"Адидас" представи новата "Finale Milano"

Вижте топката, с която ще се играе финала на Шампионската лига
15 фев 2016 18:00, Красимир Ангелов
1
"Адидас" представи новата "Finale Milano"
Снимка: Aдидас

Със завръщането на Шампионската лига на УЕФА по терените на Европа тази седмица, "Адидас" представи "Finale Milano" – официалната футболна топка за директните елиминации и финала на Шампионската лига на УЕФА.

Вдъхновена от града домакин, "Finale Milano" ще бъде използвана от Меси, Бейл, Бензема и Суарес, за да доминират в съревнованието от началото до финала.

Дизайнът включва някой от най-иконичните символи на града, като Театър Ла Скала представен редом до известните стълби на стадион Сан Сиро – фон на тазгодишното издание на Шампионската лига на УЕФА.

Топката предоставя и първокласно представяне на терена с безшевния си звезден панел, базиран на логото на Шампионската лига.

Външното покритие на топката осигурява оптимално сцепление и е еднакво за всички футболни топки за Шампионската лига на УЕФА. Термично слепените звездовидни панели осигуряват безшевна повърхност за отличен първоначален досег с топката.

"Finale Milano" ще бъде на терена по време на мачовете от Шампионската лига на УЕФА от 16 февруари до самия финал на 28 май.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации