Григор Димитров скоростно се изнесе от Рио

Завръщането на колоездача Стефан Христов се решава до часове
129
Григор Димитров скоростно се изнесе от Рио
Снимка: Reuters

Броене часове след загубата си в първия кръг на олимпийския турнир Григор Димитров отпътува от Рио.

Първата ни ракета напусна с баща си олимпийското село в 17 ч. местно време (23 ч. българско в събота), след като сам преаранжира скоростно пътуването си обратно за САЩ, съобщава БОК.

Още по темата

Както е известно първата ракета на българския тенис отпадна безславно от турнира на сингъл на Олимпиадата в Рио, след като бе победен с лекота от хърватина Марин Чилич след 1:6, 4:6.

Българинът демонстрира изключително колеблива игра и определено си личи, че в момента не се намира в най-доброто си състояние, макар да направи добро впечатление в Торонто.

След загубата си пък Григор набързо напусна корта, като отсвири журналисти и деца, които искаха да се снимат с него.

Същевременно заминаването на колоездача Стефан Христов и неговия треньор Тодор Колев обратно за София ще зависи от състоянието на спортиста. Колоездачът се възстановява след тежко падане в шосейното бягане и в момента е на обезболяващи в стаята си в олимпиското село. След падането самият Христов дори бе откаран в болница за кратко.

Ако днес има подобрение той ще пътува през Рим с полет, който се очаква на Терминал 2 на Аерогара София в понеделник в 18.05 ч. Окончателното решение обаче ще бъде в неделя сутринта бразилско време, съобразно състоянието му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 74При милиард и половина лева, които отиват за издръжка на роми и бежанци всяка година, точно до 500-те хиляди лева на Григор ли опря?!Странен начин на мислене, значи за теб не е проблем да издържаш роми и бежанци, а е проблем да дадеш пари за подготовката на спортист, който представя България на Олимпиадата?!---колкото полза от едните толкова и от другия. Кво представя, новото си гадже ли? Аз за манекени 500 хил. лева не давам ясно ли ти е?Абе майка му на Григор под колко ника пише бе
62
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гришо е за около 15-то място, когато е във форма и за около 32-то място, когато не е във форма. Сега е 34-ти в света, с което много малко тенисисти могат да се похвалят. Който може по-добре от Гришо да заповяда и да става номер 1 в света, а аз ше го плюя за всеки изгубен мач, сет, гейм или сервиз.
61
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле колко народ е вярвал че Григор Димитров може да победи Марин Чилич, и са разочаровани от тяхната си вяра.Да си призная и на мене ми се искаше да се случи чудо но съм наясно че е малко вероятно.Но чак пък да съм разочарован от това че чудото не се е случило,незнам обикновено чудесата рядко се случват така че тъгувайте толкова.
60
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не харесвате Гришо, отидете вие на олимпиадата и победете Чилич! Нищо трудно са вас, съдейки по коментариите ви.
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пичa въшка. И моля - стига цензура! Нелепо е!
58
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
MUHLIO!
57
4
 
9
 
! Отговори
Луд преди 7 години
Тоя *** не е длъжен да играе за България и затова по-добре да не се пробва, че само ни губи времето. От друга страна никой не е длъжен да го гаресва и аз така правя. Крайно време е журналистите да спрат да ни занимават с него и без това е към залеза си.
56
2
 
17
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Не може да се бяга от Олимпиада- спортистите мечтаят за да се класират до Олимпиада!!-- Това е най срамното да избягаш от Олимпиада която е едва--( на всеки 4 години - което е голям период )---и се случва- два три пъти в живота на велики спортисти !! Трябваше да се бори докрай - по добре да стане за смях като слабак - отколкото да стане за смях и като слабак и като ПЪРВИЯТ ИЗБЯГАЛ ОТ ОЛИМПИАДА !!
55
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, да оди да тренира ***-ките в Маями или Лос Анжелис!
54
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доколкото знам , Григор Димитров е първа ракета на България,т.е. най добрия тенисист на България в момента и още е такъв .От коментарите по надолу оставам в впечатление че повечето хора искат втората ни ракета Димитър Кузманов да участва на олипиада в рио а не първата ни ракета , което наистина е малко шантаво.НО пък имате право на мнение.
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да пътува лошо няма да си професия турист.де да бях и аз така и кинти да имах
52
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗА НИЩО НЕ СТАВА !! САМО ФУСТИ МОЖЕ ДА ПОБЕЖДАВА !!______________-Не фусти, а лелички !!
51
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И още, мануела има ................37 ФИНАЛА в турнири WTA и 19 ТИТЛИплюс 11 финала на двойки и 4 титли.На фона на настоящият Г/н Никой от дълбоката бг провинция Мришо тези резултати са ..........КОСМИЧЕСКИ.
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момчето набляга повече на нежния пол и това е разбираемо, на 25 години е все пак. За жалост, когато се усети, че е време да се концентрира върху тениса ще му е вече късно.
49
5
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Когато виждаш че не си в форма- че не ставаш - защо отиде да правиш за смях Българският Флаг- то и без това на БГ всички се подиграват- и след като СИ СЕ ХВАНАЛ НА ХОРОТО !! ГО ИЗИГРАЙ ДОКРАЙ !!!!-_ СИГУРНО това е първият спортист на Олимпиадата в РИО който срамно избяга - и то спортист с най вискок ранг !! СРАМ И ПОЗОР ЗА НЕГО !! ХЕМ ни направи за смях - хем избяга и направи за смях себе си !! Недорасъл пуберитет !
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** razglezen
47
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Факт е, че България нищо не дава и не прави за спортистите. На почит е само футболът, който никакъв го няма. Там наливат пари. Каца без дъно.
46
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 47Кал*ъф, ние си печелим парите и то повече от тоя смръдльо но не ми харесва той да печели пари на мой гръб като ме залива с помийни селфита-мелфита за да се прави на известен та да му плащат рекламни договори.Така че ДА ИЗЧЕЗВА от Бг медииното пространство и от там нататък всичко ще е ОК за мен но не и за него защото по света никой не го бръсне.......Други въпроси, балон?
45
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тенисът е на самоиздръжка. Защо да играе за купа Дейвис, след като нито лев не е получил за това? Парите, които спортното мистерство отпуска уж за Григор Димитров си ги харчи пак спортното министерство и с тях Гришо не разполага за подготовката си. Никой сериозен тенисист не участва в купа Дейвис без да му плащат за това, а вие искате това от Гришо?! Честно казано не той, а вие сте за оплюване.
44
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И когато някой се опитват да сравняват този Никаквец Дришов с Мануела Малеева нека да ви припомня че тя достигна ТРЕТО МЯСТО в ранглистата и БРОНЗОВ МЕДАЛот олимпиадата в Сеул.Като там Златото беше за undisputable number 1 Щефи Граф следвана от неповторима Габриела Сабатини и бронза за Мануела и голямата Зина Гарисън.Млъкнете и забравете за този слеки бег!!!

Спонсорирани публикации