Бензема изригна, обвини Дешан в расизъм

Даже не съм осъден, заяви стрелецът на Реал Мадрид
16
Бензема изригна, обвини Дешан в расизъм
Снимка: БТА

Нападателят на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Карим Бензема, нападна селекционера на Франция Дидие Дешан.

Стрелецът не попадна в състава на "петлите" за предстоящото европейско първенство, като официалната причина за това е изнудването на Матийо Валбуена със секскомпромат.

Бензема, който е от алжирски произход, обаче смята, че причината е съвсем различна – Дешан се е подал на расистката половина на Франция и за това не е получил повиквателна.

"Не разбирам решението на Дешан в спортен план. Даже не съм осъден и смятам, че няма да бъда. Обичам да играя футбол и искам да бъда с националния отбор. Според мен той се поддаде на натиска от страна на расистите във Франция".

"На последните избори една екстремистка партия спечели много гласове и достигаше до последния кръг. Не знам имал ли е избор при вземането на това решение", каза Бензема.

Преди няколко дни легендата Ерик Кантона също обвини Дешан в расизъм и адвокатите на селекционера заяви, че започват съдебни процеси срещу бившия ас на Манчестър Юнайтед.

Още новини преди старта на Евро 2016 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
4
 
! Отговори
dp преди 7 години
Ми колкото пъти съм го гледал - няколко мача на Реал - е бил съвсем безличен.Жиру за Арсенал съм го гледал повече и е поне толкова добър, всъщност мисля, че е доста по-добър ако и да не вкара много голове тоя сезон.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те са с по два паспорта,ха направят беля и дърпат обратно,а там се правят,че били на гости от гурбет се върнали,пък и ги не дирят къде отишъл и за кой рита,на запад бил и се сдобил с паспорт,пораснала му цената,може да рита където ще и за когото ще,какъв му е проблема,може да рита и за ИСПАНИЯ нали са в криза след световното или не е натурализиран нещо като национализиран,интернационал-терени колкото ще,всичките са на лице,така го заварила съдбата за да не му падне цената,що не е ритал ели къде.
12
4
 
17
 
! Отговори
da be преди 7 години
то все "расизма" им е виновен като не ги одобрят на тия
11
3
 
17
 
! Отговори
42 преди 7 години
МИСЛЯ СИ, ЧЕ ПРЕДИ 30 ИЛИ 40Г., КОГАТО В ЕВРОПА НЯМАШЕ ТОЛКОВА ЕМИГРАНТИ, А БЕЛИТЕ БЯХА МНОЗИНСТВО И В САЩ НЕЩАТА БЯХА ДАЛЕЧ ПО- ДОБРИ. ТО ТОВА Е ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИ ДА ПРОПАДАМЕ, ПРИВНАСЯНЕТО НА НЕКАЧЕСТВЕН ГЕНОФОНД.
10
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дешан е избрал всякакви- бели, кафеви и черни. Тебе не те е включил и затова е расист? :DНа вас имигрантите трябва да ви се орежат малкото правата, че ставате нагли с пищенето за расизъм. Скоро може и тоягата да заиграе, че на хората взе да им писва от оплакванията ви.
9
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е супер наглец и адски некадърния ритнитопковец. Странно обаче нито Кристиано му се сърди, нито Зидан го оставя на пейка, нито Перез се решава да го разкара и му преподписва договора на всеки 6 месеца. Явно държи компромати и срещу тях...
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей къде е Африка. Там всички са пустинно-джунглови демократи. Даже вируса Ебола не подбира по цвят и произход.
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не разбирам решението на Дешан в спортен план. Даже не съм осъден и смятам, че няма да бъда."Ахахахха "смятал", ти не си съдия по делото за да "смяташ", плюс това ако те осъдят отиваш в затвора за 5 години. Повдигнати са ти обвинения, тече съдебно дело срещу тебе, какъв национален, какво европейско бе пич?
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е расизъм а превантивна мярка и навременно осуетен атентат.Ами ако този се самовзриви на игрището ?После ? Расисти са онези които се самовзривяват и избиват християни,Този който е обвиняем във терористичен заговор срещу християнската нация има наглостта да сипе обвинения за расизъм .;Ето това е най голямото доказателство че мюсюлманин може да бъде интегриран във светски ценности.Даваш му пари и слава а то в главата му чаршафи и килимчета,възпитано в агресия талибанче
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кривата ракета, расизма и пречи!
4
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малцинствата стават все по-нагли. Правят се на жертви на расизъм за всичко, което не им харесва.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То френския отбор е съставен на 90% от *** не знам за какъв расизъм говорят, явно вече дори издаването на повиквателна за бял французин води до съд за расизъм. Ето такава една Европа.
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бензема ,видяхме как риташ топка но я сега да видим палми катериш ли ?
1
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комплексите на сарацина са взели връх.Ни най малко френски гражданин може да бъде обвинен в расизъм та те ва превърнаха от маймуни в хора,простете в полу хора и вместо благодарности сега полу интегрирания талибан сипе обвинения