Барса обърна Атлетико, но интригата остава

Мадридчани завършиха мача с 10 на терена
6 апр 2016 07:48,
14
Барса обърна Атлетико, но интригата остава
Снимка: Ройтерс

Барселона успя да обърне Атлетико Мадрид и да победи с 2:1 в първата 1/4-финална среща от Шампионската лига между двата тима, която се игра на "Ноу Камп".

Луис Суарес бе големият герой за домакините, след като вкара и двата гола за тях, като попаденията станаха факт в 63-ата и 74-ата минути.

Преди това Торес бе открил за Атлетико в 25-ата минута, но провали отбора си десет минути след гола си, след като бе изгонен след втори жълт и червен картон.

Интересно е да се отбележи, че в една ситуация след почивката Суарес удари без топка противников футболист, но това не бе видяно от рефера.

За статистиката - Барса спечели последните си 7 мача срещу този противник във всички турнири, което е абсолютен рекорд по поредни победи в съперничеството между двата тима.

Освен това каталунците са на път да си отмъстят на мадридчани за отпадането от турнира през сезон 2013/2014 отново на 1/4-финалите.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УУУ пълно с балерини тука бе...
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 6Айде ти като си най-умния обясни зашо все на тях се случва да им помагат по този начин?
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съдията наш човек! Спести директен червен картон на Суарес.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какъв рефер е обЪрнал Атлетико?! Торес имаше жълт картон и продълажаваше да прави "простотии"- беше заслужено изгонен. След това г-н Съдията се опитваше да компенсира и даваша за всичко фалове на Атлетико М. Неймар излизаше само срещу вратаря и беше фаулиран?! това е за директен червен картон..но му беше простен. На Суарез изпълненито също беше за червен картно,НО за друг фал да се сещате?! Защото през целия мач "балтиите" на Атлетико бяха СЕРИОЗНИ! Като слабо съдийство!
5
1
 
2
 
! Отговори
Grom преди 8 години
Сега трябваше и да захапе някой, да се съблече, да покаже среден пръст на всички и да го потупат по рамото!
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре бе титани на мисълта.... кажете какво са ви виновни играчите на Барселона за отсъжданията на реферите? Суарез го видя страничния, какво е казал на главния и защо той му е дал жълт вместо червен картон(който си заслужаваше) си е лично негово решение той дори не беше видял ситуацията и кара по преразказано....В мача с Реал на Рамос трябваше да дадат червен много по-рано ама не му дадоха ... съдиите са хора и грешат какво сте ревнали толкова това е игра и хора за сега не умират....
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно е да се отбележи, че в една ситуация след почивката Суарес удари без топка противников футболист, но това не бе видяно от рефера.Напротив видя го съдията на аут линията, главният му показа жълт картон !!! Ако ситуацията беше с футболист на Атлетико сигурно два червени щеше да му покаже. После пак да обясняват барселона че не ги подкрепят съдиите.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредното грозно подпиране на Уефалона. Няма смисъл да се гледа футбол при положение, че предварително се определя кой ще е победител.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Соларес е виновен за загубата на Атлетико Мадрид! Има вероятност да е бил подкупен, той по принцип нее от тия фудболисти като Даниел Алвеш или Пепе да си вадят червени картони от нищото!

Спонсорирани публикации