Бейл успокои: Няма да се уплашим

Искаме да направим още история, казва лидерът на Уелс
5
Бейл успокои: Няма да се уплашим
Снимка: БТА

Лидерът на Уелс Гарет Бейл обяви, че тимът му няма да се поддаде на напрежението и няма да се уплаши от най-големия мач във футболната история на страната.

В сряда Драконите излизат срещу Португалия в полуфинал на европейското първенство и футболистът на Реал Мадрид е на мнение, че приключението на тима няма да свърши сега.

"Това е нашия момент и ние не искаме всичко да приключи сега. Искаме да продължим своето пътуване и ще продължим да се борим. Ще излезем и ще се насладим на момента. Няма да се уплашим от нищо и няма да се смразим от напрежението. Дано да сме на ниво и да направим още история“ заяви Бейл, който тренира самостоятелно в понеделник, но успокои феновете, че няма съмнение, че ще участва в мача.

Освен това той е убеден, че тимът може да се справи с голямата звезда на съперника и негов съотборник в Реал – Кристиано Роналдо.

"Разбира се, че той е фантастичен играч и всеки знае на какво е способен. Ние обаче винаги говорим за нашите способности като отбор и колектив и не се притесняваме от съперниците. Много отбори разчитат на силни индивидуалности, докато при нас най-важен е отбора. При нас няма звезди. Всички работим като един и всеки се бори за другия", добави той.

"Загубихме Бен (Дейвис) и Аарън (Рамзи) поради наказание и това е ужасно за тях. Съчувстваме им, но това са правилата. Тяхната липса обаче ще ни мотивира допълнително, за да спечелим полуфинала и да могат да играят отново. Няма да играем само за нацията, но и за тях“, каза още Бейл.

Още новини от Евро 2016 четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: УелсГарет БейлЕвро 2016
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
0
 
! Отговори
evstati преди 7 години
Абе на тоя няма ли кой да му каже да си обръсне подобието на брада че супер прилича на козел, егаси .. напушва ме яко като го мярна от известно време насам ..
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си спомням тези нещастници Пеневата чета как ги опука 3-0 насред Уелс та се чудя колко падна нивото на футбола
3
1
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Много ме кефят уелсците, ще им стискам палци! И съчувствам на англичаните, сигурно умират от яд...:))
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На никого не му пука дали ще се плашат или няма. Единственото важно е дали ще победят или няма.
1
16
 
4
 
! Отговори
Jugoslav преди 7 години
Ти вземи да вкараш гол най- накрая.***.Имаш претеции за най скъп играч,пък на тва европейско си гола вода също като Кристиано Роналдо.

Спонсорирани публикации