Треньор на ПАОК прогнозирал: Бербо ще отрови съблекалнята!

Атанасиадис си тръгнал, защото не искал българина в отбора
5 авг 2016 13:07,
6
Треньор на ПАОК прогнозирал: Бербо ще отрови съблекалнята!
Снимка: Reuters, архив

Бившият треньор на ПАОК Солун Ангелос Атанасиадис оплю сериозно Димитър Бербатов. Както е известно, Ангелос Атанасиадис си тръгна след бурен скандал с шефовете на ПАОК. Той твърдо отказа да привлече в състава си Бербо, което доведе до оставката му.

В последствие Ангелос Атанасиадис бе заменен от Игор Тудор, който се съгласи да работи с Бербатов, но в течение на времето се скара с Митко и бе натирен от Солун.

Ангелос Атанасиадис направи интересни разкрития защо си е тръгнал. Той е имал среща със собственика Иван Савидис, който му е споделил идеята си да привлече българина. След кратък и бурен разговор между двете страни, треньорът е хвърлил оставката си. И Атанасиадис, който е истинска легенда на ПАОК, сподели какво е предизвикало това негово решение.

"Няма да крия, че имах разговор на висок тон с Иван Савидис, с когото имахме сериозни разминавания. Махнах се, защото не исках Бербатов в отбора си. Бях сигурен, че той ще отрови съблекалнята ми и след като разбрах, че ще идва, реших сам да си тръгна", разкри той.

"Не ме разбирайте погрешно, той не е лошо момче. Но той щеше да получава огромната заплата, милионите, докато останалите момчета получават по максимум 20 хил. евро на месец. А останалите нямаше как да не научат и това щеше да предизвика недоволството им. За да върви един отбор, съблекалнята трябва да е спокойна. ПАОК тръгна да си слага покрив, но не се беше погрижил за бетонната основа", сподели Атанасиадис.

В Гърция твърдят, че Бербатов е бил най-скъпоплатеният играч в цялата история на ПАОК и очакванията към него бяха огромни. Той обаче не ги оправда и си тръгна безславно от там, като сега е свободен агент и все още не се знае къде ще продължи кариерата му.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: бербатовПАОК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Да не са го викали нее луд тоя де яде баницата а тоя де им я дава
5
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Такъв невероятен паричен успех и то в големи отбори като МЮ, и постоянно стоене на резервната скамейка не знае световния футбол. В света на парите това е възможно само ако го движи дявола.
4
19
 
21
 
! Отговори
Xp преди 7 години
Мързелива медуза е Бербо. Доказано в няколко от отбора.
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите са демони :) Особено тея от Македония.
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да идва в ЦСКА, кво се прави на гламав!
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахаа пак за пари? Еми пичове всеки според заслугите!

Спонсорирани публикации