Литекс изчезна, ЦСКА на Стоичков купи клуба

Ловчанлии вече не съществуват на футболната карта
27 май 2016 20:28,
139
Литекс изчезна, ЦСКА на Стоичков купи клуба
Снимка: архив, Булфото

ПФК ЦСКА 1948 АД купи Литекс, след като това стана ясно от документ, който бе публикуван в Търговския регистър по партидата на ловешкия клуб.

Така на практика в деня, в който Чавдар (Етрополе) бе преструктуриран в ПФК ЦСКА 1948 АД, то дружеството купи и клуба от Ловеч.

Проведено общо събрание на ПФК "Литекс" е решило да прехвърли капитала на дружеството си на ПФК ЦСКА 1948 АД и така на практика мъжкият отбор на "оранжевите" вече ще бъде част от новото дружество.
То се казва ПФК ЦСКА София ЕАД и мести своето седалище на столичната улица "Драган Цанков" 3, където е стадион "Българска армия".

В дружество главни акционери остават Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, но сериозно участие има и "червената" легенда Христо Стоичков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 7 години
А герба ще си остане същия, няма да се прибави Л и разни цифри. Никой не протестира, нито Литекс, нито Северна Корея, нито ЦСКА Москва, нито и султан Ердоган! Никой в света не знае за това ЦЕКА и неговите тарикатлъци.
86
0
 
2
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
И какво стана? Не била целта на Гришата отбора на Литекс да бъде изритан от А група за да се спаси ЦСКА ами целта била Левски да елиминира опонентите си? Гришата както много пъти казах излезе най-големия ***. Не стига че по този селски начин се опита да си прави бизнеса ами и сътвори целия този цирк за да може Левски да бъдат нападани и оплювани. И на всичко отгоре да ти вземат 7 точки след като нямаш никаква вина и на практика да решат кой ще става шампион. Срам и позор за феновете на ЦСКА
85
1
 
5
 
! Отговори
отдвана нема футбол преди 7 години
Така, така... нормалните хора отдавна спряха да се интересуват от футбол... не само в БГ първенството...Мисля, че е крайно време и бг *** и гамените под наименованието "запалянковци" да спрат да ходят по стадионите и изобщо да спрат да гледат поне БГ футбола, за да се спрат тези шашми и мапинации. В крайна сметка след като всички олигарси се занимават с това, явно става въпрос за много пари и по-точно - за много НАРОДНА пара!
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще повярвам, че демокрацията е дошла. когато всичко се случва прозрачно и по волята на хората. Иначе всичко си е комунистически манипулации
83
0
 
4
 
! Отговори
РККА преди 7 години
този червения феникс в коя група ще е догодина че от доста време не гледам футбол БГ ...
82
6
 
5
 
! Отговори
факт преди 7 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техния символ ЦСКА. # Трябва ли отново с кървави народни пари да плащаме за реанимацията на комунистическото iz4adie ЦСКА, както реанимирахме Д.С.-iz4adieto ЛЕВСКИ ? ? ?
81
1
 
3
 
! Отговори
Кредитори на redpigs преди 7 години
Според публикуваният списък на кредиторите на цекато и ЧЕЗ са им кретори.Увеличавате тока,увеличавате ли го,....? а другарю иван иванов кевърчанинНародът ще плаща тлъсти сметки за ток, за да възкръсне цекато мъртвецът от мъртвитеКредитор е и Чавдар Етрополе на стоичков ***$а. Биби се е погрижил да му върне кредита, от гладуващи старци.
80
1
 
5
 
! Отговори
Щерка на баща си преди 7 години
Бойко направи далаверъ, с която принуди левскари, малоимотни и безимотни, сюрмаси и сираци да плащат, за да го има ЦЕКА х 2...да му платим на цекато данъците и харчовете безконтролни и умразни на умразното отборче !Е тва никога нема да му го простим!
79
1
 
6
 
! Отговори
Беззаконие преди 7 години
До PumpallaАко си ББ ХС ГГ и подобен маймун, може да изтеглиш в България и 100 по сто милиона долара, да се прекръстиш с чужди пари от Петко ... на Петко... и да не ги върнеш.Да връща баба Пена, да връщат емигрантите, пращащи пари изкаран с черен труд и унижения в чужбина на майките си за вода, ток и парно, да праща робът, а стоичковци, бойковци и гришоци чака рака и салфетки.Но ще види ББ каква салфетка ще му дам на изборите.Крадци обирджии беззаконници.!
78
1
 
4
 
! Отговори
Питайте ЗАЩО преди 7 години
Стоичков Трътличков, Гришата и ex-левскар Бойко, откраднаха 33 милиона лева пред очите на цяла България, без срам и свян, за да възкресят от мъртвите престъпното ЦЕКА.Помнете! И питайте ЗАЩО?
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ха сега сега дръжте се левски с 2 цска-та в а група!!!
76
0
 
4
 
! Отговори
Блабла преди 7 години
И двете страни в тоя спор са супер смешни!
75
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само преди месец Борисов се заканваше че в никакъв случай няма да допусне ЦСКА до А група ако не си платят.... Е - платиха ли си?
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да знам ББ инвеститор ли е намерил или ще плати 33-милиона от собствения си джоб. Защото аз не съм съгласен да ги плащам от моя.
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека припознаването започне СЕГА...
72
13
 
9
 
! Отговори
Зозо the kid преди 7 години
Малки сини котета, големият червен котарак се прибра!
71
2
 
21
 
! Отговори
Pumpalla преди 7 години
Е добре де.... Аз не мога ли да изтегла един кредит 1000 000 лв. да се прекръста на Петко и да не го връщам?Не мога! Скапана държава...
70
1
 
16
 
! Отговори
Плащайте пигове преди 7 години
PIGS плащайте, плащайте! Плащайте!!!
69
12
 
4
 
! Отговори
До 87 преди 7 години
Къф 1 млн лецкари бре? Те са 200 човека и сичките мучат в тоя форум
68
4
 
15
 
! Отговори
Дълг преди 7 години
Чорбари, дължите 33 милиона на Българите.