Марадона може да пропусне шоуто на Стоичков

Идването на легендата зависи от шейха на Дубай
19 май 2016 08:06,
37
Марадона може да пропусне шоуто на Стоичков
Снимка: архив Булфото

Организаторите на бенефиса на Христо Стоичков "50 години номер 8" водят до последно интензивни преговори, за да може Диего Марадона да пристигне за звездното събитие на "Васил Левски" утре, пише "Меридиан мач".

Мениджърът на аржетинеца Стефано Чечи е обяснил, че единственият вариант Дон Диего да дойде е да се получи решение от шейха на Дубай Мохамед бин Рашид ал Мактум.

В момента Марадона участва в турнир за ветерани в арабската страна. Той беше и голямата звезда на тима си, който спечели с 6:1. Световният шампион живее в Дубай и има огромна рекламна роля за развитието на футбола. За всяка инициатива той получава торба злато и само шейхът може да реши дали може да пропусне някой ангажимент. Ако се получи зелена светлина в последния момент, организаторите на шоуто ще трябва да организират чартър, който да докара и откара обратно в Дубай Марадона в рамките на няколко часа. 

Това ще бъде най-големия разход. Никой друг не е поискал и стотинка за участието си. Така Стоичков поема само транспорта и настаняването на гостите си в София.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Исках да видя Марадона на живо. Това е легендата на световния футбол, божият пратеник на зеления терен.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ico e otvoril akademia po katalunski ezik, koiato ste obu4ava na prsavilen haskovski dialekt, zaformen s ukrainski vrtki na tatarski etnos i kiurdsko analgineno zadosaznanie
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
moese pone dve malki silikoneni cecki da mu implantirat na uhoto da otvori malko 4erep, glava anti-tikva da pokaje//gnusotia ot vsekade- i zabelejete 4e ni maika mu, ni basta mu, nito brat mu ste odat da duhat taratoro u hiltono//Ico Osmico bese, e i ste prebude kato nai-neskoposania trenior na nasia Nacionalen otbor, otbora na Selta i iujnoafrikanskite diamanti-do Etropole izbiva eleni, v afrika drugi jivotni a v prekite predavania "na ti s Ico" izbiva ribata i krati mivkata ta pada TEC komina
21
5
 
2
 
! Отговори
имаше футбол! преди 7 години
Къде се дяна футбола в БГ, та тези бастуни са в топ футболните новини?
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям е Ицо !!!
19
4
 
16
 
! Отговори
! преди 7 години
Влезеш ли в ОАЕ, ставаш собственост на работодателя си. Ако не те ти подпише изходната виза, не можеш да напуснеш. Робство в 21-и век, но нали са приятели на USA, никой не ги закача.
18
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам кво ще им гледате на тия старци ченетата. И чак па и билети плащате...
17
8
 
12
 
! Отговори
ййй преди 7 години
Искам си парите.. То половината стадион заради Марадона отиват
16
2
 
14
 
! Отговори
м дааа преди 7 години
Не важно дали Марадона ще откаже , а дали ще го направи за пари- цял живот кърти яко пари и забрави че е там за СПОРТА не само за кока и жени
15
4
 
11
 
! Отговори
Пропуснал преди 7 години
Ей,кога започват всенародните тържества в прослава на простотията в България ?
14
1
 
14
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Важното е Джизъса да е с номер 9
13
5
 
11
 
! Отговори
Даааа! преди 7 години
Даже Путин отложил визита в Китай,за да не пропусне веселбата на Стоичков!
12
4
 
10
 
! Отговори
dominici преди 7 години
До no nameА мислиш ли, че Марадона ще чака с трепет този бенефис на Стоичков и няма да си прави други планове? Както пише в статията, той получава торба със злато за всеки ден/мач в Дубай. Поканен е, най-вероятно е казал, че ще дойде, но в последствие му излиза оферта от Дубай и я приема. Колкото и да взима като хонорар за това си идване, най-вероятно е прашинка от Дубайксите пари.
11
5
 
7
 
! Отговори
един коментатор преди 7 години
"Благодаря ти, Боже, за футбола! Благодаря ти, Боже, за Марадона!!! Диего, Диего, Диего, Диего..."Това е точият цитат на един коментатор при гола на Марадона срещу Англия през 1986. Около образа на Марадона винаги имаше нещо магическо, божествено.
10
4
 
9
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
До Анонименdo 3 : За бенефиса на ГонЗо цените на билетите ще са много по- високи...
9
2
 
12
 
! Отговори
no name преди 7 години
Глупости. Този юбилей се подготвя от 1 година сигурно. Мислите ли, че до сега не са уговорени всички подробности и програми с участниците, та ще се разчита на последната минута?
8
10
 
9
 
! Отговори
безпристрастен преди 7 години
На времето е имало богове на вятъра, на слънцето, на бурите ...Но на футбола има само един бог - това е Диего Марадона. Нито един футболист не се е доближавал до бог толкова близо, както го направи той пред 30 години.ДИЕГО, ДИЕГО, ДИЕГО ...
7
0
 
9
 
! Отговори
Алооо журналистите преди 7 години
Като е подписал договор много ясно че може да пропусне ангажимент само с разрешение на работодателя - в случая шейха, какво толкова сензационно? Това да не е бг &аз ги лъжа че работя те ме лъжат че ми плащат&.
6
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кви звезди са тия ритнитопковци и физкултурнуци ве.
5
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накрая и Марадона му би дузпата.