Стоев си тръгна от Левски с високо вдигната глава

Има известна горчивина, призна бившият треньор на "сините"
Обновена: 16 май 2016 08:27 | 16 май 2016 08:09,
18
Стоев си тръгна от Левски с високо вдигната глава
Снимка: архив, Bulphoto

Стойчо Стоев обяви, че си тръгва от Левски с високо вдигната глава. Както е известно, снощи сините победиха Пирин в последния мач на Стоев начело на тима.

"За сетен път се убеждавам, че в живота има по-важни неща от парите, от имиджа и то се казва уважение. Аз го изпитах от феновете, от футболистите.

Още по темата
Доволен съм от това, което видях като уважение, като някаква връзка, която създадохме. Тази година и половина аз чувствах уважението, което ме радва", коментира треньорът.

Стоев припомни, че и преди два дни е казал, че има известна горчивина, но подчерта, че си тръгва с гордо вдигната глава и удовлетворен от работата. "Само аз и спортният директор Георги Иванов и футболистите знаем през какви трудности минахме. И успяхме да се класираме за Лига Европа, което беше целта", припомни той.

"Ще останат само хубавите моменти и с удоволствие и в бъдеще ще ходя на мачовете на Левски. Аз съм свързан с тези момчета, с които година и половина бяхме заедно. И в трудни, и в добри моменти се подкрепяхме", заяви Стоев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
1914 преди 7 години
като се има предвид,че нямаше пари за селекция,а само свободни агенти Стоев се справи добре.класирането в лига европа ще донесе приходи на клуба от който левски има нужда.единствено изгубения финал за купата против черно море е негативното в престоя му,тогава не изигра тактически правилно мача.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стойчо и той се прояви като мишок. Има договор за още една година, а се съгласи да го прекрати по взаимно съгласие. Всеки уважаващ себе си треньор щеше да поиска обезщетение , което без проблем щеше да спечели и в съда. Няма как да искаме да ставаме европейци , а да натискаме треньори и футболисти да си прекратяват договорите, когато не ни оттърва.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мога да се хвана на бас, че дори и Гуардиола да дойде в Левски, при тази философия на ръководството нещата няма да се променят и ще бъде изгонен за няколко месеца.
6
1
 
7
 
! Отговори
orza преди 7 години
"Има известна горчивина..." - заради некадърник като Гонзо си тръгвате Вие и сте огорчен?!-не си заслужава! Да работиш с такъв човек-невъзпитан, арогантен, който не може да оцени по достойнство другите, е мъка!Успокойте се и бъдете себе си - не се променяйте! Успех, където и да отидете!
5
1
 
2
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
До ШнурологаТор, бъди обективна, моля ти се.
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз футбол рядко гледам, но по-възпитан и положителен човек от Стойчо Стоев в тоя спорт не съм виждал! Успех
3
2
 
20
 
! Отговори
Пипи преди 7 години
100 % някой ден Стоев ще се върне треньор на Левски. Изкукалия сърбин няма да изкара и 10 мача начело на ***.
2
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стойчо си тръгнал с гордо вдигната глава, а по него търчи баждека "ей усро , забрави си валиума".....
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Герена от години се вършат глупости, но тази сложи предишните в малкия си джоб.