Мирела, с която скочи и България: Сега започваме!

"До последно скачах за злато", каза медалистката ни от Рио
Обновена: 21 авг 2016 08:50 | 21 авг 2016 08:40,
82
Мирела, с която скочи и България: Сега започваме!
Снимка: Reuters

"Щастлива съм, че успях да правя опити на 2 метра, първият беше много хубав, но тепърва започваме. Щастлива съм, че успях да донеса радост на толкова много хора".

Това каза развълнувано Мирела Демирева малко след невероятния си успех в Рио, цитирана от bTV. Българката спечели сребърен медал в скока на височина и постигна най-добрия успех за страната ни на Олимпиадата в Бразилия.

Още по темата
"Бях супер притеснена. Миналата година на световното в Пекин обещах, че в Рио излизам за медалите, така че си изпълних обещанието", обясни героят ни от Рио.

Мирела Демирева разказа, че до последно е скачала за първото място.

"Ужасно много исках медал. Фалът на първия опит ми помогна да скачам всяка следваща височина от първия опит. До последно не губих концентрацията, скачах за златото до последно", каза тя.

26-годишната спортистка продължава да преследва голямата си цел - да скочи над 2 метра: "Вече нямам търпение да започне следващият сезон", сподели тя.

"Основното, което промених през последните години, е треньорът – подготвям се в Холандия. Имам различен разбег, което мисля, че е основното. По-уверена съм, нямам контузии, здрава съм, което е най-важното", обясни още Мирела Демирева.

Атлетката разкри още, че не си поставя граници и смята да работи стъпка по стъпка, докъдето й стигнат силите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
11
 
! Отговори
Анализатора преди 7 години
мъка, мъка - 197 см за злато, сребро и бронз !! очевадно е, че леката атлетика е в огромен застой, след като от десетилетия няма рекорди в нито една дисциплина, или където има, то те са с незначително подобрение на предишните.дали път това не показва , че човешките възможности не са неограничени и , че няма "неограничен ръст" във всичко, както на някои братя им се иска!
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама и журналистите сте едни, мани, мани ... до вчера даже не се сещахте да напишете и един ред за момичето, само ни пишехте за Ивет, която едвам се дотътри на финала и Гришо, който пък го мързеше та го болеше срешу Чилич, ама на сега всичките почнахте да пишете.
2
3
 
21
 
! Отговори
Отлична! преди 7 години
Добре че са жените на тая олимпиада, да ни отстрамят!
1
0
 
32
 
! Отговори
край преди 7 години
Браво момиче.