Класа: Стоичков стъпи върху екип на Реал, развя на Атлетико

Камата отпразнува титлата на любимата си Барса по странен начин
Обновена: 15 май 2016 10:54 | 15 май 2016 10:21,
50
Класа: Стоичков стъпи върху екип на Реал, развя на Атлетико
Снимка: Instagram

Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков не пропусна да се заяде с Реал Мадрид, след като любимият му каталунски тим спечели титлата, а за "белия балет" останаха "калъфките".

Това бе шести триумф на каталунците за последните осем години в Примера дивисион, а Камата вече се надява на нов голям резил на "белия балет" - загуба от Атлетико Мадрид на финала в Шампионската лига.

Той публикува снимка в социалната мрежа "Инстаграм" на която държи с двете ръце фланелка на Атлетико Мадрид, а тази на мадридчани е под .... краката му и е стъпкана.

Вчера след победа над Гранада с 3:0 Барселона спечели първенството в Испания. И трите гола вкара Луис Суарес.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Ако президентът на Реал е с въображение - да го покани за треньор и ще видите как Стоичков ще обърне лопатата .
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
EEE KOJ ZNAE KAKVO STANALO,.,PIL 2 RaKii,.Napravil selfi,.,Dneska normal
37
1
 
19
 
! Отговори
стефанов преди 7 години
селянин със селски номера на селския мегдан
36
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков има повече успехи от алжирския терорист зидан , това че ти си турчин и ти харесва зидан , не значи ,че главътъ зидав е велик !
35
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Класа е Зидан, Стоичков е един *** направил 5-6 силни години като футболист, провалил се треньор, неграмотен журналист и човек убиващ жирафи от 50м с карабина.
34
4
 
9
 
! Отговори
Анти преди 7 години
След петдесетака майката си трака, ама най вече за огасналите "звезди"...
33
7
 
8
 
! Отговори
Долу Барца ! преди 7 години
Абе стига с тоя *** стоичков бе ! Пищете малко за успехите на Георги Иванов -Гонзо в Рен , както и за перфектния му френски който инженерът научи за само две години там ! Пишете за кариерата на Хичо в Арсенал , както и за Влади Гаджев и грандиозния му трансфер в мегагранда и мегаполис Ковънтри ,където синия млад талант все още се обиграва при юнушите за да бъде готов за първия отбор !
32
0
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Иво Аръков : " Г-н Стоичков, може ли да поискам ръката на дъщеря ви Мика, или да си е.ба *** май.на?"
31
4
 
24
 
! Отговори
Madritist преди 7 години
Поредната излагация на Кюрда ! Толкова си жалък да се излагаш по тоя начин, дасе гавриш с фланелката на най-великия отбор в света. Хубавото е , че от Реал няма да ти обърнат никакво внимание разбра ли *** !!!
30
8
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ ПОБЕДА ! преди 7 години
Аз мисля , че нашия вожд г-н Бойко Борисов е по-велик от тоя ...Стоичков ! Това Меркел , Барозу , Камерън , всички се съобразяват с думата му , а тоя Ицо къв е ? Само Реал Мадрид , любимия отбор на новия Левски -г-н Борисов , долу БарЦа , долу Стоичков ...!
29
16
 
3
 
! Отговори
Бяла калъфка преди 7 години
Браво Ицо! Голям си. Мачкай....! Само Барса....
28
4
 
3
 
! Отговори
Ицо Голуемец преди 7 години
Голуем си, Ице! Голуем! Сипвам ракията, седаме на масата и ше пийнеме за твое здраве! Евала, Ице! Само така, мачкай! Истинският българин патреот мачка къде види! Евала, голуем си!
27
7
 
2
 
! Отговори
Барца ? смех преди 7 години
До долния : едва ли някой фен няма да знае как се пише името на любимия си отбор , което докозва колко са жалки платените плювачи на Стоичков ...
26
13
 
3
 
! Отговори
Фен на Атлетико преди 7 години
БРАВО ИЦЕ! ГОЛЯМ!!!
25
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво сте го оплюли Ицата ? Само че като излетиш от софийския терминал на нашата смешна шуробаджанашка тиквена държавичка , хората по света падат на колене и се кълнат в Стоичков че е най-великия , макар по успехи да е назад от много други ,но ..вие в това смешно сайтче явно сте по по най на света ...аахах хахахахахах
24
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разочарован съм. Не се изживявам като фен на отбор, симпатизирам на Барца. Но ето какво различава Ицака от други футболни легенди - простотията не може да я изкорениш. Подобни закачки с противниковия отбор могат да бъдат направени с много повече финес и вкус. Подобно поведения е безвкусно, дори не е интересно. Голям праз като си стъпил на фланелката...След някой друг сезон Реал ще са шампиони, това е един кръговрат...Само че тогава Ицака няма да има повод да каже браво, а ще се покрие като мишок
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съжалявам за Христо дълги години живея в Испания и представата на повечета испанци за родината ни са София-столица и Стойков както му казват те легендарен футболист на Барселона. Явно навършването на 50 години са причина да се върне в побертета и да постъпва като един 20 годишен хлапак .Искрено съжелявам ,толкова години го носих в сърцето си и благодарение и на него се гордех ,че съм Българин.
22
2
 
19
 
! Отговори
Свидетел преди 7 години
Да допълня за тези, които не познават Стоичков от първа ръка. Не може да мисли градивно, винаги подчертава кои са му врагове, къде е страдал и какво е искал да стане. Хвали се колко камери и фотоапарати е счупил. За ***.аците е 1, но за нормалните хора, които го познават е един неграмотен и агресивен човек, който си пада по леки жени и фолк. Да е жив и здрав, но по-далече от него. Да знаете какво видях и ви описах тук накратко.
21
3
 
20
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Не очаквах от такава легенда на българския футбол такъв, ПОЗОР! РЕЗИЛ! ДУМИТЕ МИ СА МАЛКО ЗА ТОВА ПОВЕДЕНИЕ! Ицо, Христо,Стойков не ти отива такова поведение, срамиш България, язък за футболните ти успехи! Реал е класен отбор и пак ще триумфира с титлата!!! Само дето се пънеш с тия РЕЗИЛИ!!!
20
2
 
15
 
! Отговори
Свидетел преди 7 години
Бил съм на маса със Стоичков, когато водеше Литекс. Пуши пура, заобиколен от мутри на прехода, които от *** по-*** се фукат какво са направили с някоя миска. Към полунощ Стоичков набра телефона на Велверде, треньор тогава на Олимпиакос, поиска му 2-3 испанци от състава, ей така свободни да играят за Ловеч, после звъня на Гуардиола, Меси, Пике и Пуйол, всички му вдигнаха на телефона. Всички разговори приключваха с някоя испанска ру.гатн.я. Дори звъня на Борисов, да се оплаква от Цветанов. 1 към 1