Жозе все по-близо до Юнайтед, идват нови битки с Пеп

Моуриньо ще застане начело на "червените дяволи" от лятото
5
Жозе все по-близо до Юнайтед, идват нови битки с Пеп
Снимка: Reuters

Бившият мениджър на Челси Жозе Моуриньо ще поеме Манчестър Юнайтед от лятото, гръмнаха световните медии.

Изпълнителният директор на "червените дяволи" Ед Уудуърд е взел решение за смяната на Луис ван Гаал и е настоял на негово място да бъде назначен именно Специалния.

Според някои английски медии португалският тактик вече е казал "да" на Юнайтед, а новината беше потвърдена и от журналиста Алесандро Алчато от Sky Sport Italia, който е близък приятел с Моуриньо.

Ван Гаал има договор с Юнайтед до лятото на 2017 година, но няма да бъде уволняван до края на сезона, като основната му задача е да класира отбора в Шампионска лига.

Така старото съперничество между Моуриньо и Пеп Гуардиола, който от лятото застава начело на Манчестър Сити, е на път да се възобнови.

Двамата водиха люта битка по терените в Испания с Реал Мадрид и Барселона, които бяха изпълнени с немалко скандали и словесни атаки.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Jon преди 8 години
Всички намразиха Челси заради Моу заради скандалите арогантността всички му виновни съдии играчи ,терена ,треньори и др. само той много велик. Сега като го назначат МЮ категорично ще се превърне в най мразения отбор в ВЛ.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде кажете ми как феновете на Манчестър ще реагират за Моуриньо? Дали ще го съблекат както феновете на Левски Петев? Мнееее те имам малко мозък в главатаааа
2
0
 
4
 
! Отговори
7 преди 8 години
A *** да го направят на Челси :)
1
0
 
5
 
! Отговори
MUNTD преди 8 години
Не го щем, ве!

Спонсорирани публикации