Плюшченко води и детето чудо за шоуто си в България

Ще видим на леда олимпийската шампионка Аделина Сотникова
28 яну 2016 09:22, Александър Попов
14
Плюшченко води и детето чудо за шоуто си в България
Снимка: Кралете на леда

Новината за пристигането на "Кралете на леда" в България предизвика истинска еуфория у феновете на зимните спортове, а промоционалните билети, пуснати в продажба миналата седмица, са почти продадени.

Освен Евгени Плюшченко и Браян Жубер, на ледената арена на 23 април в зала "Арена Армеец" ще видим и действащата олимпийска шампионка от Сочи 2014 и наричаната "дете чудо на фигурното пързаляне" Аделина Сотникова.

Още по темата

Тя е първата и единствена състезателка на Русия, печелила златен олимпийски медал в индивидуална дисциплина. Извоювала олимпийска титла едва на седемнадесет години (Сочи 2014), както и множество медали от редица други надпревари, Сотникова е считана за гордостта на Русия.

След контузия и осемнадесет месеца извън елитни състезания, тя се завръща в света на фигурното пързаляне с пълна сила, готова да покаже невероятните си трикове на леда и в България. Участието в "Кралете на леда", ще бъде част от подготовката й за зимните олимпийски игри в Южна Корея през 2018 г.

Другото голямо име, което ще участва в шоуто редом до Плюшченко, е Томас Вернер. Десеткратен шампион на Чехия, шесткратен медалист от Grand-Prix финали и носител на купата на Русия за 2010 г. През 2008 г. Вернер става европейски шампион, което го прави първия представител на Чехия, спечелил европейско първенство от шестнадесет години насам.

Още един френски представител ще вземе участие в грандиозния спектакъл и това е легендарният Филип Канделоро. Бившият фигурист ще се завърне на леда единствено и само за турнето "Кралете на леда" и ще покаже още веднъж своите отличителни движения и трикове, които са го направили едно от водещите имена във фигурното пързаляне.

Канделоро е двукратен олимпийски, световен и европейски медалист и четирикратен национален шампион на Франция.

Първите 1000 билета са на промоционални цени от 38 до 98 лева. ВИП билетите на леда са на цена 118 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Анонимен 9Напълно съм съгласна. Току що взех билети, но за другото шоу. Просто трябваше или да се комбинират или да не са едно след друго. Билетите не са евтини.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От Пентагона заявиха че ще отпускат милиарди долари за *** пропаганда срещу Русия.Е като гледам вече парите са потекли и платените *** са в действие.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво направиха? Двете ледени шоута през 20 дни. Хората, които наистина харесват фигурното пързаляне, няма да могат да си го позволят.
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ще е невероятно шоу, което си заслужава да се види, вече съм поръчала два билета, а хейтъри винаги ще има, няма как хора обичащи ракийката, салатката и Сашка Васева да оценят това мероприятие, нека си плюят то си е за тяхна сметка.
2
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютен бойкот на пияния руснак убиец Максим Ставийски!!!!!!!!!!!!!!!! Никой да не ходи на кървавото шоу, напоено с руска водка и българска кръв!!!!!!!!!!!
1
2
 
17
 
! Отговори
Лингвист преди 8 години
Мале какви оли-го-френи витаят тук.... Айде оплюйте хубавия спорт сега с болните си политизирани мозъци.