Резил в Япония! Националите паднаха с 2:7

Слънцето за България залезе в страната на изгряващото слънце
Обновена: 3 юни 2016 15:43 | 3 юни 2016 15:43, Красимир Ангелов
140
Резил в Япония! Националите паднаха с 2:7
Снимка: Булфото

Националният ни отбор по футбол записа срамна загуба в своя първи мач в Япония. Възпитаниците на Ивайло Петев бяха унижени с 2:7 от домакините.

Мачът започна перфектно за "самураите", които поведоха още в 4-ата минута. Тогава Кашиваги центрира в наказателното поле, където Оказаки бе оставен непокрит и откри резултата с глава. 120 секунди по-късно попадение на деветката на японците беше отменено заради засада, а в 14-ата Митрев демонстрира класа. След центриране от корнер се получи меле в наказателното поле и Сакай засече с глава, но вратарят плонжира и изби.

След 22 минути игра България създаде първото си чисто положение. Михаил Александров центрира отдясно, Димитър Рангелов надскочи Моришите и засече с глава точно под гредата, но вратарят успя да избие с върха на пръстите си! Секунди по-късно "самураите" удвоиха преднината си. Юто Нагатомо центрира към непокрития Кагава, той надскочи двама наши защитници и с чудесен удар с глава матира Митрев!

След половин час игра "лъвовете" пропуснаха да се върнат в мача. Сакай игра с ръка на аутлинията и съдията отсъди фаул. Ивелин Попов центрира прострелно, получи се меле и в решаващия момент бранител на домакините изчисти. В 35-ата минута кошмарът за възпитаниците на Ивайло Петев стана пълен. Кагава получи пас в наказателното поле, справи се с опеката на Станислав Манолев и с шут от точката на дузпата направи Митрев за трети път безпомощен в срещата.

Този гол напълно стъписа "трикольорите", които вече не знаеха къде се намират и три минути по-късно отново бяха наказани. След късо изпълнение на корнер, последва центриране на далечната греда, където Моришиге свали с глава към Йошида и защитникът нямаше как да сбърка на опразнената врата за 4:0 за азиатците!

Началото на второто полувреме не предложи нищо различно и домакините стигнаха до нови два гола. Първият падна в 53-ата минута и беше дело на Йошида, който се разписа за втори път в двубоя. Това стана след продължителна атака на Япония, при която Киотеки центрира по земя успоредно на голлинията, където защитникът направи добавка за 5:0! В 57-ата току-що появилият се на терена Усами също записа името си сред голмайсторите. Сакай центрира на задната греда, там резервата Усами овладя и със силен удар по диагонала в далечния ъгъл е точен за 6:0!

След почти час игра България вкара почетно попадение. Мишо Александров получи чудесен пас, излезе сам срещу вратаря и майсторски го прехвърли за 1:6. В средата на второто полувреме Усами можеше да вкара нов гол за Япония, след като стреля от малък ъгъл, но сантиметри не му достигнаха да намери целта. В 82-ата минута България вкара втори гол. Венцислав Христов се пребори за топката, върна леко назад към Галин Иванов, който с прекрасен пас намери Чочев. Той се пребори с Едно и с плътен шут по земя направи 2:6.

Така се стигна до 87-ата минута, когато Асамо оформи крайното 7:2 за Япония. Той буквално се изгаври с Терзиев в наказателното поле и защитникът на Лудогорец го фаулира. Потърпевшият застана зад топката и не сбърка, правейки резила за България още по-голям. До края не падна нов гол и нашите напуснаха мача с наведени глави.

