата и турските сериали
13
3
 
7
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До 14:Като искаш естетика гледай само Уимбълдън, там всички са облечени еднакво. И да повторя - това са екипи на Найк, с които се обличат и други тенисисти, а не само Григор. И изобщо май не си гледал много спорт и не си наясно, на какви други дизайнерски недоразумения сме ставали свидетели, наример на световни футболни първенства. Но както и да е, въпросът е в това, че тук се хейти на общо оснвоание - като не можем да критикуваме някой за играта му, поне да го плюем заради потника му.
12
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Aло! 13А кво ме бОли К..ра за тениса?И кой е тоя ***?Един който буха с гегата ли?Аааа, ама бил от някакво провинциално градче в Бг.Ами не ми пука.
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Аз 12За теб и мнозинството българи детайлите са без значение.За това и сте бедни защото сте про/сти като премиера ви.Но за развитите страни детайлите са от първостепенно значение.И не става дума за "модни полицаи" а за естетика.Обличането, поведението в обществото, начина на изразяване, начина на хранене, всичките тези "дреболии" всъщност определят мястото ти средата.И фирмите спонсори не ти казват точно какво да носиш. Имаш избор. А този избор е израз на същността ти.Сега по-ясно ли
10
6
 
8
 
! Отговори
Aло! преди 8 години
То хубаво ги редите остроумията, ама с компютърна мишка тенис не се играе! Ако ще избивате комплекси, Гришо е твърдр висока топка за вас. И под номер 400 да падне, пак сте му след пушека.
9
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Що да е неуместна? Просто казвам на модните полицаи, че грозотата на облеклото не корелира със спортните постижения. Освен това и други тенисисти носят същите грозни екипи, които са получили от Nike.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Аз 8Аналагияте ти е неуместна.Нерде Ямбул нерде Станбул.
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашия гъзар Дришко се опитва с потниче да впечатли, като не може с игра. Срещу Федерер и по прашки да се пусне все тая ,0:3 сета ще е
6
3
 
14
 
! Отговори
Аз преди 8 години
То и на Вавринка гащите на Ролан Гарос 2015 бяха грозни, но спечели турнира.
5
7
 
10
 
! Отговори
444 преди 8 години
Няма късмет това момче и това си е! Все срещу Федерер го слагат, не е честно просто. Понякога си мисля , че е нагласено, защото взе много да става вече. Срещу идола трудно се играе!!!
4
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквам един от участниците в "черното тото" които съвсем скоро ще бъдат оповестени да е......ПРАВИЛНО, провинциалното недоразумение от Аскюо.

Спонсорирани публикации