Лудост! Сити и Юнайтед вадят 190 млн. евро за Неймар

И двата гранда дават по 60 млн. евро годишна заплата за бразилеца
10 фев 2016 12:07,
16
Лудост! Сити и Юнайтед вадят 190 млн. евро за Неймар
Снимка: Reuters. архив

Манчестърските грандове – Юнайтед и Сити, са готови да позлатят бразилската звезда на Барселона Неймар, за да го имат в състава си.

Според английския таблоид The Sun двата клуба възнамеряват през лятото да платят освобождаващата клауза на нападателя от 190 милиона евро и да му предложат годишна заплата от умопомрачителните 60 млн. евро.

"Червените дяволи" са готови да изкушат Неймар и с още бонуси. На "Олд Трафорд" искат да го направят лицето на отбора, нещо, което Барса не може да му даде, заради наличието на Лео Меси. В случай, че премине в Юнайтед, голаджията ще бъде центъра на всички рекламни кампании и спонсорски договори, което ще му носи още милиони приходи.

Плюсът за Сити пък е Пеп Гуардиола, който от лятото поема отбора. Неймар вече публично заяви, че мечтае да работи под ръководството на испанския тактик, което може да наклони везните в полза на "гражданите".

Бразилецът има договор с Барса до 2018 година, а от следващата кампания заплатата му на "Ноу Камп" ще скочи на 17,6 млн. евро на сезон. В момента двете страни преговарят за ново споразумение, но все още не могат да си стиснат ръцете.

Интерес към Неймар проявява и Реал Мадрид.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TO I BERBATOV STRUVA POVECE.NO SME MALKA DARGAVA.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За тоя ли бе?! Пак някой е вземал яко стимуланти, той целия отбор на МЮ не струва толкова, а треньора му пък е отрицателна сума...
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а ако можеше и да играе!!!! лелееееее!!!! Никога няма да забравя как плачкаха след 7:1 на финала. На собствен терен:)))))) Няма такова УНИЖЕНИЕ:)))) И 100 пъти да станат шампиони този позор няма да изчезне!
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фулерен, а не фуРе..
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toва се казва пране на пари. Кой нормален ще даде толкова пари ако няма далавера в цялата работа. Направо да започнат да дават и Нобелови награди за футбол. Все пак футболната топка много прилича на фурелен, а нанотехнологиите са популярни в днешни дни.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неймар не е за английския футбол.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре стига с тия *** бе!
3
0
 
4
 
! Отговори
AssBanger преди 8 години
ha ha, говориш за нашите ***.
2
9
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ами, те ги дават, дават ги тези дето плащат луди пари да ходят да ги гледат тези ритнитопковци с празни глави, и да се напсуват и навикат на воля по стадионите и после да имат повод да се наливат с бира по пъбовете независимо дали са спечелили или загубили, е понякога се бият за разнообразие и от скука, типично за ниско интелигентните футболни запалянковци.
1
19
 
5
 
! Отговори
bros преди 8 години
Защо да е лудост? Момчето се доказа като в пъти по-полезен играч от съпътстващите джуджета и клоуни