Реакции след загубата на националите четет в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
2
 
! Отговори
БГ преди 7 години
ТОВА НЕ Е РЕЗИЛ,ТОВА Е НАПЪЛНО РЕАЛЕН РЕЗУЛТАТ ОТ ДЪЛГОГОДИШНАТА РАБОТА НА БСФ НАЧЕЛО С ВЕЧНАТА ПЕРУКА.НАВСЯКЪДЕ ПЕРУКАНИ В ЖИВОТА ЗАТОВА ДЪРЖАВАТА НИ Е ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,ЗАТОВА НИ НАПРАВИХА И НАС ПЕРУКАНИ.
85
4
 
2
 
! Отговори
do футуролог преди 7 години
Аз съм наръгал момче с нож ли? Нито ме познаваш, нито знаеш къде съм бил и на кой отбор симпатизирам. Гаси лаптопа и го лапай. Вече ти казах. А до , звода че Михайлов си уреди трансфер на сина си в Ливърпул достигнах от факта, че веднага щом пристигна в Ливърпул го преотстъпиха в Холандия. Дори на знам дали е направил и тренировка в Англия. И беше точно след визита на Платини в София и преди изборите за президент на УЕФА. Това е моя заключение. Но мисля, че може и да е вярно.
84
3
 
7
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Като погледнах заглавието и резултата помислих,че става дума за бистришките тигри или параолимпийци,а то за смотаналния ни отбор,който сега ще отиде след Буркина Фасо и отбора на келнерите от остров Мавриций
83
3
 
3
 
! Отговори
sylar преди 7 години
6te zapo4na s tova 4e Rangelov nqma da go vzema dori da mi kopae na selo carenicata Hazyrov i Galabinov za6to ne sa votborane sme imali v momenta po nekadarno napadenie nikoga igraem s edin napadatel ZA6TO nie ne mojem edna ataka da varjem podqvolite skoro 6te badem da otbori kato San Marino i Andora ako ne6to ne se promeni
82
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФутурологГаси лаптопа и лапай.
81
9
 
7
 
! Отговори
реален преди 7 години
СЪБЛИЧААААЙ!Но не Петев, а Михайлов!Под егово ръководство футболът в БГ стигна дъното.Единственото хубаво нещо направи за себе си, като уреди трансфер на мамин Ники в Ливърпул (където треньор беше французин), срещу това да гласува за МИшел Платини преди години при избора за шеф на УЕФА. Събличай!!!
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей тоя на снимката, му беше малко като го съблякоха...бой му трябва, як кютек!!! И на перукан също,! А на останалите чалгарчета -футболистчета им вземете всичко,без заплата поне една година и кой от където е... те и без това са повечето прости селянчета,с претенции!
79
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До jokinНе преша, на крос ;) Поне да се запотят по обратния път
78
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАКРИВАЙ!!!
77
1
 
10
 
! Отговори
срам преди 7 години
Малко не им достигна на нашите да паднат почетно със двуцифрен резолтат даже и за това не стават Бг. футболистите.А що пара се е строшила да отидат до япония и да ги подготвят.Гледах в ютуба головете и срам ме хвана.Поне да закрият БФС и да се свърши със мъките им а спестените пари да се дадът на други спортисти със потенциал.
76
4
 
6
 
! Отговори
Chubaka преди 7 години
А сега кака им Николета ще ги чака с вазелина на аерогарата да им направи клизма в аналното отверстие на всички малки котета
75
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаха късмет Японците. Иначе реално ги бием.
74
1
 
25
 
! Отговори
itjh преди 7 години
Е, нищо де! Това е всъщност истинското лице на българския футбол - бутафория...
73
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.........перуката е виновен.......
72
2
 
5
 
! Отговори
чичо преди 7 години
Какъвто треньора такъв и отбора. Какви постижения има Петев като треньор? станал с Лудогорец шампион. Я ми кажете от както отбора е в А група с кой треньор не е ставал шампион.Няма такъв.
71
1
 
22
 
! Отговори
jokin преди 7 години
ДА СЕ ВРЪЩАТ,ПЕША,ОТ ЯПОНИЯ.
70
1
 
15
 
! Отговори
vlady преди 7 години
И с Владо Стоянов положението щеше да е същото - сам вратар няма шансове за успех. Защитата редовно оставяше непокрит японец в някои моменти дори двама.
69
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да беше пуснал Владко Стояновия нямаше да вкарат 7 .
68
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам нормален човек дали може да се надява на нещо повече от нашите?Съвсем нормален резултат. Защо Петев да е виновен, ами чалгарчетата дето са на терена ?
67
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Петев след мача: Можеше и да е хикс. Гледам положително.(не си правя майтап)

Спонсорирани публикации