От Герена с молба: Не ни пришивайте казуса "Литекс"

Левски се надяват на решение на въпроса до края на седмицата
Обновена: 2 фев 2016 12:07 | 2 фев 2016 12:00,
8
От Герена с молба: Не ни пришивайте казуса "Литекс"
Снимка: Bulphoto, архив

Не сме притискали факторите в БФС да подпишат арбитражното споразумение за два дни, нито пък те са ни обещавали да дадат отговор толкова бързо, обявиха от Левски вчера.

На "Герена" обаче се надяват, че въпросът ще бъде решен до края на седмицата, за да може по-бързо да се задейства процедурата в Спортния арбитражен съд в Лозана, пише "Стандарт".

"Институцията в Швейцария е единственото място, където въпросът с отнемането на точките може да бъде решен. Дано обаче не се опитат да "пришият" и казуса "Литекс" към нас, въпреки че не сме сигурно дали от Ловеч въобще са внесли искане за споразумение в БФС и в коя институция ще се жалват", продължиха от "Герена".

Според запознати при провал в БФС има и друг вариант за 26-кратния шампион на България. Той обаче едва ли ще се хареса на президента на футболната централа Борислав Михайлов – иск за пропуснати ползи в роден съд.

Припомняме, че на 30 януари адвокат Радостин Василев обяви, че четирикратният шампион на България Литекс също е входирал предложение за сключване на арбитражно споразумение между него и футболния съюз.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: левскиЛитексгерена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
3
 
! Отговори
Смешниците преди 8 години
от Геренбахче пак са недоволни! Тия сигурно са се надявали да станат шампиони без централен нападател на терена, но пък с централен нападател дон Перуци от БФС!
5
2
 
4
 
! Отговори
... преди 8 години
Бре тоя "футболен" мач тогава беше толкоз купен а съдията беше взел толкоз пари и чсичко беше толкоз показно, че няма накъде повече! Инак то това е съвсем в реда на нещата за БГ футболната действителност или казано с други думи и черно тото няма и подкупни съдии няма и уредени мачове няма и въобще футбол няма, та сега в тоя ред на мисли може да се каже, че "ФК" Левски и тук вина нямат! Та така!
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бе, изобщо!То, на теб...и кръпка не могат да ти пришият, защото имаш 8 клас.Но, виж...ти може и да не знаеш, изобщо, какво и как и къде е натиснал Праси и неговия адвокат.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
признайте колко дадохте на съдията и въпросът е решен!
2
4
 
6
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Акои да ви понесе последствията а зарад кои е вънка зарад вас малоумици ама има господ и за вас само литекс
1
5
 
6
 
! Отговори
zapalanko преди 8 години
KOJTO BIE LEVSKI BIN OT A GRUPA, POVE4E DA NE POVTARJAM.

Спонсорирани публикации