Уволнение в ПАОК, Бербо остава

Изпълнителният директор Яковос Ангелидис вече няма да работи в клуба
7
Уволнение в ПАОК, Бербо остава
Снимка: Reuters

Промяната в ПАОК започна. След излагацията в събота срещу "Атромитос" (1:1) на "Тумба" се заговори за уволнение на старши-треньора Игор Тудор. Снощи бе и срещата, на която се реши бъдещето на специалиста. Получи се обаче обрат в очакванията, след като изхвърча друга шефска глава.

Още по темата
Изпълнителният директор ПАОК Яковос Ангелидис  бе освободен от поста си. Собственикът на клуба пък Иван Савидис обяви, че отборът си има само един треньор и това е Игор Тудор.

"Имаме си споразумение с него и ще си го изпълним. На всичкото отгоре споделяме и еднаква идеология. Говорих с ръководството и им казах, че всички трябва да сме предани на отбора. Да помагаме на треньора и да бъдем семейство", заяви Савидис.

Междувременно Димитър Бербатов отнесе сериозна подигравка от английското издание "Индепендънт". Причината е появилото се преди дни интервю на журналиста Бербатов с футболиста Бербатов.

Той изчетка егото си, като дори в събота голаджията се поздрави и сам за рождения си ден. Художник, работещ за таблоида, направи карикатура на родния нападател.

На шаржа се вижда как Бербатов стои пред едно огледало и разговаря със себе си. А до него стои журналист, който предава по телефона, че благоевградчанина не иска да говори с него.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Димитър БербатовПАОК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пинокио
5
2
 
6
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Примадоната на монако тоя кои е
4
8
 
2
 
! Отговори
ЦСКА преди 8 години
За близо 2о годишна кариера ,втори червен картон ...ВЕЛИК Бербатов !!!
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За пръв път чувам футболист да се признава открито, че е заслужил червения си картон. За което само мога да го поздравя Митко. Пък тея англичани ги виждаме по европейски и световни първенства по футбол колко струват - в тройката не мога да влязат, ама все критикуват кой как играе. Добре, че са Испания, Германия и Бразилия, та да погледаме качествен футбол по първенствата!
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами като журналистите не стават за нищо, сам ще се интервюира, я. Само глупости пишат.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде мите касъмпаша те чака..

Спонсорирани публикации