Приеха Наско Сираков по спешност в болница

Легендарният футболист се почувствал зле, съмняват се за инсулт
Обновена: 3 мар 2016 16:04 | 3 мар 2016 12:36, Елка Василева
34
Приеха Наско Сираков по спешност в болница
Наско Сираков. Снимка: архив, Булфото

Легендата на Левски Наско Сираков е приет в болница "Света Анна"по спешност със съмнения за инсулт.

Бившият национал на България се почувствал зле рано сутринта и е повръщал. Малко след това той е откаран в болницата, където е приет в Неврологична клиника.

Диагнозата му е "периферно-вестибуларно разстройство и съмнения за инсулт", информира "Дарик".

Спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Наско Сираков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое му е легендарното???
18
1
 
3
 
! Отговори
летящата вещица преди 8 години
Ял е много сланина:)
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ме интересува богат ли е беден ли, умен или глупав. Да се оправя, че от живота няма по голям дар. Парите са шума, ако нямаш здраве.
16
2
 
17
 
! Отговори
Трезвений преди 8 години
Аз съм цесекар, но му пожелавам да се възстановява по-бързо. А, следващият ми съвет е за всички български мъже, не само футболистите ни:Минете ли 45 години, намалете драстично пиенето на алкохол. А, доколкото се сещам, Сираков и с пури съм го виждал, е това пък вече е убийствената комбинация- алкохол и цигари. Категорично. Добре ще е и ако въобще не пиете и пушите! Примерите с вечно пияният и с пура в уста Чърчил, който доживял дълбока старост, и други такива, не важат за 99% от останалите.
15
2
 
2
 
! Отговори
ОИХ преди 8 години
ДОКЛАД НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ХУМАНОИДИ.Трябваше да предприемем незабавни мерки...Човешкият живот е ценен,но ние имаме приоритет-изследване и развитие на хората.Търсим,намираме и репродуцираме най-доброто у Вас. Все по-рядко откриваме липсваща част.За Вас това е спорт,а за нас е важен победителя-обект на изследване. Ние знам,колко на брой поколения са необходими за да се роди бебе ,от което да вземем важен ДАР.Какво остава за някои,който пречи дадена кръвна линия да съществува.Мерки
14
2
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Това са вече възрастни мъже, които изглеждат много по-добре от средностатистически български шкембелия на 35 години. Какво се седнал да се изказваш неподготвен. Я погледни Роналдо, та той заприлича на глиган освинен още на 30 години. Не може вече да тичаш ти критикуваш мъже на по 55+ години. ***!
13
7
 
21
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Хора, не спортувайте.Спорта води до преждевременна смърт.Особено са вредни тези спортове дето на финала припадаш от умора. Това не е човешко. Всичко е за ***.
12
2
 
28
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Наско,пожелавам ти скорошно оздравяване.
11
6
 
16
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Само потвърждавате мнението ми, че от българина по злобно и завиждащо животно няма! За това никога няма да има хубав живот по нашите прокълнати земи!!!
10
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доста гаднички хора сме ние, българите. Много обичаме да мразим. Сега го плюете - пияница, бил, комарджия бил и т.н. Обаче ако новината беше "Наско Сираков почина от инсулт', щяхте да почнете да споделята и лайквате в социалните мрежи клоко велик българин бил, какъв добър човек бил. Също като за Трифон - като беше жив беше ***, после като умря стана достоен българин. Ами какво да се прави, такива сме си ние - жалки, мразещи и плюещи душички...
9
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DANO NE SE OPRAVI TOZI SKAPAN LESKAR.
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дасе управи скоро момчето
7
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАЛИ Е ЛОВДЖИЯ.МАЛКО ЛИ ЖИВОТНИ ОБСТРЕЛЯ.ПЛАЩА ЗА ГРЕХОВЕТЕ СИ
6
10
 
23
 
! Отговори
знаещ преди 8 години
Когато беше начело на Левски, черното тото беше в разцвета си. Купуваше и продаваше мачове на поразия. Съдии и играчи също бяха на щанда за покупко-продажба. Направи Левски няколко пъти шампиони с подкупи и далавери. По негово време излезе името ФеКа Дузпа. нямаше мач в който да не им свирят поне 1 дузпа. Рекорда им беше срещу Ботев 4 дузпи за 1 мач. Да не говорим, че в същото време източваше Левски, а Иляна точеше федерацията по худ.гимнастика. Тези не са за жалене!
5
8
 
7
 
! Отговори
лошо Седларов преди 8 години
Рано или късно допинга ще си окаже влияние...
4
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До DiscoveryКато врътнеш 50 г. може пак да си говорим!Отстрани е много лесно да приказваш.Още повече при бивши професионални спортисти се отразява промяната в режима много по-зле. Не винаги тялото може да се адаптира към промените. променя се метаболизма и т.н. Не винаги е от ядене и пиене. В конкретния случай обаче е. Наско е всеизвестен пияница и комарджия. В София продаде няколко имота, защото доста беше хлътнал на комар. В момента набляга на пиячката, защото няма какво да залага.
3
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо човешко ли не е останало у Вас. В такъв момент не можете ли да му пожелаете да се оправи.
2
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак е препил снощи и е изгубил на комар.Той и перуката са едни от най-големите *оклуци, които познавам.
1
8
 
23
 
! Отговори
- 1 левскар преди 8 години
Дано се оправи Сираков че е един хубав спомен като футболист . Тойе един от малкото качествени футболисти които са имали недоразумението да играят в Левски .

Спонсорирани публикации