Гаджев си намери отбор в чужбина. Май

Лично треньорът на Макаби Хайфа искал българина
31 яну 2016 19:06,
5
Гаджев си намери отбор в чужбина. Май
Снимка: архив, Булфото

Националът Владимир Гаджев ще получи в началото на следващата седмица договора от Макаби (Хайфа) с личните си условия, съобщи сайтът Walla, като се позова на човек от клуба.

Гаджев е един от тримата чужденци, които са пред подпис с клуба от северното пристанище, а трансферният прозорец в Израел приключва в сряда.

"Много е трудно да се развие всичко както трябва в последната минута. Но треньорът Рони Леви е запознат с качествата на българина и го иска в състава си. Ако нещо не се случи както трябва, ще вземем един наш футболист, който е даден под наем на Бней Сахнин", казва още източникът на изданието.

След трудния старт през този сезон, зелените постепенно се стабилизираха и в момента заемат 6-а позиция в класирането с 27 точки, колкото имат Ирони (Кирият Шмона) и Бней Йехуда.

Първите 6 в крайното класиране отиват във втората фаза на първенството, когато се разпределя и шампионската титла. Апоел (Беер Шева) обаче е доста напред - с 51 точки и за Макаби (Хайфа) ще бъде истински успех, ако се докопа до квотите за Лига Европа.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Явно не се нрави на ахмед доган
2
6
 
7
 
! Отговори
Гадже Владев преди 8 години
Обичам много Гондзик!Като си бях в България попаднах в Столипиново,и десет пъти се припознах в Гонзик.Навсякъде из махалата има негови двойници!Чудна работа!?
1
0
 
14
 
! Отговори
кзл преди 8 години
Всеки вика...вземи го ти. Хахахахахсхахсах