Шарапова с емоционално писмо към феновете

Чела с часове съобщения на фенове, благодарна е
10 мар 2016 14:22,
30
Шарапова с емоционално писмо към феновете
Снимка: архив, Reuters

Скандалът с положителната допинг проба на руската тенисистка Мария Шарапова раздели тенис средите на две. Ако едни защитаваха тенисистката, то други направо поискаха да върне всичките си трофеи, спечелила някога.

Феновете на Шарапова обаче са по-обединени отвсякога. Именно заради това тенисистката отправи дълго обръщение към тях, в което разказва за часовете след признанието и благодари за подкрепата.

Още по темата

"Вчера се събудих с пощенска кутия, пълна с любов и съчувствие", започва Маша. Първият имейл, който прочела, бил от близък неин приятел. Писмото му я накарало да се усмихне и да се разплаче.

На сутринта след признанието Шарапова се събудила с решението да играе тенис отново.

"Бих желала да не трябваше да преминавам през това, но се налага и ще го направя", пише тя. Отишла на фитнес и забелязала, че е следвана от папараци.

"Не бях много онлайн, освен странното търсене за антична масичка за кафе, но приятелите ми направиха колаж за мен с всички ваши хубави съобщения и хаштагове, които сте създали (‪#‎IStandWithMaria и ‪#‎LetMariaPlay). Прекарах следобеда, четейки ги до моето куче, което не можеше да разбере защо това е по-важно от разходката, която очакваше", продължава Шарапова.

Тенисистката гордо заявява любовта си към феновете, които показват подкрепа и лоялност в тежкия за нея момент. Признава, че по-скоро е очаквала такава съпричастност, когато е на върха на професията.

Накрая на обръщението си към феновете Шарапова признава, че иска да има шанса да се състезава отново.

"Вашите съобщение ме окуражиха много. Това съобщение е, за да ви благодаря. Благодаря ви много", завършва Маша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: тенисшараповадопинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Как що? Щото това, което зобат американците още не е в списъка със забранени вещества. Все пак вероятно имат голямо лоби в комисията, която преценява кое да се счита за допинг и кое не. Нали все пак американци "обърнали внимание" на широката общественост за Мелдониума, който използват в Източна Европа
1
4
 
39
 
! Отговори
тя преди 8 години
КРАСИВА И ТАЛАНТЛИВА!!!

Спонсорирани публикации