Нов позор в Япония! Дания ни отнесе с 4:0

Разходката на националите завърши с голова разлика 2:11
123
Нов позор в Япония! Дания ни отнесе с 4:0
Снимка: БТА, архив

България допусна нова срамна загуба на турнира "Кирин къп" в Япония! Този път нашите бяха разбити с 0:4 от Дания на стадион "Суита Сити", като с хеттрик за "червения динамит" се отчете звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен.

Той вкара всичките си три гола след почивката, а преди това скандинавците бяха повели чрез Мортен Расмусен, който откри резултата в 39-ата минута.

През целия мач възпитаниците на Ивайло Петев се представиха под всякаква критика и нито един път не успяха да затруднят вратаря Каспер Шмайхел. Както и при загубата с 2:7 от Япония в петък, пък защитата игра изключително неориентирано и поражението можеше да е далеч по-изразително.

По този начин България остана на последното 4-то място в турнира с головата разлика 2:11, а Дания завърши на 3-та позиция. По-късно днес е финалът между домакина Япония и Босна и Херцеговина.

Подробности и мнения след края на мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
1
 
! Отговори
gost преди 7 години
Тая шаика пияници вън петев не е виновен тиа мърди са виновни стига сте го плюли ква вина има колкото и пенев вън на тая шаика некъдърници
103
1
 
4
 
! Отговори
Минало несвършено преди 7 години
Колко беше головата разлика на американските герои в САЩ.11: 13 .ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МАЧА РАЗКРИХА ПЕНЕВАТА ЧЕТА ПО СЪЩИЯ НАЧИН .
102
1
 
4
 
! Отговори
Напълни Хами Вратат преди 7 години
Причината за 2 на 11:На път за Япония на нашите футболисти се изгубил багажа им и те били без обувки. Японците ги съжалили и за да не ритат боси, им дали джапанки. А с джапанки трудно се рита. Е, те това е!
101
1
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Проблема на Българския Футбол е само Един .Има си Име има си и перука.До като Перукан е във БФС качествен БГ футбол НЯМА ДА ИМА !!!!
100
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че то ако се бяхме събрали 11 души от квартала, нямаше да паднем с повече. Какъв е смисъла от този национален отбор?
99
1
 
10
 
! Отговори
Стар преди 7 години
Абе Петев още ли е треньор на националния?
98
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво става с тия звезди неземни.Другите контроли ще са с Подгумер и Каспичан белким направят равен.Лека му пръст на българският футбола.Кюрда е прав верме е перука и компания да освобождават и то бързо.
97
5
 
5
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Каквото и да си говорим, каквото и да става - три са китовете в океана на футбола - Германия, Бразилия и Италия. Всичко друго е цаца и хамсия, мотащо се на плиткото. Виж Англия, даже не е и хамсия, а си е планктон, носещ се по повърхността, мислейки се за кит. За нас не знам - вие кажете.
96
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ихууууууу!!!!!! Пак сме четвътриии, ййееееессссс :) :) :)
95
1
 
11
 
! Отговори
Димитър Пенев преди 7 години
В предвид състоянието на целия отбор ... и на вратарчето и на тоя с топката и оня у лево ... Мога да кажа че резултата е много добър!
94
1
 
8
 
! Отговори
бам бам преди 7 години
След тези ПОРЕДНИ прекрасни резултати спрете ВРЕМенно да пишете за футбола. Перуката ще оправи положението с Новата Супер Лига... да ни е честито !
93
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Балкан турист.
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо да е позор?
91
0
 
11
 
! Отговори
Край преди 7 години
Сега ще го отнесат николетите.
90
1
 
5
 
! Отговори
Край преди 7 години
Бе това са некви случайности бе.
89
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
този петев асолютен некадърник да не включиш в групата голмаистора на завършилото първество да предпочетеш некадърника рангелов не знам марселиньо игра лие но ако го е включил и него пак голяма грешка та тои има въздух колкото една 80 годишна баба ми включи братя цоневи които са жадни за игра включи момчета от цска които играят и го показаха с чест и достоинство щеха да се раздадат на терена ЗАВЪРШЕН *** ДА ЗНАЕТЕ Е ТОВА ПЕТЕВ
88
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чалгарите изравниха рекорда на златното поколение и завършиха 4-ти на турнира. :D
87
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БГБхахаха направо щяхме да победим всички в турнира... Даже Германия и Испания нямаше да ни се опънат. Пък това Бразилия, Франция, Португалия, Италия пфффф направо аматьори, в сравнение с момчетата на Ганчев от Етрополе
86
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственият национален отбор беше приз 1994 година от тогава насам никакви отбори няма. Всички са лево краки и сакати. Кадърните момчета неможе да се уредят да играят в отборите там се назначавата нашите момченца за да взимат дебели заплатки. Защо кадърните да ги взимат като може чичовите вуйчовите и лелините момченца да се правят на футболисти. Познавам мното добри момчета които тренираха на герена но те не стигнаха до големите отбори. Тези момчета са от народа а такива неможе да се доредят!
85
4
 
8
 
! Отговори
БГ преди 7 години
АКО БЕШЕ ПУСНАЛ МОМЧЕТАТА НА ГРИША ГАНЧЕВ ОТ ФИНАЛА ЗА КУПАТА, НЯМАШЕ ДА ЗАГУБИМ МАЧОВЕТЕ.