С Путин на гърди срещу... Фенербахче

Футболист на Локомотив Москва заплашен от наказание от УЕФА
Обновена: 17 фев 2016 22:28 | 17 фев 2016 18:00,
167
С Путин на гърди срещу... Фенербахче
Снимка: Reuters

Полузащитникът на "Локомотив" (Москва) Дмитрий Тарасов може да отнесе наказание от УЕФА, след като си позволи политически жест след края на мача срещу "Фенербахче" в Истанбул във вторник.

Мачът беше от Лига Европа, а домакините биха 2:0 с дубъл на Соуза. Реваншът е следващата седмица в Москва.

След последния съдийски сигнал Тарасов съблече фланелката си и тръгна към съблекалнята. Отдолу обаче той остана с тениска, на която имаше снимка на Владимир Путин с военна униформа. Под нея беше написано "Най-възпитаният президент".

Тарасов бе зверски освиркан от турските фенове. Публиката на "Фенербахче" е смятана за една от най-дивите и неуправляеми в страната, затова всички отбори се притесняват от гостуванията на стадион "Шукрю Сараджъоглу".

На летището в Москва Тарасов отрече жестът му да е политически и да е свързан със свалянето на руския самолет покрай военния конфликт в Сирия.

"Идеята си беше моя и няма никаква политика в нея. Аз съм патриот, а Путин е велик президент, което и беше написано. Показах я чак след края на мача, когато отидох да поздравя нашите фенове. Носил съм я и преди, но на никого не правеше впечатление. Сега раздуват случая, защото мачът беше в Турция", обясни халфът.

Тарасов е руски национал, а през февруари 2014 г. в контрола срещу "Лудогорец" получи тежка контузия, която го извади от състава на "сборная" за световното в Бразилия.

Вижте и видео и коментар от случката:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тарасов прекрасно разбира, че това е единствения начин Путин да се появи в Истамбул.Президента ще му е вечно благодарен, че макар и на фланелка най-сетне руски главнокомандващ влиза в Истанбул.
68
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже до къде стигна пропагандата ВПРОЧЕМ ФЕНЕРБАХЧЕ БИХА ЛОКОМОТИВ МОСКВА С 2 на 0
67
13
 
9
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
До цък--98;Не искаме президент като Путин ,че да ни мрази целия свят. Имаме си достоен такъв.Цял свят го приема и уважава. Това че *** не го харесват значи че си е на мястото.Проблема си е тяхен. Вървете при Путин или при Путинца
66
5
 
4
 
! Отговори
До 98 преди 8 години
Може да завиждаме единствено, че нямаме такъв футбол.
65
21
 
15
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
Това си е чиста провокация, Руска наглост. Поне да имаше защо .
64
2
 
7
 
! Отговори
До 94 преди 8 години
Това сънувано 3:0 е абсолютно толкова постижимо колкото и 33:0.Локото отиват в маневрения коловоз.Дори и голтрудно ще отбележат.Прогнозирам 4:0 или 4:1
63
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Футбола не е за танкисти !...на такъв и тениска на баба му Путина не помага.
62
11
 
14
 
! Отговори
цък преди 8 години
Можем само да завиждаме, че ние нямаме такъв президент с който истински да се гордеем!А, то днес вместо президент Бг си има ПреЦедент!!!!!!!!
61
1
 
6
 
! Отговори
До 35 преди 8 години
Точно днес това ти изказване е доста неуместно.Издава само ниската ти интелигентност и ментални възможности. Когато няма какво да кажеш по-умно е да си замълчиш. Поне не си личи.
60
0
 
5
 
! Отговори
онз преди 8 години
само да скопипастя коментар на руснак от същия ресурс:" игрок локомотива продемонстрировал футболку. прям как путин, тот тоже все про*ал а показивает Крим"
59
8
 
7
 
! Отговори
Andrew преди 8 години
3 - 0 в Москва и турците ще празнуват Кюрдистан.
58
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този трябва да го изпратят на фронта в Сирия...вижда се, че футбола не е за руснаци.
57
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едните свалят самолети и бият с 2:0 а другите се ежят и перчат е хлапетата се радват какви ербапи били руснаците, пффф излагация от всякъде след този резултат и игра !
56
10
 
12
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
Липса на професионализъм. В истински професионален клуб ще бъде наказан от ръководството. А в немски клуб - изхвърлен до живот.
55
9
 
12
 
! Отговори
здрасти преди 8 години
САЩ и Русия вече си поделиха изкуствената Турция, а простите турци по мачове ходят.. хахахахахаха
54
11
 
11
 
! Отговори
Контрафалц !!! преди 8 години
А бре кво щете си говорете *** ама фенерите им скриха топката бре!!!Само Робин Ван Перси изпусна два гола срещу *** бре! Този резултат на практика елиминира московските буфери-демек джепейци бре!*** на мъка!!!Аре да си пишем и след реванша на 25 февруари а???А тоя *** Тарасов освен жълтия картон УЕФА го треска още 3 мача минимум!Плюс яка глоба за жепето бре!!! Нека да ви е кофти бре!!!
53
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах мача и 5:0 дори щеше да е малко за Фенербахче, бяха нас.рани руснаците и загубиха от раз - ПРОТОКОЛЕН РЕВАНШ В РУСИЯ !
52
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искало му се е при гол да е покаже ама нанайси, той и тоз като Путин, само на чалъми го докарва докато Турция сваля самолети а Фенербахче мачка Локомотив !
51
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във футбола и кремълското "Гуру" не помага !
50
4
 
11
 
! Отговори
онз преди 8 години
абе, тоо си е сложил фланелка на вова, и вместо да бият падат 2:0.. представям си ако беше излезнал с фланелка на сталин, десетката им не мърдаше :)))