Дъщерята на Туньо: Смъртта му не е случайна!

"Нямаме достъп до къщата му, всичко се изнася"
12 юли 2016 18:42, Александър Попов
17
Дъщерята на Туньо: Смъртта му не е случайна!
Снимка: Facebook

Дъщерята на починалия легендарен футболист Трифон Иванов - Галина, се оплака, че им е отказан достъп до дома на баща им, но в същото време се изнася непрекъснато имущество. Тя съобщи, че е подала жалба в полицията и прокуратурата, а в същото време смята, че смъртта на баща й не е случайна.

"Обърнах се към полицията за съдействие, сезирах прокуратурата... Започнах най-гнусната битка с най-безочливата наглост още в деня, в който осъзнах, че смъртта на баща ми не е случайна. От 13 февруари нямаме достъп до нито една от къщите ни, рибарникът му е не просто обещан, а обран. Всичко се изпокри в рамките на няколко месеца. Складовете ни са преместени, всичко, което се е намирало някога някъде, вече го няма. Апартаментът ни се продава, лъжат че не е живяно в него от години. Преди дни с камиони е изнесено цялото му обзавеждане. Преди седмица часове наред са товарени кашони от къщата, където тати почина. Пред разследващите полицаи се дават напълно нереални отговори, очеИЗвадни лъжи, които незнайно защо не биват подлагани на съмнение. Нямам думи, нямам сили, нямам обяснение, нямам представа как е възможно... Нямаме нищо, а всичко е наше", написа Галина във Facebook, която призова разследващите органи този път да си свършат работата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много ми е чудно всичките тези приятели на баща му защо не са му помогнали. защо Стоичков които рева за него не му е дал заем? защо Иво Йорданов не му е помогнал да си стъпи на краката? къде е Пенев - младши? Къде е лечков? Какво стана с Боби? пари ли нямат? нали се кълняха, колко го обичат и почитат?
8
6
 
11
 
! Отговори
Постфактум!!! преди 7 години
Тъжния постмортем финал на един жалък индивид!И като играч и като човек и като родител бре!И на тоя му направиха държавно погребение-и по БНТ на живо го излъчваха!Ха ха ха!!!Къде са сега ония дето бяха много опечалени в живото предаване бре?Всъщност на никой не му пука особено за него!Много хора добре го познаваха и бяха наясно що за субект е тоя!А иначе за него национален траур-неофициален обявиха бре!Що възхвали и що нещо беше!А той си беше един некъдърник!За нещастие го познавах лично-кофти!!
7
8
 
2
 
! Отговори
Пакдо Втора съпруга преди 7 години
В единия от случаите, мъжът направи така, че при развода големият семеен тристаен апартамент беше разделен на две гарсониери - това беше възможно технически. В едната натика бившата си жена и син си-студент, а в другата сега живее той с втората си съпруга. Преди да се омъжи за него, тя прехвърли на двете си дъщери двата апартамента, които беше наследила от първия си съпруг /починал/.И разведените съпрузи, и втората жена, са почти връстници и тримата - под 50 г. са. ***, че го разбери този мъж!
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Втора съпругаЗнам няколко случая, при които жени-вдовици или разведени, над 40-годишни, с вече пораснали деца, успяха или да разведат СВОИ ВРЪСТНИЦИ, а не дъртаци, или пък да намерят заможни вдовци с деца.И какво стана? Във всеки един от тези случаи хитрушата прехвърля всичко свое на детето си, после се жени за балъка и завладява неговия апартамент. Собственото дете на мъжа-балък остава с пръст в уста, за съжаление!
5
3
 
9
 
! Отговори
Неизбежни,тъжни неща преди 7 години
Защо не наемат частен детектив? Не е трудно да се проследи какво се изнася и къде се носи.
4
3
 
29
 
! Отговори
Втора съпруга преди 7 години
Ей, как не се научиха тия богати мъже, бе. Оправи си нещата с децата, задължително втората съпруга се опитва да прецака наследнците от първия. Ей сега гледам моя позната как се шири в два апартамента - преди мъжът да почине, продадоха всичко, което той притежаваше от починалата си съпруга и купиха всичко на нейно име. Сещайте се какво е за децата му - нищо. Тия хора не разбраха ли, че когато жената е 25-30 години по-млада, е за пари, не за любов.
3
12
 
5
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
Защо пишеш глупости?
2
9
 
37
 
! Отговори
/ преди 7 години
Защо му разнася костите тая. Човека имаше здравословни проблеми, оня отгоре си го прибра. А имущество се изнася и разпродава защото имаше дългове, а и действително е с втори брак, наследниците влизат във владение. Като дъщеря тя също има право на унаследяване, но предполагам това което стига до нея й се вижда малко.
1
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ми ела си в България.ИЗВАДИ СИ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА НАСЛЕДНИЦИ,НАЕМИ СИ АДВОКАТКО МИ СТОИШ В ШВЕЙЦАРИЯ

Спонсорирани публикации