Роналдо призна: Франция е фаворит!

Ние сме труден отбор за побеждаване, заяви той
15
Роналдо призна: Франция е фаворит!
Снимка: БТА

Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо заяви, че Франция в фаворит във финала на Евро 2016, но неговите съотборници имат шанс да спечелят титлата.

"Франция е малко повече фаворит от нас, но вярвам, че Португалия ще спечели", заяви Роналдо преди финала, който е в неделя от 22.00 часа в Париж и може да се проследи на живо в Gol.bg.

"Победата би означавала много. Това е нещо, за което винаги съм мечтал - да спечеля титла с националния отбор. Постигнал съм всичко на клубно и индивидуално ниво, но би било страхотно постижение да спечеля нещо и с португалския отбор. Вярвам, че това е възможно, както вярват и колегите ми и цялата страна", добави Роналдо.

"Трябва да имаме положително мислене, защото вярвам, че в неделя ще бъде първи път, в който Португалия ще спечели голям турнир", каза още звездата на националния отбор и на Реал Мадрид.

По думите му отборът се е представил много силно на полуфинала срещу Уелс.

"Играхме добре, вкарахме два важни гола срещу състава на Уелс, един прекрасен отбор с отличен треньор. Но ние бяхме по-добри, заслужено спечелихме и сме на финала", добави Роналдо.

Всичко преди големия финал на Евро 2016 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
FAKT преди 7 години
Екип на в.Марица 07-07-2016 (със съкрашения)# Франция и реферът детронираха Германия #Въпреки, че Италия болезнено загуби четвътфинала от Германия, Никола Рицоли бе назначен за рефер на полуфинала и приносът му за победата на Франция бе очеваден. В самия край на първото полувреме, при едно центриране от корнер на Гризман, Евра игра с глава и топката от непосредствена близост удари разперената ръка на Бастиян Швайнщайгер. Рицоли само това и чакаше и посочи бялата точка, а за да подплати решението си показа жълт картон на Швайнщайгер.Aко приемем, че все пак е имало дузпа, недо
11
4
 
2
 
! Отговори
Контрафалца!!! преди 7 години
Болния мозък се обади!Ха ха ха!!!Но се получава нонсенс-хем всичко е решено предварително хем ни призовават да вържем за портосите бре!Само че коефициента вече е 2 75 за тях а в началото на ЮРО 2016 беше 19 бре!Никой от вас нема да смее да заложи повече от 10 лева за тях!пп-Тебе болни мозъко не аз те обиждам а ИСТИНАТА те боде в дзъркелите бре!А иначе от спортно-техническа гледна точка трикольорите многократно превъзхождат калиткарите бре!пп-Аре да си пишем утре след полунощ бре конспираторе!!!
10
2
 
0
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Аз ли си съм болен мозък не аз ръся обиди на поразия!Смешни и жалки сте!В интерес на истината и аз искам португалците да им натрият носа,но се изказвам обективно.Нещо което вие не разбирате!Нищо толкова ви е капацитета,БРЕЕЕЕ!!!!
9
2
 
4
 
! Отговори
7 преди 7 години
Португалците ще спечелят залагате на тях не на африканците(Франция)
8
2
 
3
 
! Отговори
Контрафалца!!! преди 7 години
До некакъв БОЛЕН мозък под мене бре!За тебе е решено да те вкарат в лудницата бре!А ти като си знаел кво е решено що не върза 7000-9000 лева за крайна победа на Франция в Бетфайър или в Ефбет бре смешнико жалък бре!Коефициента *** беше 4 00 за краен победител бре!Просто си един комплексиран болен мозък който плещи кво му дойде понеже е нещастен анонимник и не губи нищо материално от безумните си твърдения бре!Що като всичко е решено предварително масово пишехте че фрецовете ще бият бре?Смех!!
7
5
 
4
 
! Отговори
преди 7 години
Те португалците не успяха да бият гърците на Евро2004 което се състоя в Португалия,със същия този Роналдо,който рева като бебе!Сега с домакина няма как да се пребори,най вече като е решено предварително кой ще грабне европейската титла а именно Франция.Не че са толкова добри,но такава е политиката,те са нападани от терористи, но видете ли те не се предават и стават шампиони!Ще има поне няколко такива заглавия след утрещния финал!
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам за вас ама аз се кефя на роналдо искам да съм активен с него не сериозно ви казвам
5
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя на снимката утре ще реве от мъка така, че ще наводни терена. Голям френски к.ур го очаква! С 10 санта по-дълъг от на бат му Хари.
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2, В интерес на истината Германия беше фаворита на това европейско да те светна, шаране!
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 2Колкото и да иронизираш, франсетата спечелиха заслужено срещу Германия. И на мен не са ми приятни- но това е факт.
2
9
 
10
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
АМА АЗ ТОВА ГО ЗНАЕХ ПРЕДИ ЕВРОПЕЙСКОТО --- ЗАЩО ЛИ СЕ СЪСТОЯ ИЗОБЩО И ВЪОБЩЕ !?!?! Щом е у Франция -- по-велики от "петлите" нема........ Е ... нема !!
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен ми се гледа оспорван мач. Дано го гледаме. В интерес на истината досега Португалия не е играла нито с един сериозен съперник до финала, те и французите де, с изклчение на Фаворита Германия, а това е голям показател, че са изключително здрав отбор. Дано и Португалия се окаже такава и стане спектакъл утре вечер.

Спонсорирани публикации