Сираков няма инсулт! Стабилизиран е, даже се смее

Предстоят му изследвания, за да се разбере какво го е повалило
4 мар 2016 10:15,
65
Сираков няма инсулт! Стабилизиран е, даже се смее
Снимка: архив, Булфото

Спортната легенда на Левски Наско Сираков е добре, той не е получил инсулт, увери директорът на УМБАЛ "Св. Анна" д-р Славчо Близнаков.

Още по темата

По неговите думи пациентът е "съвсем спокоен, с много малки оплаквания, стабилизирано състояние, без никаква опасност за живота му".

Вчера Сираков е имал "някакви оплаквания, постъпва по спешност, започва диагностика и лечение", каза д-р Близнаков пред bTV.

"Нямаме притеснения, не е инсулт, ще бъдат извършени допълнителни изследвания, за да се разбере какво точно е, но не е тежко заболяване, което да води до някакви притеснения", увери той.

Според него Сираков е "в добро настроение, говори, усмихва се, приема с чувство за хумор състоянието си, така че всичко е наред в момента с него".



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
65 преди 8 години
Може да е от перуката-неговата.Не от Боби Михайлов.Най-добре знае докторчето-Близнаков.Имал бил ,,някакви ''там оплаквания,смеел се бил.Е,дай ,БОЖЕ всекиму такъв учен доктор.Що мислите че ви вярваме.все пак не сма правени в ду-е
29
1
 
2
 
! Отговори
8 преди 8 години
АМИ ЩЕ СЕ СМЕЕ ТА КАК НЕ?ЧУДИ СЕ НА АКЪЛА НА АДИОТИТЕ,КОИТО СА СЕ ХВАНАЛИ ,ЧЕ ИМА ИНСУЛТ.А ВСЪЩНОСТ ЯВНО Е ПОЛУЧИЛ ПРИСТЪП НА ПАНИКА СЛЕД СМЪРТТА НА ТРИФОН ИВАНОВ.МИЛИ НАСКО,СТЕГНИ СЕ ЗДРАВО И,НАЙ-ВАЖНОТО,СПРИ АПК-ТО.ИНАЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТИ ПАПКА ПАРИЧКИТЕ,НО НЯМА ДА СИ ТИ.БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ!
28
2
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 40 Впрочем на Марешки бензиностанцията предлага дизела на 1.48 сега, аз си зареждам на ОМВ Младост във Варна на 1.45. Прецаканият и про.стият съм аз. Нали така, брачед?
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е, направиха 3 силни мача. После 20 години само ядене и пиенье. Сега алкохола и холестерола ще си вземат своето.
26
1
 
7
 
! Отговори
Я по-сериозно! преди 8 години
Абе журналистите. Защо пишете само глупости? И да я няма глупостта, пак я измисляте. Има инсулт, няма инсулт, този убит, онзи накълцан, адска катастрофа затвори за часове магистрала,плевнелиеви тъпни,баба изнасилена, друга одрана,старци пребити,малолетна изнасилена, друга пък малолетна родила 5-то си дете...Защо не се заемете със сериозни неща, като например икономическите престъпления на опикания ни елит? Къде са парите от външните заеми, кой от елитаците е с офшорни сметки където крие крадено
25
2
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Все пак за Президент ще се кандидатирва горкия...Гласувайте за Марешки- той ви свали горивото на 1.48!Не забравяйте!
24
2
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 40Брачед, не исках да ти се обяснявам, но това на Марешки е политически дъмпинг! Свали дотолкова цените, че хората започнаха да го наричат петролният Левски един вид. Толкова жалко!
23
1
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 36 Май четеш дословно написаното...нали? Точно Марешки прави дъмпинг на цените на горивата в момента и редица бензиностанции в близост до бензиностанцията на Марешки във Варна му правят двоен дъмпинг с 3 стотинки по-евтино с цел да го съборят. Явно си к.х за да си мислиш , че Марешки купува горивото си от Нефтохим Бургас, а не се снабдява от Дунав Мост Румъния. И тези тирове от Румъния са товарени в Костанца от кораби прекосили не от Крим морето, а от Босфора.
22
1
 
0
 
! Отговори
няма страшно преди 8 години
На 47 години получих първото си главоболие( мигрена) и така вече 24 години, но не постъпвам в болница.. имам и хубави, и лоши дни..Понякога с прояви като на Наско... но минава..Засега.Няма излекуване.И все пак... всичко е възможно!
21
3
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 31Значи синът на Ганчев беше в ареста, защото правел дъмпинг със захарта? То по тази логика защо Марешки не е в ареста, брачед?Толкова си ми смешен....
20
2
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Гриша Ганчев е бизнесмена за пример според чорбарската ***. Нищо че е по-голям мафиот от оня ска.паняк Делян Пеевски.Да се смеем ли или да се хилим?Или просто ми е обидно, че живея сред такава проста сг.ан?!Аз им казвам, че и двамата са бо.клуци и че не ме интересува откъде се спонсорира моя любим отбор, защото отбора не е от на Делян Пеевски времето , а от 102 години, те си знаят тяхното.С оли.гофрени да събеседваш е трудоемко.
19
2
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Уааааа.....(както казваше Ал Пачино в "Усещане за ЖенаЮ"), знач иГриша Ганчев има собствени заводи които не работят от години, но има милионите да си поддържа клуба Литекс..сега и ЦСКА?? Иначе той синът му беше пуснат от ареста, само няколко милиона беше направил от контрабанда със захар. К'во да правят хорицата!
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 21Правилно, Гриша Ганчев не строи джамии, той си прави милионите с контрабанда!
17
3
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Аз съм просто фен на футболен клуб Левски. Какво ме интересува откъде се спонсорира през годините?
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този с перуката да не би да е важна персона, та пишете за него?
15
2
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 17 Всички станахте големите Человеци...ще спреш тия *** да съблекат Петев? Ти видя ли изобщо че бяха подивели тия алкохолици и наркомани? И Сираков ако тръгнеше да ги спира мислиш ли, че това нямаше да отприщи още повече емоциите им и да го бутнат настана? Ей, ти имал ли си си контакт с ***? Надявам се да нямаш никога!До 18Толкова ме притесняват парите на Пеевски, колкото го притеснява всеки един чор.бар като теб откъде са милионите на Гриша Ганчев!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има толкова болни деца и млади хора в безизходица и невъзможност за лечение..Защо трябва да ни занимавате с този?
13
1
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
До БГГришата мафиота е толкова българин, колкото онова дебело мафиотско * Пеевски. Въпросът е ти защо си с изкривено мислене и възприемаш по този начин обстоятелствата и хората - който не ти харесва не го считаш за българин?!!!
12
0
 
5
 
! Отговори
един преди 8 години
До такава степен съм загубил доверие в този човек, че не изключвам варианта "от муха слон направи".
11
2
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до БГКой е собственика на ЦСКА? НА Литекс? Гришата захарния мафиот ли?

Спонсорирани публикации