Берое се прицели към дубъл за юбилея си

Най-стойностни сме, отбеляза Илко Русев
16 фев 2016 11:22,
9
Берое се прицели към дубъл за юбилея си
Снимка: Bulphoto, архив

Берое поиска титлата за вековния си юбилей през месец май. Такава цел постави председателят на Борда на директорите на клуба Илко Русев.

"Изстраданото второ място от миналото първенство допринася за по-голямото ни самочувствие. От това следва и сегашните цели да бъдат по-високи от изминалия шампионат. Това е обсъждано с треньорския щаб. Днес всички мечтаем за титла", каза Русев.

Той посочи, че заралии имат отлични шансове да вземат Купата на България. Днес от 11:00 часа е жребият за полуфиналите, до които достигнаха още ЦСКА, Литекс и Монтана.

"От оставащите 4 отбора, които ще мерят сили за трофея, според мен Берое е най-стойностният тим. Длъжни сме да хвърлим всички сили, за да се преборим за купата", допълни шефът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
онз преди 8 години
До 0нанонименнекой да сте питали да зимате купа? предния път едни самодейци рекоха че купата е синя и се оказа че било щото е в морето. да не стане че купата е зелена що е на Пъстрина ?
7
0
 
2
 
! Отговори
ананонимен преди 8 години
ЦСКА, Монтана... мечтите - безаплатни, реалността - студена. Купата отново си идва в Стара Загора, явно последователността е на 3 години- 2010-2013-2016...
6
0
 
4
 
! Отговори
До грухтящите преди 8 години
за разлика Берое никога не е чакала на съдията......колко пъти от Берое са се изказвали ама ни бяхме по добрите ама той съдията......айде стига.....започвайте да грухтите.......
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те Беройци спомнят ли си как за последно станаха шампиони през 80 -те години и какъв груб и дърводелски футбол практикуваха. Няма как да не спомена едно тяхно тогаващно гостуване в Свищов на Академик. След безобразно груба игра на заралии вследствие на което двама студенти бяха принудително заменени и отсъстваха за няколко месеца гостите бяха въпреки всичко брутално изнасилени. Победа за Академик с гол на края на мача. Но тогава Академик победи и Левски и ЦСКА.
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тези селяци се взеха на сериозно. Стара Загора я очаква червена инвазия по първа пролет и да се молят Прелав Йорданов да не е в игра иначе е цар на хеттриковете. Шивача също знае как да ги пореже, така че Бирое е до Стара Загора. Спаз Зелев ще бъде на самоопазване. В София 3:0 за ЦСКА. Бирое може само да сънува титлата.
3
4
 
1
 
! Отговори
onz преди 8 години
сички вековници го вадат голем и мек и като го ударят у масата, отиват да си търсят калъфките. набил ще им го набие с контрагайка, монтана с купата, а за берое нефилтрирана.
2
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами то затова отстраниха ЦСКА,ЛОКО и Литекс та да може и такива отборчета да ядат баница!
1
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавно отборче. Щом иска, Боко ще ги уреди. И без това любимите Му тиквени-деляношишковци отпаднаха.