Васил Божков реши – ще се връща в ЦСКА

Бизнесменът чака да се обявят реалните задължения на клуба
12 фев 2016 08:07,
13
Васил Божков реши – ще се връща в ЦСКА
Снимка: Bulphoto, архив

Васил Божков е твърдо решен да се завърне в ЦСКА. Един от най-богатите българи изчаква съдът официално да обяви дълговете на клуба, след което ще поеме за втори път "червените".

Развитие се очаква до края на месеца. До края на тази седмица пък синдикът Дора Милева ще предостави на съда всичката необходима документация и най-накрая реалните задължения ще излязат наяве.

През миналата седмица Божков е провел поредната си среща с представители на "червените" фенове, пред които е обявил твърдото си намерение: "Заемам се с ЦСКА!".

Бизнесменът е решен да придобие автентичното дружество ПФК ЦСКА и няма никакви намерения да измисля схеми с придобиване на чужд лиценз, сливане с други клубове и т.н.

Нещо повече - Божков е обещал пред феновете да инвестира и да изгради нов модерен стадион за 34 000 души, който ще отговаря на всички съвременни изисквания на УЕФА.

Божков изобщо няма да влиза в преговори със сегашния благодетел Гриша Ганчев, тъй като той няма нищо общо с автентичното дружество и клубът в момента реално се управлява от синдика.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Васил БожковЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
Иска да папа, щото е ненапапан.... Ненапапали се ве, ей!
9
2
 
3
 
! Отговори
циника преди 8 години
хахах, Васил Божков щял да се връща и го споделил пред "група фенове", на които обещал 34-хиляден стадион:)))).Класика в жанра "журналистическа сапунка за ***.или":)). Божков беше 6 години в ЦСКА-какво построи всички видяхме! Част от задълженията висят още от негово време:).
8
2
 
5
 
! Отговори
Путев преди 8 години
Изтъркан сюжет. След тоя известен комбинатор очаквам пак Лупи и/или някой от боклукосъбирачния бизнес.
7
0
 
3
 
! Отговори
naco преди 8 години
Първо ИСТИНАТА и ВИНОВНИЦИТЕ , и тогава всичко останало!? Вън МАФИЯТА от ЦСКА! Само ЦСКА!
6
4
 
5
 
! Отговори
vdch преди 8 години
6, явно си много млад и примитивен щом ревеш от възторг за победи над 7-мия. Сигурно провалите срещу Галатасарай, Торпедо (М), Тулуза, Мура и Зимбру не си ги чувал или не са ти правили впечатление. А тоя страхотен треньор изгони от ЦСКА Хр. Янев и Деянов, като и качествен чужденец като Джилио за да си пробутва бразилци и португалци. Не знам какво Динамо е бил Йешич, а колкото до Левекузен - 10 тия в Германия като ти играе 2 мача с човек по-малко на терена домакина бай Добри може да елиминира.
5
4
 
9
 
! Отговори
иван преди 8 години
време е за завръщане на най-успелия клуб в елита
4
5
 
5
 
! Отговори
Ураааа преди 8 години
Ураааааа!!!!!
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива като теб доведоха Лупи и Титаните и ги бяха обявили за спасители.Ганчев защо до момента недава пари за ЦСКА. Гнома за пореден път излъга и вие пак му ръкопляскате.Сигурно ти е жал че и Стойчо Младенов го няма.
2
4
 
9
 
! Отговори
vdch преди 8 години
1, някои фенове като теб искат доживотен договор на Йешич, известен с култовата си реплика след четворката от Славия (Прага) - "Той турнира за УЕФА не е толкова важен". И земята да се обърне ще вярвате на патологичния интригант Георги Атанасов, който когато един друг ваш любимец Ст. Мл. не е треньор почва гадните си номера, а когато въпросния тарикат се проваля пише, че трябва да се сменя собственика.
1
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦСКА няма нужда от предатели и слуги на говежди ***. Феновете искат Ганчев и всички други Инджовци Манджуковци да вървят на майната си. Този път говеждия заговор няма да мине. Божков да си прави нов отбор от А окръжна и ако иска нов " Ноу камп" да му прави. Да си сбира с оня" Локомотивеца" - Петър Касев и да си правят отбори и стадиони, а специално Божков- да не е стъпил на Армията. Защото не камъни , а павета ще летят.Хайде сега вдсички лакеи на Божков- в Нове холдинг за поредната ***.

Спонсорирани публикации