Бербо пред трансфер в Китай или САЩ?

Митко в момента е собственост на ПАОК, но не играе редовно
7 фев 2016 16:47, Анисия Иванова
27
Бербо пред трансфер в Китай или САЩ?
Снимка: архив Булфото

Нов слух за трансфер на Димитър Бербатов в САЩ се появи. Спекулацията беше предизвикана от изявлението на спортния директор на Форт Лодърдейл Страйкърс Луис Кукати.

Той заяви, че в понеделник тимът от Северноамериканската сокър лига (NASL), второто ниво на американската футболна пирамида, ще представи изключително звездно попълнение.

Кукати даде и жокер: „През миналия сезон е участвал на осминафиналите на Шампионската лига, където е играл в мачовете срещу финалиста от турнира“.

Още по темата

Изявлението на Луис Кукати означава, че той намеква за бивш футболист на Монако, тъй като „монегаските“ отпаднаха на осминафиналите от Ювентус. „Старата госпожа“ отстъпи на финала на Барселона.

Според информациите намекът на спортния директор на Форт Лодърдейл Страйкърс насочва вниманието към двама играчи – българският нападател Димитър Бербатов и бразилското крило Матуес Карвальо.

Бербо в момента е собственост на ПАОК, но не играе редовно. Според информациите той е в конфликт с треньора Игор Тудор и не е щастлив от положението си в солунския тим. Матуес Карвальо игра за Монако под наем през миналия сезон, а в момента е свободен агент.

Той не успя да си намери отбор преди затварянето на трансферния прозорец в по-големите първенства заради бюрократични проблеми.

Форт Лодърдейл Страйкърс е основан през 2006 г. Той е наследник на известния тим със същото име от края на 70-те и началото на 80-те години на ХХ век. Екипът на стария клуб са носили футболни легенди като Джордж Бест, Герд Мюлер, Гордън Бенкс и Теофило Кубиляс.

Междувременно британският таблод „Сън“ обяви, че интерес към Димитър Бербатов има и от страна на китайски отбори. Първоначално Гуоан и Гуангжоу се били насочили към Вилфрид Бони от Манчестър Сити, който обаче отказал да играе в Китай.

Затова двата клуба се ориентирали към други опции. Според „Сън“ това са Димитър Бербатов от ПАОК и Един Джеко от Рома. Преди дни имаше информация, че Гуоан се интересува и от Валери Божинов.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
2
 
! Отговори
исус преди 8 години
никой не се нуждае от подобни статии но не така мислят хората от ДС , подобни простотии се пускат на вас бедните за да мечтаете за непостижим стандарт , защо ли , защото сте необразовани и нямате този талант , но имате мечти , съсипаха ви селото и ви докараха в града където не ви е мястото на поне 70 % и ако ви е яд на мен заради искреността :) то запитайте се колко е готина жена ви , колко пари имате и на кой етаж лъскате в панела мишки и ако имате просветление , ще видите , че съм прав ;)
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По принцип не давам съвети, особено извън моята професия.Но има друг принцип- човек трябва да има схващане за себе си, да може да се поглежда от страни, да си прави реална преценка.На мястото на този талантлив човек, на тази възраст, бих се разделил с активния футбол и бих се посветил на друго.Иначе рискува да бъде подмятан и да бъде обект на присмех.Тогава хората забравят за таланта му и остават с впечатленията от последните му напъни да бъде като преди.Ако лъже себе си, не е добре.
16
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и тоз ще си отиде като овца без история
15
7
 
4
 
! Отговори
българка преди 8 години
До тук нито един положителен коментар! Що ли? Сещам се, но не искам да го казвам или сравнявам с оня от волейбола!Да живее България!
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напоследък Китай купува футболисти за по 50 млн.така че за там не го бройте.Кой дава такива пари за куцо магаре? Е в някоя селска лига може да го вземат китайчетата,евентуално.
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кой номир е тъа КЪНА Мите?искам и аз дъ съ буйдишъ кат теби
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е Митко????Извинете, но не разбирам тава новина ли е, статия ли е, що за слабоумие в медийното пространство??
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тигрите от Бистрица го чакат. Може да е достойна резерва на великия голмайстор от Банкя
10
4
 
10
 
! Отговори
като гледам преди 8 години
Нищо лично ,но китайците купуват футболисти в които има хляб ,а в нашия не се и вижда желание да потича дори . Колкото за краварника трябва име и да е познато там за да избият парите за него поне от сувенири ,а за краварника нашия е непознат . Извода е ,че му е време да окачи бутонките на пирона и да покаже какво е научил за бизнеса или да си яде натрупаното негово си е желая му успех.
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За тоя и 1 лев не бих дал да го гледам на живо... Името още го държи и гледа да последно да изкара някой милион, ако някой клуб се излъже.
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много слуша алчната си жена и започва да се излага.
7
5
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Тоя така и не си намери място! Като цветарка е!
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бербо заприлича на Плевнелиев шматка се насам натам по света и се излага.
5
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умрял от глад ще кажеш, да спре да се излага и да приключва !
4
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано отиде там, където е по далеко от България. Прекланям се пред таланта му, пред дарителките му акции, но за мен той в един момент се отрече от България и това не мога да му го простя. Както на Казийски, както на Григор Димитров. Обиден съм им като Българин!
3
13
 
10
 
! Отговори
пешо преди 8 години
Никой и никога няма да помни името на шибаният плешивец
2
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искат да се отърват от него, защо е станал спрохав като стара мома!
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Барбуков е на годинки вече и е време да почива..

Спонсорирани публикации