Шампионка от ансамбъла ни се бори за живота си

21-годишната Цветелина Стоянова е паднала от шестия етаж
Обновена: 14 юни 2016 17:41 | 14 юни 2016 17:14,
92
Шампионка от ансамбъла ни се бори за живота си
Цветелина Стоянова(последната в дясно). Снимка: Facebook

Eдна от най-добрите състезателки от националния ансамбъл на България Цветелина Стоянова е в "Пирогов", съобщава bTV.

21-годишната гимнастичка е приета по спешност около 14:00 часа днес в шокова зала в съзнание, но в изключително тежко състояние.

Тя е пострадала при тежък инцидент - паднала е от шестия етаж на жилищна сграда. Става въпрос за блок 319 в кв. "Надежда".

МВР е потвърдило за инцидента, както и имената на пострадалото момиче. След извършения първоначален оглед няма следи от насилие.

В момента на Цветелина Стоянова се извършва животоспасяваща операция.

Рано тази сутрин ансамбълът ни отлетя за Тел Авив. В петък, в израелския град Холон се открива европейското, на което нашите са сред фаворитите.

На летище София станало ясно, че Цветелина Стоянова остава извън отбора, а причината са здравословни проблеми. Тя ще бъде сменена от резервата Любомира Казанова.

Цветелина Стоянова изкълчи глезен броени дни преди домакинството на България на турнира за Световната купа в края на май. Въпреки травмата, тогава тя участва, а възпитаничките на Ина Ананиева се представиха фантастично пред родна публика.

Българките завоюваха два златни медала в шампионата на отделните уреди – на пет ленти и на два чифта бухалки и три обръча.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на теб, която пишеш минуси на добрите п ожелания и състраданието на хората, ще ти сеннлучи много по-лошо. Заслужаваш го.
44
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо чак на летището става ясно,че Цветелина няма да участва в състезанието?! Що за номер? Така ли се постъпва със състезател от такава висока класа? Такава "новина" може да взриви и най-силната психика! Дори и с наранения глезен тя е трябвало да отиде с отбора. Нямаше да натежи на издръжката. За нея, независимо от това, че нямаше да участва п ряксо, щеше да е набиране на опит, а и награда! Срам!
43
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красиво момиче. На красивите чувствителни момичета в България не им върви...
42
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много тъжна новина. проклети да са нашите политици дето командироваха лекари заради *** Очите, а за нашето момиче линейка е нямало. мамка ви проклети да сте!
41
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано да се оправи момичето бързо.
40
4
 
32
 
! Отговори
питам се преди 7 години
дали ще го спасяват както оня гангстер?
39
6
 
14
 
! Отговори
Мечо преди 7 години
До до 52Момичето е на 21 и е страдало от паническо разстройство. Ти на 21 мислил ли си за апартамент, ако баба ти ти е прехвърлила собствения си? Все пак тя е родена и израснала там, не е дошла от село та да драпа да се прави бързо-бързо на софиянка.
38
6
 
7
 
! Отговори
Мечо преди 7 години
До до МечоА ти какво си мислиш, че златните медалистки растат по жълтите павета ли? Прочетох, че живеела там с баба си. Сещам се за едно момиче от вход Б, но не съм на ти с гимнастиката.
37
4
 
29
 
! Отговори
Илиян преди 7 години
Дали ще се впрегнат да спасят момичето така както Митъо Оките?
36
9
 
6
 
! Отговори
Мечо преди 7 години
От предната страна на блока е пълно с огромни клонсти дървета. Няма как да падне, без да се заплете в тях и да убие удара при падане. В задната част на блока няма дървета, но пък долу са тревни площи, а не цимент, което е по-добрият вариант. Едва ли ще оцелее. все пак шести етаж си е доста високо. Живея в съседен блок, но не съм чувал за това момиче. Може да е някоя наемателка.
35
7
 
15
 
! Отговори
Б преди 7 години
До Анонимен"Истина ли е това, което се говори, че такива момичета и манекенките у нас са компаньонки на мутри и политици?"Евалла, батка, уцели мястото и времето.... !!!
34
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЛКОВА МНОГО ХУБОСТ- ТЯ БЛИКА ОТ НЕЯ, ЗАВЛАДЯВА ВСИЧКО ОКОЛО СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА НЕЖНОСТ, ИЗЯЩЕСТВО, ГРАЦИЯ- О БОЖЕ ДАНО И ПОМОГНАТ! ДАНО УСПЕЕ ДА СТЪПИ НА КРАКАТА СИ. ТОВА КРАСИВО СЪЩЕСТВО ЯВНО НЕ Е ИЗДЪРЖАЛО- ДАНО ДА СЕ ОПРАВИ АЗ КАТО ЖЕНА СЪМ ВЪЗХИТЕНА ОТ КРАСОТАТА НА ТОВА МЛАДО ДЕТЕ.
33
4
 
38
 
! Отговори
художника преди 7 години
Така е, като живеем в държавата на грозотията..... Красивите скачат от балконите, умните скачат в самолета и дим да ги няма.
32
5
 
8
 
! Отговори
Оп преди 7 години
До конспиратор"много зачестиха "битовите" инциденти в тая държава" - то па едни битови инциденти... я виж у Флорида как го правят хамериканците! Един битов инцидент - 50 хея на място. Как ще ги стигнем...
31
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господ да и помага!
30
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това "падане" от 6-тия етааж по-скоро изглежда на опит за самоубийство! Каквото и да е, Бог да я пази и дано продължи да живее нормално...!
29
4
 
31
 
! Отговори
Ееее преди 7 години
Горкото момиче... дано поне оцелее!! Дай, Боже, и да се възстанови напълно, но... VI етаж... :'( Годишно се раждат 30 000 българчета, от които 10-20 000 "изтичат" през Летище София към Европа и Америка... всяко детенце ни е ценно, за най-талантливите да не говорим! Вместо да наливат половин тон кръв на Мишо Ушите и най-кадърните доктори от цяла България да треперят да не замине в Ада, ето кого трябва да спасяват...
28
5
 
22
 
! Отговори
Хах преди 7 години
Дано се оправи , никакви спортове не трябва да влияят на отношението към човешкия живот.
27
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Многоне секспилна.
26
4
 
10
 
! Отговори
Парки преди 7 години
Не бе гледала е паркинга и ...95% от смъртните случаи във БГ са в непосредствена близост до паркинг