Роналдо аут от терените за 2 месеца

Контузията на португалеца се оказа по-тежка от очакваното
Обновена: 12 юли 2016 18:15 | 12 юли 2016 18:14, Красимир Ангелов
9
Роналдо аут от терените за 2 месеца
Снимка: БТА

Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо ще бъде извън игра за период от 6 до 8 седмици, съобщава испанският вестник "АС".

Роналдо получи травма в коляното още в началото на финалния мач за европейската титла с Франция, след като бе ударен в коляното от Димитри Пайе.

Изследванията на 31-годишния нападател след мача са показали, че има разтежение в областта на лявото коляно и ще може да се завърне в игра най-рано в края на август.

Това означава, че португалецът със сигурност ще пропусне първите мачове на Реал Мадрид за новия сезон, в това число и срещата за суперкупата на Европа със Севиля, която е на 9 август.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Див Петел преди 7 години
То беше още на мача ясно че симулира: Две крачки ходи нормално на третата се сеща и почва да куца, оглеждайки се като съсел за камерите. ***, а и си издейства дълга почивка- за цялото лято. В началото сигурно е отписал мача и е решил да се съхрани за клубния отбор, но като видя, че Португалия бие и без него, стана по-католик и от Папата. Жалък. Честито на Португалия
6
3
 
1
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Яд ли ви е, ***?! Португалия и Роналдо са с Купата - т.е. пикайте газ!
5
6
 
8
 
! Отговори
11 преди 7 години
И на кой му пука за тоя крeтен, дето отборът играе по-добре?
4
3
 
4
 
! Отговори
вал преди 7 години
До до тук с тази тема,а ти си много тъпо парче,честно.
3
15
 
13
 
! Отговори
до тук с тази тема преди 7 години
Само не знам защо трябва да се радваме на театъра, който изнерви мача и загуби 20-30 минути време. Предполагаемата му контузия изисква 6 седмици почивка. Пропуска 1 среща. Признание за симулация не му требе. Рой Кийн - "Няма никакво нарушение на Пайе!" Дано и на тях им погодят такъв номер още при първото по-остро единоборство. Лежане, някой влиза/излиза 10 пъти. После друг се свлича, вадят го, пак влиза, пак го вадят... докато се сетят да променят регламента на тая плебейска игра
2
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНяма незаменими хора, но Роналдо направи мача такъв , че да го помним с драма...Малко театър за милионите пред телевизорите и купата отиде при онеправданите!!Ще го помним този мач ,както и Евро 2016! Нека сме позитивни, идва Олимпиадата!
1
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видя се, че и без него може.

Спонсорирани публикации