Бербатов мушна два на Англия, Роналдиньо му се зарадва

Световните звезди обаче паднаха с 2:3 на "Олд Трафорд"
6 юни 2016 08:33,
15
Бербатов мушна два на Англия, Роналдиньо му се зарадва
Снимка: Димитър Бербатов / Facebook

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се завърна на стадион "Олд Трафорд" и отбеляза двата гола за сборния отбор на световните звезди, който падна от звездите на Англия с 2:3.

Сам Алърдайс получи честта да бъде мениджър на домакините, а световния тим изпълняваше командите на мениджъра на шампиона Лестър - Клаудио Раниери.

Специален гост беше Краля на футбола Пеле, който се ръкува с всички играчи преди първия съдийски сигнал на съдията Хауърд Уеб, както и с новия мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

В шоуто взеха участие легенди като Кафу, Яп Стам, Едгар Давидс, Фабио Канаваро, Роби Фаулър, Джейми Карагър, Дани Мърфи, Киърън Дайър и Джърмейн Дефоу, реализирал две от попаденията за Англия.

Бербатов влезе в игра след почивката и в тандем с бившия ас на Барселона Роналдиньо за пореден път показа класата си. Митко изравни за 1:1 след удар от десетина метра, а по-късно вкара от бяаята точка за 2:1.

Появилият се като резерва Джърмейн Дефоу обаче обра аплодисментите  с два гола за пълния обрат и победа на Англия.

Още за мача, както и много видео от него, вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Namougelas преди 7 години
Bravo, Mite! Za pet minuti dva gola! Ohaaa, radost za decata!:-):-):-)
8
3
 
35
 
! Отговори
българин преди 7 години
Тия двамата ако се бяха събрали в някой отбор, щяха да са най-страхотният тандем !
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гонзо, ако беше, щеше да мушне два Х два.
6
3
 
2
 
! Отговори
gost преди 7 години
Много искам да попитам тия де се радват че няма футбол в ловеч защо ходеха на всеки мач за имиж ли и сега мрънкат само глупости
5
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 2:Да де, само че Митко Бербатов е интелигентно момче, докато Стоичков е "бегай-мани". Помним го какво представляваше в "треньорската си кариера", а и като човек също - доктор хонорис кауза, който обикаляше със син буркан по улиците. Сточков е безспорно велик футболист, само че Бербатов е класи над него.
4
4
 
47
 
! Отговори
123 преди 7 години
Ей, ако не е Бербатката, Пиронкова, Гришо...и някои други, никой няма да чува за България!Да не мислите, че Тиквата се е прославил или ще се прослави по някакъв начин ???
3
4
 
29
 
! Отговори
МАРИЙО преди 7 години
МАРИЙО,БЕРБАТОВ МУШНА ДВА НА АНГЛИЯ!КЪДЕ СИ УЧИЛА БЪЛГАРСКИ,КЪДЕ-ЖУРНАЛИСТИКА?!НАЙ-ВЕРОЯТНО ДАЖЕ И КИЛИЙНО УЧИЛИЩЕ НЕ СИ ЗАВЪРШИЛА!
2
6
 
18
 
! Отговори
до DS преди 7 години
Трябва нещо да ни направи директно ли? Не е ли достатъчно поведението му последната година две в тениса? От обещаваща супер-звезда да се срине за отрицателно време. Ще ме извинявате ама Григор не го е*е за БГ, да флагът стои срещу името му но само толкова, та той дори се ядосва на английски, така че фразите 'ама критиката го съсипва, не вАжи". Сам си е виновен за състоянието в което се намира. Нормално е да търпиш критика след като се представяш по този начин.
1
6
 
76
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Ние сме силни и задружни само в спорта злоба. Стоичков и Бербатов можем да ги плюем по цял ден, но те са хората, които са прославили българия най-много в последните години.