"Червените дяволи" прободоха амбициите на Арсенал

Младокът Рашфорд с 2 гола и асистенция за победата с 3:2
Обновена: 28 фев 2016 18:15 | 28 фев 2016 18:11, Красимир Ангелов
1
"Червените дяволи" прободоха амбициите на Арсенал
Снимка: БТА

Манчестър Юнайтед победи с 3:2 Арсенал в голямото дерби от 27-ия кръг на английската Висша лига, играно на "Олд Трафорд".

Двата колоса направиха чудесен мач, изпълнен с голове, опасни и напечени моменти, а над всички отново беше новото откритие на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд. 18-годишният нападател заби две попадения във вратата на Петър Чех в 29-ата и 32-ата минута и асистира на Андер Ерера (65), който беше точен за 3:1. Месут Йозил пък направи голов пас за Дани Уелбек (40) и сам вкара в 70-ата, но и неговите усилия не спасиха лондочани от загубата.

В класирането Юнайтед се изкачи на 5-то място с 44 точки, докато с шестата си загуба от началото на сезона, "артилеристите" остават на 3-та позиция с 51 т, на 5 т. от лидера Лестър.

"Червените дяволи" имаха куп кадрови проблеми преди сблъсъка, което отново даде шанс за изява на Рашфорд, а Майкъл Карик започна като централен защитник. Атаката на лондончани пък поведе бившия нападател на Юнайтед Уелбек, който беше подпомаган в по-задни позиции от Йозил, Алексис Санчес и Тио Уолкът.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари