Ултраси заключиха "Армията", ЦСКА се разцепи на две*

Разнобоят сред феновете на армейците вече е факт
Обновена: 4 юли 2016 21:32 | 4 юли 2016 19:05, Анисия Иванова
57
Ултраси заключиха "Армията", ЦСКА се разцепи на две*

Адалберт Зафиров и Мартин Зафиров ще водят първата тренировка на ЦСКА днес. Вратарите пък ще тренира Илиян Василев.

Това се разбра, след като автобусът на "червените" паркира пред сектор "А" на "Българска армия" и от него слязоха братя Зафирови, Василев, както и футболистите за първата тренировка на ЦСКА.

Разнобоят сред феновете на ЦСКА обаче е факт. Запалянковците, които скандират "Само ЦСКА" и "Литекс не е ЦСКА" се оказаха повече и по-гръмогласни от феновете, които скандираха в подкрепа на Гриша Ганчев и ЦСКА-София.

В отбора, който се събра днес на „Българска армия”, влизат част от футболистите, играли през миналия сезон във В група и спечелили Купата на България. В същото време ЦСКА-София, спонсориран от Гриша Ганчев, е на подготовка в Австрия.

При пристигането на возилото с играчите на ЦСКА, по-голяма част от привържениците изразиха подкрепата си към автентичното дружество с мощни скандирания "И преди, и сега Литекс не е ЦСКА!".

В отговор на това поддръжниците на ЦСКА-София се опитаха да замерят другите "червени" привърженици с бутилки минерална вода. На място имаше сериозно полицейско присъствие и за щастие до ексцесии не се стига.

Но драмите на стадион "Българска армия" започнаха още в ранния следобед, когато ултраси от фракция "Енимълс" изгониха целия персонал на съоръжението и го заключиха.

Тяхната цел беше да попречат на ЦСКА на Васил Божков да започне лятната си подготовка и синдик Дора Милева намекна, че са пратени от Гриша Ганчев.

Грохналият автобус на ЦСКА тръгна да посреща играчите на дружеството в несъстоятелност. Полицията направи път на возилото, защото около 100-ина фенове не искаха да го пускат.

Над 20 фенклуба призоваха Васил Божков да се оттегли от ЦСКА. 2 сдружения се определиха в негова полза.

Синдикът на ЦСКА Дора Милева пристигна на стадиона с няколко цивилни полицаи и 6-7 патрулни полицейски коли.

Милева разкри, че хора на Гриша Ганчев са заключили всички входове на стадиона. Според нея въпросните хора са взели всички ключове от служителите на стадиона и са им наредили да напуснат съоръжението като са ги заплашвали.

След намесата на органите на реда стадионът бе отворен и ултрасите си тръгнаха.

Любопитна подробност е, че преди Дора Милева да пристигне в Борисовата градина, това е сторил благодетелят на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

Както е известно, в момента има два оздравителни плана за ПФК ЦСКА АД, единият от които е на Васил Божков, а другият е на Гриша Ганчев.

Информацията е актуализирана към 19.28

Още за спортната драма четет в Gol,bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: ЦСКАтренировка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Привържениците на обора на Уевски Подуене нещо се активизираха май! Ще е нужна ваксинация на гове..та!
39
0
 
2
 
! Отговори
Захарно Джудже преди 7 години
Мястото къдете е *** сега принадлежи на Левски.И в най-скоро време след като тази *** бъде заличена там ще бъде построен Синият храм!Само Левски!
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цирк Бългериън с главен клоун Бистришкия тигър от село Банкя и приятелчетата му Дебелян и джуджето от село Микре
37
5
 
1
 
! Отговори
42 долен лъжец преди 7 години
Левски има само три победи повече от ЦСКА. Не те ли е срам, бе манипулатор лилав.
36
8
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До Анонимен У Ловеч 5 000 човека не останаха ти 5 000 фена виде - *** нейсе - виж за титлите на ЦСКА си прав - нема да са 31, а 31 плюс тия 4 - щом ги даваш ше ги земеме - така, че в "песни и закачки" титлите на ЦСКА виж станаха 35 - мъкаааа - и само синя тишина да чувам - кухороги лафкаджии ......:)))))))
35
1
 
8
 
! Отговори
Кк преди 7 години
Чорбата се разцепи на две като слива джанка хахахах
34
6
 
3
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ФЕН НА ЦСКА ДА ПЕЕ В ЕДИН ГЛАС СЪС ТОМИСЛАВ РУСЕВ, Б. КАСАБОВ, ИВАН И АНДРЕЙ... КАК ПЛАНЪТ ЗА ОЗДРАВЯВАНЕ НА ЦСКА НА ЛАФКА И БОЖКОВ БИЛ ДОБЪР ЗА ЦСКА !!! А ТОЗИ ПЛАН Е ДОБЪР САМО ЗА ВРАГОВЕТЕ НА ЦСКА !!!САМО ЦСКА !!!
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 21 братотоСоциологическото допитване е факт. Има го в интернет - 98% подкрепят Гриша Ганчев. 1,7% подкрепят Божков. 0,3% искат ЦСКА да се управлява и от двамата. Ако ти достигат уменията, го потърси и прочети.
32
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5000 фена не са на ЦСКА а на Литекс. ново дружество не е ЦСКА, а ЛИТЕКС - 2. То има само 4 титли в историята си.
31
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Е как се раздели на 2 - първи мач на ЦСКА - София - 5000 червени фена - днес 50 - това ако е разделяне на две здраве му кажи.........просто днес Министъра на спорта и Гриша Ганчев Ви оставиха да се преброите и всичко е факт вече .... за решеното четете тия дни - ааа извинявайте 51 бяхте - баба Дорче я пропуснах........:)))))))
30
9
 
8
 
! Отговори
АрмееЦ преди 7 години
Говедата се пукат през гърба в момента.Армейците сме толкова много,дори и разделени,че дали феновете на ПФК ЦСКА АД, или ПФК ЦСКА СОФИЯ АД, пак са повече на трибуните от "феновете милиони"Бий говедата в рогата,бий,бий,бий
29
1
 
6
 
! Отговори
gost преди 7 години
Докога ще продължава това еи армеици го рдост бе да си от цска вече е жалко докога рогата ще ни се смеят докато някои живеят в пубертета срамно е
28
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, Жалкия, *** кой ви пердаши последно 7 пъти подред?
27
7
 
17
 
! Отговори
ЦСКАр преди 7 години
ЦСКА е в сърцето,ЦСКА е миналото,победите,купите,личностите.ЦСКА не е нито Г.Г.,нито В.Б.Никой не може да изтрие спомените!А до всички които плюят в момента,имайте едно на ум,че вятъра много бързо може да се извърти.Само ЦСКА!!!
26
6
 
9
 
! Отговори
pet преди 7 години
При управление на мутра какво очаквате - отново мутренски години
25
0
 
12
 
! Отговори
ф преди 7 години
Що още има *** да се занимават с пияници и чалгаджии! БГ футбола отдавна умре!
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 24Брат, за какви жени и забавления говориш? Алкохолика може ли да бъде с жена? Може ли да се забавлява?
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е ,че Коня Томов "най-честния" бизнесмен на света отупа едни държавни пари като заложи името цска ,като ктб и сега дойде края направете го с името Селянина от Панелчето.
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И гг и вб са обирджии и мошшеници, не чакайте добро от тях.А феновете на червените са наистина с мъничко умм
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А за какво точно се карат тия? Стадионът е на БА, не е техен. Който иска да го ползва, да си плаща наема. Може и двата отбора, какво пречи?

Спонсорирани публикации