Гришо твърдо е с Никол, призна си: Не съм сингъл!

Получи званието "почетен гражданин" на Хасково
Обновена: 21 апр 2016 20:11 | 21 апр 2016 20:10, Камелия Цветанова
9
Гришо твърдо е с Никол, призна си: Не съм сингъл!
Снимка: БТА

Най-добрият български тенисист Григор Димитров получи званието "почетен гражданин" на Хасково и официално опроверга слуховете на британския таблоид "Sun”, че се е разделили 37-годишната Никол Шерцингер.

Още по темата

На въпрос на репортер в родния си град Хасково "Сингъл си сте?“ спортистът отсече: "Не. Казвам си го открито, но това са лични работи“.

На церемония днес той бе удостоен със званието от председателя на Общинския съвет в града Таня Захариева. На кортовете "Юнак" се събраха множество съграждани на тенисиста, които имаха възможност да видят на живо любимеца си.

Гришо бе изключително емоционален и не скри радостта си от завръщането в родния град и от церемонията, която бе отлагана цели 2 години.

След това 24-годишният носител на 4 титли от турнирите на ATP предаде открит урок на няколко млади тенис надежди. Това се случи на новите кортове, част от новия тенис-клуб в града, собственост на бащата на Григор, който по-рано днес се включи в подготовката за дългоочакваното събитие.

Григор Димитров обаче няма да остане за дълго у нас, тъй като скоро за него предстои турнир в Истанбул.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
г преди 7 години
E ти ако си съвсем не ставаш за нищо ....
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво гришо даи и го целия ако искаш мога да ти дам и една обувалка да си вкарваш и мъдете
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успокоих са от тая новина.
3
4
 
27
 
! Отговори
е? преди 7 години
Браво Грише , ръгай каката докато мърда !
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3Да, все от жените му се интересуват и все парите му броят, а какво му коства да е на нивото на което е, на никой не му пука. Това е кътровси труд и лишения от много неща. Гришо, малко сме които те оценяваме, но пък от сърце ти стискаме палци да си здрав и да играеш все по-добре!
1
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея пък само от жените на Григор се интересуват ?Какви тъпани живеят тука само ?Човека е млад хубав има пари и жените се борят за него !Вече и почетен гражданин на Хасково и е пример за обществото.Личният му живот си е негова работа .На мен ми харесва повече Дженифар Лопес ама и Шерцингер е бива .