Лудогорец на крачка от групите на Шампионската лига

Разградчани пребориха Виктория (Пилзен) 2:0
Обновена: 17 авг 2016 23:43 | 17 авг 2016 23:42, Веселина Йорданова
46
Лудогорец на крачка от групите на Шампионската лига
Снимка: БТА

Лудогорец направи огромна крачка към подвига да стане първият български отбор с две участия в групите на Шампионската лига.

Българският първенец удари с 2:0 Виктория (Пилзен) в първи мач от плейофите и чака с отлична преднина реванша в Чехия след седмица.

Двубоят на националния стадион "Васил Левски" пред около 12 000 запалянковци бе равностоен, но разградчани се оказаха по-ефективни и с попадения на Козмин Моци от дузпа и Върджил Мисиджан си осигуриха добра преднина.


Подробности за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всякви мафиоти и мутри се изредиха на ФК "Левски" и ФК "ЦСКА" и направиха сума ти поразии. Направете справка в Гугле-то - скандал след скандал, от която и да е година. Ако все още сте фенове на тези клубове и в същото време плюете Лудогорец, значи имате мозък колкото една тухла.
29
2
 
8
 
! Отговори
МК преди 7 години
Ако Домуса беше поел Левски или ЦСКА и имаха такива постижения последните 5 години. Щеше да има ПАМЕТНИК поне 30 метра висок построен от дарения на феновете :). Собствениците на повечето клубове са едни и същи просто КИРО показа че е възможно да се направи. Защо на грандовете ни не се получава, защо, защо......
28
0
 
9
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Гледах мача и много ми харесаха, наистина са добър отбор. Жалко само, че не успяха да им вкарат още два-три гола, имаха няколко много чисти положения, но... това е футбола. Ако играят и там така сърцато и стегнато съм сигурен, че ще продължат... успех и ще им стискам палци!
27
5
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Тези същите ли са дето паднаха от Левски оня ден?
26
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До КокоБийчДобре, че злобата и завистта ви напомнят, че има още два отбора, защото наистина ще ги забравим. Браво, "Лудогорец"!!! Продължавайте да ни радвате!
25
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на чужденците в Лудогорец!
24
0
 
3
 
! Отговори
BAI преди 7 години
IMA HORA KOITO SA V NESHTATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23
2
 
32
 
! Отговори
спортист преди 7 години
Браво на Лудогорец. И спрети да си чатите тук за политика. Излезте навън и променете нещата като не сте доволни. Тук е футболна част, говорете за това.
22
5
 
27
 
! Отговори
bai преди 7 години
BRAVO MOMCHETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OT SEPTEMVRI-BAYERN I ARSENAL V SOFIA!!!!!!!!!!!!!!!DAI BOJE!!!!!!!!!!!!BLAGODARENIE NA VAS A NE MIZERNITSI KATO LEVSKI CSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
na cska koito imat podkrepata na darjavnia aparat ( upravlqvame se ot socialisticheski nedonoscheta ) i levski koito imat bobi za shef na bfs ne im ponasq tazi novina
20
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крейзи Форест ШАМПИОН а дано
19
6
 
32
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Поздравления за Лудогоре.На 90% сме в Шампионска Лига.Пожелавам им лек жребий за ШЛ защото ми се иска минимум 3-то място а защо не и в първите 2 отбора
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До KiroGelov 16Помня е много добре и това е най-щастливото лято в живота ми. Но това няма нищо общо с Шампионска лига беце.
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7 на дали е до цвят по скоро талант Пилзен даже имаха повече черни Пък и на кой му пука каква е котката черна бяла главното е да лови мишки
16
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тия кухи *** дето викат, че не знам си колко Българина били. Че то по тая логика колко има в Манчестер Юнайтед? Колко има в Манчестер Сити, или Барселона - колко испанци има? Ами Реал Мадрид колко, А? Бати плющеците дето са тия, майна. Боли ги *** феновете на тия големи отбори колко чужденци има. Хората се кефят на добър футбол и т'ва, ама видиш ли... българина е *** и търси изпод вола теле.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КокоБийч 14Да и българите в отбора играят за слава, нали! Всички са наемници (това им е работата). Важното е името на отбора и резултатите. Никой не помни имената на футболистите, но всички помнят името на отбора.
14
3
 
6
 
! Отговори
KiroGelov преди 7 години
Na 38 bil, pyk ne pomni 1994 :D
13
3
 
23
 
! Отговори
фен на лудогорец преди 7 години
Злобарчетата ще си злобеят, независимо от резултата. Ей така - колкото да са "интересни", да имат повод да си мислят, че мисленето им е оригинално.
12
43
 
6
 
! Отговори
КокоБийч преди 7 години
Единственото българско в този отбор е името( и двама полузащитници)Всичко останало е наемници..не пишете глупости от рода на: Да живее БГ и т. нСмешна история Има само два отбора в БГ...всички знаем имената им
11
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашите бяха една класа над съперника, на прага на Шампинска лига. Аз съм на 38 и не помня такова нещо. Това ако не е повод за радост, незнам какво може да бъде. Тези които плюят, пепел им на устата.