Майкъла отсече: ЦСКА-София не е ЦСКА

Големият проблем и разделението на привържениците, смята Илиев
13 сеп 2016 17:30, Красимир Ангелов
20
Майкъла отсече: ЦСКА-София не е ЦСКА
Георги Илиев. Снимка: Булфото

Състезаващият се в Първа професионална лига ЦСКА-София не е автентичният ЦСКА, който беше официално обявен в несъстоятелност. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Бившият директор на "Българска армия" добави, че е нормално да има отлив от феновете и каза как те ще успеят да припознаят отбора на Гриша Ганчев.

"За мен големият проблем e разделението на привържениците. Няма как да подкрепят този тим, който е от Етрополе и Ловеч. Това не е истинския ЦСКА. Автентичният клуб беше обявен във фалит и сега Гриша Ганчев трябва да действа. Нека изкупи дружеството, да плати задълженията към НАП, да вземе и емблемата. Тогава това ще стане истинския ЦСКА и феновете ще се върнат на трибуните", заяви Майкъла пред нашата медия.

Очакванията са Гриша Ганчев наистина да действа по този начин, но се предполага, че това са намеренията и на другия нов отбор – ЦСКА 1948, който се състезава в областната група.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
Див Петел преди 7 години
цецека умре и то на 09.09.-дата пълна със символика относно изкуствено създадения отбор. Вече на тази дата ще празнувам.
10
2
 
5
 
! Отговори
ФК Люляк преди 7 години
Майкала откри топлата вода
9
18
 
11
 
! Отговори
Говеждия гъ* преди 7 години
Левски остана последния комунистически отбор в БГ. Подкрепян от ДС, ДПС и Боката, със собственик ДС-лапач и крадец.
8
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Маикъла и томов вън от цска срамни и жалки смешници заедно с менижерите на съд
7
1
 
20
 
! Отговори
ма хаха преди 7 години
Здрастиии, сега ли чак го разбра че този клуб е най-смешно създадения. Да е жив и здрам Бойко че поне им даде терен и база, то това беше и целта де. Щом Танчо комшията разбра че там всичко е фалш , значи го знаят всички, той е малко тъпичак.
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не съм харесвал ЦСКА, но все пак това беше един клуб с традиции и история, който ако не друго то поне заслужаваше да умре с достойнство. Това което правят в момента е гавра с труп
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 25 години успяха да унищожат и футбола! :-) Поколението ,което стана четвърто в света израсна по времето на социализъма!! :-)
4
1
 
20
 
! Отговори
лупи преди 7 години
"Нека изкупи дружеството, да плати задълженията към НАП, да вземе и емблемата." Ами микревския можеше да го направи това и без да създава ново ЦСКА. Сега вече няма смисъл
3
2
 
26
 
! Отговори
коки преди 7 години
Добро утро г-н Майкъл. Явно другарчето Ганчев не ти е бутнало,защото ти си *** и ще си с този, който дава. Истината е една Цецка вече я няма, закриха я с декрет на култовата дата 09.09. Всъщност тя с декрет си беше и създадена. Този клуб от А окръжна ЦСКА 1948 е в пъти по истински от хибридчето ЦСКА-София /Литекс-Чавдар Етрополе.
2
3
 
20
 
! Отговори
Батка преди 7 години
честит ви деветосептемврийски фалит прасенца!
1
5
 
20
 
! Отговори
ьантхьо преди 7 години
Майкъла да спре да говори че скоро започват дела срещу него за източването на ЦСКА

Спонсорирани публикации