Литекс ще съди до дупка БФС

Няма да се примирим с тази неправда, категорични са от клуба
20 яну 2016 22:12, Анисия Иванова
21
Литекс ще съди до дупка БФС
Снимка: Булфото, архив

Ръководството на Литекс излезе с официална позиция, след като стана ясно, че Изпълнителният комитет на БФС няма право да преразглежда решенията на Дисциплинарната и на Апелативната комисии за изваждането на тима от "А" група.

Още по темата


“Няма да се примирим с тази неправда. Това е тежък удар срещу един винаги коректен и изряден клуб, срещу състезателите, голяма част от които са национали, срещу най-добрата школа за таланти, срещу цял град… Ще предприемем нужните правни и административни действия, за да търсим справедливост в следващи и по-висшестоящи съдебни инстанции, наши и международни. Обмисляме да заведем дело срещу БФС за пропуснати ползи от това тяхно решение. При всички положения ще се борим докрай!“, заявиха от оранжевия клуб.

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: съдбфсЛитекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Хахаха - ще се борите срещу тази държава която ви създаде от нищо, като ЦСКА '48г., и сега без да е длъжна да дава обяснения ви разкарва. А да не мислите че унищожаването на футбола е от скука? Това е лакейска държава и служи на тези външни сили дето ни ликвидирват.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи Гришата предпочита да обедини ЦСКА с отбор от Б гр. а не с отбор от А гр.????? Така ли???Много е трудно да живееш с кухина между рогите. В този случай и хероина не помага, да знаете!
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
chestito kluba na mrasnata svinq Delqn e shampion
11
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
До Gost 12При положение, че Литекс е изхвърлен от А група на Левски ще отнемат 5 точки... което според мен на практика означава да се сбогуват с титлата. Така че омразата ти към Левски май унищожава напълно мисловната ти дейност... ако имаш такава изобщо, де. :)
10
1
 
0
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Интересно ми е следното поне б група ще има ли щото какво следва половин сезон загуба и оттам натака академия ще има ли нея не би трябвало да я засяга другото което е доволни ли са тия три отбора да видим още колко ще унищожат има време но пак левски няма да е шанпион *** рогати
9
0
 
11
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Литекс следва да обжалва пред архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян както и пред католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци.
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стоилов го направи защото Гришата му го нареди! Гришата иска да обедини отбора с ЦСКА и да анулира дълговете!
7
6
 
20
 
! Отговори
Сами са си виновни преди 8 години
Стоилов е виновен за положението на Литекс, не БФС. Законите са си закони - напускаш терена по време на мача, вадят те от групата, в която играеш. Всичко е повече от ясно.Въпросът е защо Стоилов извади отбора си. Кому бе нужно това?
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 123 И помнете! Наред е Левски.Тези нямат спиране . Освен ако не ги спрем .
5
8
 
12
 
! Отговори
momo преди 8 години
ей до каквто се докосне цска-то и го затрива ба*и,затриха себе си сега и тези които им подават пояс хахахах.
4
12
 
4
 
! Отговори
СУСО преди 8 години
ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД ЩЕ ПРИЗНАЕ ПРАВОТО НА ПРОТЕСТ И ЩЕ ПОВТОРИ КАЗУСА С " БОТСМАН", КАТО РЕШЕНИЕ ЗА ПРАВАТА НА "ГРУПА ГРАЖДАНИ" НАСИЛВАНИ С ЕДНОЛИЧНИ РЕШЕНИЯ НА ОПРЕДЕЛЕНО СЛУЖЕБНО ЛИЦЕ /ФУТБОЛЕН СЪДИЯ/! КЪДЕ СИ НАМИРА ТАЗИ ПАСМИНА "ЛЕВСКАРИ", ОКУПИРАЛИ ГРАЖДАНСКИ ПРОЯВИ С НАЦИОНАЛИСТИЧНИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ...КОЙ ЩЕ ПЛАТИ 2-3 МИЛИОНА ВРЕДИ?
3
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да съдят малоумния си директор дето ги извади от групата.
2
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много мекс позиция бе! Не е ли малко странно, като се има предвид какво им представляват истинските декларации на тия? Люти обиди и истории дъълго-дълго написани... А сега просто няколко стандартни изречения. Интересно. Нищо случайно няма в това изваждане на Литекс ;) Всичко в полза на закъсалото го отборче от "В" група, ще видите
1
17
 
13
 
! Отговори
Анти-мутра преди 8 години
Съд до дупка в Спортния арбитражен съд в Лозана, и говедата в БФС да плащат за пропуснати ползи за целият период на отсъствие на Литекс!И, разбира се, Шиши на суджук, на суджук!