Кобрата уверен: Знам как да бия Чисора!

Кубрат Пулев е категоричен, че знае как да победи съперника
16 мар 2016 19:14,
42
Кобрата уверен: Знам как да бия Чисора!
Снимка: БТА

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев отговори на провокативните думи на следващия си съперник Дерек Чисора.

Двамата дадоха съвместна пресконференция в София, на която британецът заяви, че "Корбата е аматьор и ще го унищожи без никакви проблеми".

Още по темата
"Смятам, че съм по-добрият и ще си проличи на ринга, тук може да говорим каквото си поискаме. Дерек е добър боксьор, но аз съм по-добър и знам как да го победя. Очаквам това предизвикателство и шанса да спечеля европейската титла. Сигурен съм, че залата в Хамбург ще е пълна от българи, които да ме подкрепят към победата. Сега може да не се плаши от мен, но изпи няколко чаши с вода, може просто да е жаден. Хубаво е, че не се плаши. Готов съм за битка" заяви Кобрата.

"Уверен съм в силите си и двамата ще се подготвим за този двубой, но аз ще победя. Номерата с ринга и ръкавиците ги прави само Кличко, при нас това не е никога било като опция, няма и да бъде. Рингът и ръкавиците ще са еднакви и за двамата. Най-силната страна на Чисора е шоуто и определено се справя добре, чак и на мен взе да ми хареса, въпреки че не гледам комедии", каза още Пулев.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 7 май в Хамбург, Германия в спор за вакантната европейска титла.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
6
 
! Отговори
do 11 преди 8 години
Люлин 2 микрораон да не се обаждате, дюнергълтачи
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Кобрата уверен: Знам как да бия Чисора!"Тоя пак почна да се изхвърля като *** на сух пясък. Май забрави как му спуши очите Кличко и колко много лед му трябваше след срещата.
8
7
 
5
 
! Отговори
w.q.germani преди 8 години
SCHTE GO BIE....S GLAWA PO RACETE......
7
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти и Кличко знаеше как да биеш ама ...
6
6
 
26
 
! Отговори
777 преди 8 години
И КЛИЧКО ЩЕШЕ ДА БИЕШ
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NIAMATE LI SRAMA DA NI ZANIMAVATE S TAKIVA KATO TOZI,KOITO UCAT MLADOTO POKOLENIE NA POBOISHTA.KOBRATA:ZNAM KAK DA BIA...NO NIMA DA BIESH E VAZHVALNO ?
4
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя па пръдльо, ще биеш камбаната, мухъл
3
1
 
22
 
! Отговори
PD преди 8 години
Хубаво, ама мъдрия български народ е казал:Едно е да знаеш, друго е да можеш и трето е да го направиш.И пак от древната мъдрост на народа ни:Не казвай хоп, преди да си скочил.А дано, ама надали, и все пак Успех!
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаеше и как да биеш Кличко....:)
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кобра оклонението от земята се постига когато клатиш дървото високо.Кличко по този начин те отупа и през другото време се крепеше върху теб за да те умори и постигна целта си.....