Мачът на националите срещу Люксембург - без интерес

Срещата от световните квалификации е днес
12
Мачът на националите срещу Люксембург - без интерес
Снимка: Reuters, архив

Обидно малко публика се чака днес на Националния стадион "Васил Левски" за първата световна квалификация на тима ни. Тази вечер момчетата на Ивайло Петев посрещат аутсайдера в групата ни Люксембург, но едва ли ще разчитат на солидна подкрепа.

Проверка на "7 дни спорт" показа, че на касите на "Васил Левски" е празно - няма жива душа. Касиерите така и не отговориха колко билета са продадени под претекст, че не знаят точната бройка.

Никой от БФС също не се нае с точна цифра или прогноза. През последната седмица се появиха информации за продадени 2000 пропуска, но поне на този етап не се вижда как ще се съберат толкова хора на трибуните.

4-те почивни дни в страната и фактът, че хората избраха да почиват в съседна Гърция, едва ли също са в полза на Ивайло Петев и неговите футболисти. Денят на Съединението се пада и последният почивен, така че обратно към столицата се чака огромен наплив от хора, но не и към националния стадион.

Любопитното е, че последният ни домакински мач беше преди почти година - през ноември 2015 г., срещу Азербайджан. Тогава в заключителната европейска квалификация се събраха между 300 и 400 души. До края на 2016 г. нашите имат още един мач в София - на 13 ноември срещу Беларус. Догодина обаче идват трите най-силни тима в групата ни - Франция, Холандия и Швеция.
 

Още по темата четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Няма страшно, ще има реванш !
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кво да ги гледаме нашите зализани, татуирани чалга футболисти? Не ги ли знаем каква жалка картинка са? А и мачът върве така, че Петев отива към поредното си събличане
9
1
 
0
 
! Отговори
Любо преди 7 години
Въф Франция на всеки паркинг фенове на Българският футбол монтират сателитките. Явно има интерес към мача.
8
1
 
2
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Яко !Млатиме ! На полувремето за сега ...
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То па и по тв-то едва ли много ще го гледат. Може ли такъв безинтересен мач да е чак от 22 ч.? Ми то утре сме на работа, няма по нощите да гледаме дървета.
6
2
 
15
 
! Отговори
бг преди 7 години
Най слабите в Европа ще се срещнат тази вечер.Дерби!
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачът ще е 0:2.После ще има коментари от сорта: "Подценихме съперника", "Съдията ги подкрепяше", "Изграждаме нов състав"...Хората ще мрънкат, ше ругаят, ще пият по една ракия и после всичко пак ще си е по старому.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А може и всички квалификации тия вън ако не бият
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако довечера не бием тия предлагам боби михаилов да си подаде директно оставката и от другия мач да се изиграе с младежите а тия просто по пътя
2
1
 
18
 
! Отговори
94 преди 7 години
А,бе щях да дойда ,ама ще дам за билет максимум 3,5лв и то ако ми дадът пекетче семки. За такива смешници и мързеливци които са 70% от тия няма да дам повече пари. И това е така,защото всеки е с връзки там.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обидно за кого ?За Япония ,за България или за Люксембург ?Ахаааа,май само за касиерите )))