Шампионка от ансамбъла ни се бори за живота си

21-годишната Цветелина Стоянова е паднала от шестия етаж
Обновена: 14 юни 2016 17:41 | 14 юни 2016 17:14,
92
Шампионка от ансамбъла ни се бори за живота си
Цветелина Стоянова(последната в дясно). Снимка: Facebook

Eдна от най-добрите състезателки от националния ансамбъл на България Цветелина Стоянова е в "Пирогов", съобщава bTV.

21-годишната гимнастичка е приета по спешност около 14:00 часа днес в шокова зала в съзнание, но в изключително тежко състояние.

Тя е пострадала при тежък инцидент - паднала е от шестия етаж на жилищна сграда. Става въпрос за блок 319 в кв. "Надежда".

МВР е потвърдило за инцидента, както и имената на пострадалото момиче. След извършения първоначален оглед няма следи от насилие.

В момента на Цветелина Стоянова се извършва животоспасяваща операция.

Рано тази сутрин ансамбълът ни отлетя за Тел Авив. В петък, в израелския град Холон се открива европейското, на което нашите са сред фаворитите.

На летище София станало ясно, че Цветелина Стоянова остава извън отбора, а причината са здравословни проблеми. Тя ще бъде сменена от резервата Любомира Казанова.

Цветелина Стоянова изкълчи глезен броени дни преди домакинството на България на турнира за Световната купа в края на май. Въпреки травмата, тогава тя участва, а възпитаничките на Ина Ананиева се представиха фантастично пред родна публика.

Българките завоюваха два златни медала в шампионата на отделните уреди – на пет ленти и на два чифта бухалки и три обръча.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
0
 
! Отговори
тази история е ужасн преди 7 години
А резервата?Коя е резервата?Кое е момичето, което отива на олимпиадата вместо Цвети?Доколкото разбирам резервата Любомира Казанова е дете на олимпийски шампиони по кану-каяк, първи приятели на Илияна Раева, хора с възможности и с пари.Заради това ли сирачето от Надежда за който няма кой да се застъпи Цвети Стоянова е било изхвърлено от отбора?Това ли е "страховата невроза"?Щерката на мама и татко Любомира Казанова да се намести в отбора, когато почва сладкото?
64
2
 
11
 
! Отговори
Разочарован преди 7 години
Жалко, жалко..Много жалко...Ако наистина чак на летището са я "отсвирили", доста хора заслужават да увиснат на въжето. Ако е станало ден-два предварително, същите хора пак са за бесене. Кога се усетихте че развива "страхова невроза" бе, специалисти? И като е сигурна треньорката че момичето развива страхова невроза, какво предприе? Национален състезател, шампион, медалист, оставили я да се оправя сама! Заради Митьо Очите пощурихте лекарите, а за истински ценното девойче какво сторихте? ПОЗОР!!!
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а някъде в дясно написано за златното момиче тъжна новина.А цяла седмица на прима виста е новината за Митьоочите шампиона по идиотизъм и убиеца на не знам колко семейства загубили децата си.Писна ни навсякъде да се говори и пише за този ***.Колко медала,колко щастливи сълзи ни даде!
62
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отговорността и напрежението водят до медали, човечността няма място до "безценното". ;)
61
3
 
5
 
! Отговори
Варненка преди 7 години
Отговорността и напрежението явно са нечовешки .. Желая й само най-доброто!
60
6
 
21
 
! Отговори
Без думи преди 7 години
Немога да си представя, че толкова красиво, талантливо и можещо дете би си посегнало на живота.Тая история хич не ми харесва.Мирише ми на кофти от тая история.Дори да е имала заболяване тип "страхова невроза", предполагам, че има някакъв начин да се работи с такива хора.А ако това, че са я изритали в последния момент е истина, е меко казано неправилно.
59
3
 
17
 
! Отговори
... преди 7 години
Моля ви върнете това прекрасно същество на крака!!! Вярвам, че ще я видим усмихната отново! В противрн случай целия живот е безмислен, щом хубавото си отива, а *** и най-голямата *** и тумор живее и мачка!
58
4
 
15
 
! Отговори
Принцеса преди 7 години
Момичето ще остане живо. Не мога да си представя да се случи обратното, но доколко ще е здраво, не зная. Жалко, много ме е яд, че такова успяло момиче е посегнало на живота си. Това момиче има повече успехи от повечето хора включително и от мен, а и освен това е много красиво. Има тук нещо гнило. Може някаква несправедливост, може да се е почувствала ощетена, пренебрегната по повод на състезанието в Израел. Може би времето ще покаже.
57
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Младите са толкова смели и толкова решителни - всичко или нищо.
56
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано се оправи! Прекрасна е!
55
3
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Единственото ноистина красиво момиче в атсамбъла и много талантливо. Вероятно е с лабилна психика.Дано стане чудо и да живее.
54
4
 
19
 
! Отговори
Исмаил преди 7 години
Дано Всевишния се смили над тази невинна душица.
53
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво като е от Надежда , има ли нещо лошо във това ? И аз съм от надежда,живея през една улица от въпросния блок,не сме дошли от село и да се бутаме по порутените кооперации по смрадливия център.Вие сте много прости хора,честно,момичето е преживяло нещо ужасно,вие за какво мислите и пишете,какво е на квартала,супер си е,ама селяните едва ли ще го проумеят това.
52
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14Изкърчването на глезен изобщо не е заболяване, а травма, и не е "тежко". А тежките заболявания не възникват в последния момент, на летището. Те се знаят отдавна. Кому ли не е угодило горкото момиче...
51
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 32Треньорката ще измисля всичко, за да оправдае безобразието, че момичето е узнало за отхвърлянето си от отбора в последния момент, на летището. Какво е правила дотогава треньорката, че не и е казала?! Диагноза "страхова невроза" не се прави на терминала, та тогава да се съобщи. А щом е знаела треньорката, колко и е акълът да и каже такава покрусителна новина пред самолета? Леко "отърваване" от някаква интрига. Явно е, нещата са много по-дълбоки. Дано детето оцелее, Господи, дано!
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До HansТи гледай майка си какво прави, че сте за посмешище в квартала... Вашите бутилки и спринцовки задръват контейнерите
49
4
 
29
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Дано се оправи това прекрасно момиче! С нея сме.
48
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ...Ще се молим на Бога да оцелее и да се възстанови нормално момичето. Помагай, Боже! Само ти ни остана да уповаваме!
47
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 46Не, не, такива неща сега няма. Това беше при тоталитаризма. Питай Плявналиев - прецедента български. Той е спец по тоталитаризма. Насън да го бутнеш - започва да хвали своето и на баща си минало.А за гимнастичките такова нещо е невъзможно, дори и сега! Помисли - твърде млади са, твърде крехки, много заети с тренировки, още чисти деца! Просто е невъзможно - от тяхна страна. А иначе - купувачи много - всякаква nacмина - политици, богаташи, мyтри, което е все едно, де.
46
3
 
15
 
! Отговори
anon преди 7 години
да се оправя детето... и да се види дали няма някаква мръсотия около нея, че... срамота...

Спонсорирани публикации