Блестящи! Българският ансамбъл с титла в Москва

Гимнастичките ни започнаха отлично новия сезон
Обновена: 20 фев 2016 19:01 | 20 фев 2016 17:56, Елка Василева
31
Блестящи! Българският ансамбъл с титла в Москва
Снимка: Българска федерация по художествена гимнастика

Българският ансамбъл спечели за втора поредна година титлата в многобоя на първия за годината турнир от веригата Гран При по художествена гимнастика в руската столица Москва.

Възпитаничките на Ина Ананиева в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова и Християна Тодорова изпълниха без грешки композицията си с два обръча и три чифта бухалки и получиха оценка от 17.750 точки.

Вчера българските гимнастички бяха оценени със 17.700 точки за съчетанието си с пет ленти и събраха сбор от 35.450 точки.

Така за втора поредна година България започва отлично новия сезон по художествена гимнастика.

На второ място останаха домакините от Русия с 34.950 точки. Днес рускините отново направиха доста грешки в изпълнението си. На трето място е Япония със сбор от 34.550 точки. В състезанието участваха осем ансамбъла.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Abderahim преди 8 години
What a joy to find such clear thniikng. Thanks for posting!
10
2
 
0
 
! Отговори
void преди 8 години
До men (12):Безспорно всеки наш спортист заслужава награда. Също така безспорно 900 лв не изглеждат сериозно. Но също така безспорно Бойко не може да раздава награди от по 1 милион долара - първо защото не му е в правомощията, второ защото това са парите на всички българи и има по-добри каузи за харчене на крупни суми (примерно медицинско оборудване) и трето, но не последно по важност защото не трябва да забравяме кои сме и колко ни е дълбок джоба. Така че наградите са си актуални и премерени
9
4
 
11
 
! Отговори
men преди 8 години
Имаме много таланти но за жалост повечето държавата ни не ги цени и отиват да се състезават в чужбина... повечето спортни бази у нас са в окаяно състояние питам къде ходят парите от спортния тотализатор нали идеята е за подкрепа на спорта . Преди няколко години Бойко награди нашите олимпийци с по 900 лв (3 бр. минимални заплати) а новината "първия български медал от олимпийските игри ... но за Азърбейджан ' просто нашето момче получи премия от 1 млн. долара от президента на Азерите без коментар
8
3
 
15
 
! Отговори
едлвайс преди 8 години
Неотдавна един господин посъветва Крисия да върне наградата, която спечели в Сочи. Сега дали ще се произнесе пак?! Няма да го анализирам повторно - жалко е. Той не знае че изкуството и културата не бива да се обвързват с политиката. Още по- малко по непочтен начин. Прекланям се пред всички, които прославят България в хубавия смисъл.
7
15
 
9
 
! Отговори
Плевнелиев преди 8 години
Дано се върнат живи и здравиче он Путин е диктатор и мене *** е страх от негоС къв акъл сте ги пуснали там.Че там няма какво да ядат хората и магазините са празниПлевнелиев
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БЪЛГАРИЯ 1 - БРАВО !,....Русия 2
5
2
 
30
 
! Отговори
2013 преди 8 години
Браво!
4
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТи не струваш и една плюнка на руснаци
3
5
 
2
 
! Отговори
ЛОШ преди 8 години
паша вот это молодць --пашаааааааааа
2
2
 
60
 
! Отговори
... преди 8 години
Браво, златни момичета!
1
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на българките!Дано в официалните състезания съдиите не ги прецакват заради рускините.

Спонсорирани публикации