Литекс изчезна, ЦСКА на Стоичков купи клуба

Ловчанлии вече не съществуват на футболната карта
27 май 2016 20:28,
139
Литекс изчезна, ЦСКА на Стоичков купи клуба
Снимка: архив, Булфото

ПФК ЦСКА 1948 АД купи Литекс, след като това стана ясно от документ, който бе публикуван в Търговския регистър по партидата на ловешкия клуб.

Така на практика в деня, в който Чавдар (Етрополе) бе преструктуриран в ПФК ЦСКА 1948 АД, то дружеството купи и клуба от Ловеч.

Проведено общо събрание на ПФК "Литекс" е решило да прехвърли капитала на дружеството си на ПФК ЦСКА 1948 АД и така на практика мъжкият отбор на "оранжевите" вече ще бъде част от новото дружество.
То се казва ПФК ЦСКА София ЕАД и мести своето седалище на столичната улица "Драган Цанков" 3, където е стадион "Българска армия".

В дружество главни акционери остават Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, но сериозно участие има и "червената" легенда Христо Стоичков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1998 г. Литекс-цеца 8:02016 г.Нов хибрид-латексова цецка'80
26
8
 
1
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
На ЦСКА не и трябват измислените ви титли и купи.
25
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шматки, вече са в Б група и щяха да се върнат след година като пичове със историята си както правят великите отбори като Ювентус и Рейнджърс но бай ти *** нали много умен. Един средно грамотен човек ще знае, че това е тотално друг отбор без история и не виждам какво има за радване от червените промити мозъци /не съм фен на левски/ сега или ще е започне от 0 този измислен отбор или успехите ще се добавят към Литекс, но това което е постигнал цска си остава до тук - kassiesa.nl/uefa/clubs
24
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демек ИСТИНСКОТО цска със титлите отиде в канала и дойде отбор без история ! Честито !
23
3
 
36
 
! Отговори
klod_si преди 7 години
И сега какво. Затриха Литекс, отбор който имаше добро развитие и школа. Това само в България може да стане.
22
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е приликата между ЦСКА и кръвта?- И двете са червени.А каква е разликата?- Кръвта има "А" група.
21
8
 
21
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Другари, ЦСКА е обречен още в мига когато Лупи го пое за първи път. После за втори път Лупи ви направи Лупинг, като ви продаде акции на ЦСКА дето са чисти хартии. После Гришата ви метна във Б група. Сега нови акционери.... Още ли не се сещате и хвърляте пачките от балкона на ченгетата дето преследват онези дето са ви ограбили?
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne e ясно - кой ще плати дълговете? НЕ бързайте, някой трябва да плати 22 млн. Няма да е ГГ, той е борче, свикнало да краде от държавата! Жалко за Литекс - попи вОда поради предноро изречение!
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.................../'""/)................,/"../.............../..../........./'"/'...'/'"".\......./'/.../..../......./'"\......('(...'...'.... '~/'...').......\.................'...../........''...\.......... _../..........\..............(............\.............\
18
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спартак София от село Подуене, собственост на ДПС, Шиши и БиБи!
17
7
 
22
 
! Отговори
Обява преди 7 години
Свинеферма гр. Етрополе продава прасета от 20 до 100кг., 5-линеен хибрид - много месо и малко сланина, хранени само с висококачествен комбиниран фураж.Фермата е под постоянно ветеринарно наблюдение, всички прасенца са с ушни марки, ваксинирани, кастрирани и с отрязани зъби и опашки.
16
13
 
22
 
! Отговори
Митьо преди 7 години
Както има ЦСКА Москва, така сега ще има и ЦСКА Етрополе- новото страшилище на Европа
15
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Етрополе е подходящо място, с развито свиневъдство. Има две по-стари, вече утвърдени свинеферми и една млада, еко-ферма за прасета.
14
3
 
24
 
! Отговори
ined преди 7 години
Виктор Франкенщайн пасти да яде, и той не може да сътвори такъв футболен хомункулус.
13
5
 
28
 
! Отговори
Чавдарчо преди 7 години
Чавдар и Латекс били изкупени и заличени, а бе *** от кого са изкупени и заличени.Виж в Търговския регистър, той е публичен и пише , че Чавдар си сменя името на Цура-48.Нищо повече, в Търговския регистър пише също така , че твоята Цура-тази с комунистическите титли и купи е в ЛИКВИДАЦИЯ и ако няма в 30-дневен срок оздравителен плат, ТЯ ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАНА И ЗАЛИЧЕНА.Анадън му ЧАЛМАК такъв !!!
12
4
 
9
 
! Отговори
иВЧОУ преди 7 години
Ивчоу , като не разбираш от някой неща просто не ги коментирай, защото по този начин компрометираш и без това отчайващо непросветената свинска фенска маса.
11
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чавдар и Литекс са изкупени и заличени, ама на *** какво да обясняваш. Когато *** стигне до бариера стои и мучи, не сеща да мине отдолу нито да прескочи.
10
5
 
5
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
с тоз ЕИК ме разсмя, вашия да не е от времето на Фердинад
9
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, Чавдар Етрополе си сменя името. Имат право. Но независимо какво е името, отборът е от Етрополе. Не съм ли прав? Ще си имаме ЦСКА "Етрополе".
8
8
 
22
 
! Отговори
Свинска смър преди 7 години
Интересно защо свинската смърт дойде , многооо преди Коледа и ще продължи завинаги !?Ама от друга страна това е ПРЕКРАСНО !!!