Неубедителният Гришо беше спрян от Чилич още на старта в Рио

Българинът демонстрира много слаба форма
Обновена: 6 авг 2016 20:26 | 6 авг 2016 20:08, Елка Василева
67
Неубедителният Гришо беше спрян от Чилич още на старта в Рио
Григор Димитров. Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров отпадна безславно от турнира на сингъл на Олимпиадата в Рио, след като бе победен с лекота от хърватина Марин Чилич след 1-6, 4-6.

Българинът демонстрира изключително колеблива игра и определено си личи, че в момента не се намира в най-доброто си състояние, макар да направи добро впечатление в Торонто.

Хасковлията пропусна точка за пробив още в първия гейм на срещата, а след това бе пробит след негови грешки. В четвъртия гейм българинът отново направи елементарни грешки и сдаде подаването си, а Чилич след това си взе своя сервис гейм и увеличи аванса си на 5-0.

До края на сета Гришо все пак успя да вземе почетен гейм, а втората част започна обнадеждаващо за него и той си взе лесно подаването, а във втория гейм пропусна точка за пробив, след като една къса топка не му се получи.

В петия гейм от втория сет обаче Гришо припомни за големите си грешки от първата част и след две непредизвикани бе пробит. В седмия гейм Чилич имаше два шанса да стигне до втори пробив в сета, но този път Гришо си взе подаването, но до края на мача не успя да върне пробива и в крайна сметка отпадна безславно.

Спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дачкай Мришо!!!
46
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
що за хора сте .....? Когато Гришо побеждава всички го величаете,когато пада го плюете. Гришката все пак си е човек , а не робот. На всеки му се случва да има възходи и падения в живота си. Не му се сърдете . Аз лично му пожелавам успехи занапред
45
2
 
6
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Този не става за *** за зеле. Слаб и бездарен. Да си плати екскурзията сам. Да му се вземе Българския паспорт. ***, безхаберен.
44
2
 
11
 
! Отговори
честит преди 7 години
Средата е структуроопределяща. Казал го е Маркс. Някои хора стигат до Монако, но не могат да надживеят комплексите от Хасково, живее в размера на терлиците дето майка му в Хасково му ги е плела. Смешни са ми хората, които го подлрепят и ругаят тези, които ги критикуват, защо? Стоичков е пр.ост като га.лош, но е супер ДОБЪР. Всеки го признава. Този човек перманентно се дъни, не става, феновете му (повечето роднини) плюят тези от нас, които отчитат фактите. Нищо повече. Черното е черно.Защо?
43
0
 
9
 
! Отговори
Shame преди 7 години
Мачкай Дришоооооооооооооооо
42
2
 
13
 
! Отговори
Христов преди 7 години
а след това бе пробит след негови грешки. Не пробит,направо издънен.Важното ,че селфитата които си прави са вървежни
41
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами сега, какво ще прави жалкия *** с малкия Пишо? Шерцингер вече си тъпче вагината с черен негърски салам. Явно за *** остава само дръжката на ракетата, да изпита поне някакво чувство на задоволение.
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спрян???ОТНЕСЕН
39
16
 
1
 
! Отговори
Ивайло преди 7 години
След тези коментари и аз не искам да имам общо с вас.
38
1
 
24
 
! Отговори
Готино преди 7 години
Новият пратеник на предаването "Без багаж" за Олипийските игри в Рио
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е че Чилич избърса корта с Мришо.Тоя е пълен АУТСАЙДЕР.А джурналята що глупости изговориха по ТВ-то преди мача просто не е истина.
36
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***! Докога ще се излага? Да се отказва и да не се навира там дето не го бива... Е, да се вре по креватите на каките. Явно, че за друго не става!
35
1
 
24
 
! Отговори
Ох преди 7 години
Не може да играе тоз Григор. Излагация!
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гришо стана дърт. Вече не може. Сори. Не му се сърдете, и той е човек.
33
2
 
46
 
! Отговори
... преди 7 години
въпреки че,имат 5 пъти по-малко време от нашия "играч",по-уморени са и много повече рекламни задължения имат,да идваш у дома веднъж на 3-4 години,да отказваш турнир в родната си земя е срам.Джокович ходеше да помага на бедстващите,даде си цялата си премия около 2-3 милиона долара от голям турнир,опита се да организира турнир в Београд и т.н. Така е,просто момче видяло известни жени и се лепна за тях,живееше при Шарапова в САЩ в неин имот,после запозна другата и хайде с нея.Голям спортист!!!
32
1
 
44
 
! Отговори
... преди 7 години
За да стигнеш до върха е нужен не само талант,а и труд,хъс и никога да не забравяш от къде си тръгнал.За 5-6 години да забравиш родния си език е надменност,да забравиш корените също,да отказваш да играеш за страната си е престъпление.Тенисисти като Федерер,Надал и Джокович и още много-играят редовно за страните си и представете си,че те на всеки турнир стигат до полуфинал и финал,а не като Димтров от понеделник до вторник на всеки турнир,и въпреки всичко играят за страните си редовно
31
2
 
37
 
! Отговори
ЖАЛКО преди 7 години
Жалкото в случая е , че Държавния Бюджет на България с пари от нашите Данъци , изсипа стотици хиляди евра на Григор за участие в Олимпиадата . И това стана въпреки че всички знаем че Григор е посредствен спортист , основната му роля е спаринг партньор .Аз лично , ако бяха ми дали тази сума щях да играя по-добре .
30
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гришко,да си беше останал в леглото при каката,щеше да се попотиш повече !
29
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да върне парите за билети и настаняване тоз кавалин аскювски! Че не поздравявал и другите български спортисти! Изпосляк некадърен! За нищо не става тоз ***!
28
9
 
11
 
! Отговори
Василев преди 7 години
Селяни, без руския допинг играта става мъчение!Агент Шарапов, ФСБ!!!

Спонсорирани публикации