Силви Дънекова през сълзи: Няма как да го направя умишлено!

Допингът може да се е появил от замърсена пипетка, смята тя
Обновена: 15 авг 2016 09:34 | 15 авг 2016 09:22,
58
Силви Дънекова през сълзи: Няма как да го направя умишлено!
Снимка: БОК

"Не се чувствам виновна, няма как да съм направила това нещо умишлено".  Така Силвия Дънекова коментира скандала с допинг пробата й, заради който беше изгонена от Олимпиадата. 

Тя не може да си даде отговор откъде са се получили такива резултати.

Още по темата

"За себе си нямам никакъв нормален и логичен отговор. Шокът и стресът е невероятно голям. Може да ме разбере само човек, който го е преживял", заяви Дънекова пред Нова тв. Тя потвърди, че й е минало като мисъл да се самоубие.

От българското спортно министерство пък никой не се е свързал с нея, за да обсъдят проблема.

"Животът ми е разбит на хиляди парчета. В спорта съм от 25 години. Това е смисълът на живота ми", заяви тя. 

По думите й веществото, заради което я обвиняват, може да бъде прието единствено по инжекционен начин. Става въпрос за препарат, който повишава хемоглобина в кръвта и дава издържливост. По думите на Дънекова това е препаратът, който унищожава колоезденето.

"Затова стоя тук и казвам, че съм невинна, че не съм го направила. Няма и кой да ми го направи. Не казвам, че съм лежала в леглото и някой го е направил. Невъзможно е", заяви Дънекова.

По думите й пробите й може да са замърсени с пипетката, с която са ги изследвали в лабораторията.

Силвия Дънекова се надява случаят да не се отрази на работата й, за да може да продължи да гради живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари!Да се направи веднага алтернативна олимпиада в Крим!А Силвето да носи знамето.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Капитан Силвия, засрамете се!На това вашето му се вика ГЬОНСУРАТЛЪК!
39
1
 
7
 
! Отговори
ас преди 7 години
Виновна е ,и още как - това е ясно.Но това че лъже като дърта ромка е срамно и жалко.
38
1
 
9
 
! Отговори
Информиран преди 7 години
Силвия лъже като "дърта ***". На всички запознати им е ясно, че тя като любовница на доктора на националите, "подготвяна" от него не са и липсвали стимуланти... Може да го е взела, за да не бъде последна, а предпоследна :) Срам за България си, Дънева!
37
1
 
7
 
! Отговори
аман преди 7 години
Ай стига ***, омръзна ни с твоите *** оправдания! Преди няколко олимпиади ни обясяваха, че щангистите били с допинг, щото някой им то бил сипал в супата!!Ние да не сме ***, че да ни обясняват само за някакви конспирации на целия свят срещу България. И да си мислим,че ей на-досега чисти и баш за олимпиадата-замърсили им се превръзките и оттам в кръвта и оттам в тялото и-ей такива простотии!
36
1
 
6
 
! Отговори
ЛУД преди 7 години
До АнонименААААА....ЗА ЗАТВОРА ИМА ЕДИН КУП ПОЛИТИЦИ БАНКЕРИ И РАЗБОЙНИЦИ. САМО ЧЕ ЗА ТЯХ НЯМА ДОПИНГ ПРОБИ А САМО КРАДЕНЕ. НА НАШ ГРЪБ. И СИ МЪЛЧИМ !
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя е за затвора.
34
2
 
12
 
! Отговори
НТ преди 7 години
Силви, съчувствам ти за срамното изгонване от Олимпийските игри, но изказване като "Няма как да го направя умишлено" е по детински нелепо, само по себе си не е доказателство за невинност и подкопава вече разклатеното уважение на обществото към теб, вместо да го укрепва.Спри с изказванията пред медиите, проведи свое лично разследване, открии неопровержими твърди доказателства и тогава излез със становище.Или пък...си признай, ако криеш нещо. Хората прощават пред честността.
33
3
 
9
 
! Отговори
Solar Power преди 7 години
До МЕРИЕ какво и е горкото ? Зобала е амфетамини и сега си плаща за това. Жалкото е ,че и ние и платихме една екскурзия. И американците и руснаците ги ловят не влизай в теория на конспирацията. Това само веганите го правят. И да американците кацнаха на луната !
32
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***! Да върне парите ни! Няма да си прави екскурзии за наша сметка! ***! Примитивна кокош ка!
31
4
 
12
 
! Отговори
БОК преди 7 години
Фелпс си призна преди години,Шарапова си призна,само нашите -не!Друг бил виновен,световна конспирация явно.А защо отбора ни по щанги не е на олимпиадата,помните ли?В Бг психиката на спортистите е такава-мислят си че спортните успехи идват с хапчета!
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех, какво да се прави - на нашите соц.спортисти все Америка им е трън у г.ъзъ. Ами спрете да ходите на тия спортни форуми. Дайте да си правиме Евразийски-олимпийски и да спрат тия драми с тия допинги и лаборатории. То вече стана цирк на цирковете. Да се състезават, руснаци, китайци и всякакви азиатци. Та белким се кротнат нещата.
29
10
 
7
 
! Отговори
МЕРИ преди 7 години
СЪЖАЛЯВАМ ГОРКОТО МОМИЧЕ И СЪМ СИГУРНА ЧЕ НЯМА ВИНА. МИСЛЯ ЧЕ ТЕЗИ ДОПИНГ ПРОБИ СА ПЪЛНА ДАЛАВЕРА. ЗАЩО НЕ ГИ ПРАВЯТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СПОРТИСТИ. ВСИЧКО Е ПРОДАЖНИЧЕСТВО И ПАРИ.ЖАЛКО Е ЧЕ НЕ БИВАМЕ КАТО НАЦИЯ И НАРОД ДА Я ЗАЩИТИМ. И ТОЯ *** МИНИСТЪР КРАЛЕВ ПРЪВ ЗАПОЧНА ПЛЮЕНЕТО....ГОЛЯМ ***. ИМАМ УСЕЩАНЕТО ЧЕ В КАКВОТО И ДА НИ ОБВИНЯТ СЪС ВСИЧКО ЩЕ СМЕ СЪГЛАСНИ - ДОРИ ДА СИ СВАЛИМ ДРЕХИТЕ...
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
30 - Може да не съм безгрешен, но поне си признавам грешките, а не обвинявам извънземните за тях.
27
2
 
4
 
! Отговори
Ххх преди 7 години
Питър Пан го е направил,ясно е вече
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От прочетеното по-горе излиза, че доктора и е направил няколко инжекции, без тя да се усети. Това с пипетката не минава. Ами, моето момиче, тичай веднага да си направиш и един тест за бременност, че може някой да те е изненадал, без да усетиш и сега да си бременна, без изобщо да подозираш!
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След големия спорт ако не е спечелила достатъчно кинти и остава да е барманка в Сл. Бряг
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До sudoНе сме, ама не отиваме на екскурзия до Рио на държавни разноски, разбирай и от твоя джоб включително.
23
9
 
10
 
! Отговори
sudo преди 7 години
Грам милост нямате. Сякаш вие сте безгрешни.
22
4
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Тренера и казва че скоро е боледувала и дори е отказала да пие лекарства за да не случайно да покаже при допинг теста ...лекувала се е само с билки .....не вярвам да е взела умишлено допинг , всички знаем че ако си крив на някой който има власт , ще си изпатиш дори да си перфектен !