Ултраси на ЦСКА-София се канят да събличат

Феновете ще изчакат с акцията си до мача с "Черно море"
13 сеп 2016 16:00,
17
Ултраси на ЦСКА-София се канят да събличат
Снимка: архив, Bulphoto

Играчите на ЦСКА-София може да бъдат съблечени, ако допуснат поредния си слаб резултат при домакинството на "Черно море". Това се отнася до повечето нови попълнения, които срещу "Дунав" само разходиха екипа и записаха поредната си загуба в първенството с 0:2.

Особен дразнител в следващия кръг е, че варненци се водят от легендата на "Левски" и доскорошен директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо. При евентуално дори и равенство могат да се очакват доста тежки минути за футболистите, съобщава "24 часа".

Феновете са категорични, че в  момента единствената вина е у играчите, след като всичко за първи път от години им е платено и те трябва да мислят единствено за футбол. При загубата от "Дунав" ЦСКА-София е отправил само четири точни удара във вратата на символичните домакини, докато те имат цели 5 и два гола.

Това въобще не говори за някаква класа от страна на гостите, а напротив. ЦСКА-София за сметка на това има предимство при ударите извън вратата и корнерите. Нито веднъж играч на гостите не е попадал в засада, което означава, че отпред положението е доста зле.

До момента "червените" нямаха и един сериозен мач срещу някой от лидерите в първенството, а вместо това допуснаха втори пореден гаф срещу новак в елита след този срещу "Верея". От новите попълнения, които бяха взети на пожар преди мача в Разград, като титуляр започна единствено Станислав Манолев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
11
 
! Отговори
Хектор преди 7 години
Какви ултраси на ЦСКА са тези продажници? Те за пари ще продадат и майка си. Да се хванат ръка за ръка с ЦСКА-София от Ловеч и там в провинцията може да им потръгне. Другият начин е Ганчев да извади 50 милиона които взе от Петрол и да почне да купува мачовете иначе ще си отидат в Б група където трябваше да играят тази година.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отборът воден от Христо Янев победи същия Дунав с 5:0
10
1
 
19
 
! Отговори
don преди 7 години
това не отбора ЦСКА.този отбор е измислен няма духа на стария .Защо само носи името.Който го хвани го бие но май намисва че играят на черното тотокакъв беше коефицента за победа на Дунав и какъв за ЦСКАБях ЦСКАР но сега не съм.Не съм *** на Гриша ганчев
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едни и същи простотии от феновете, аз изкарах 80 лв от тоя мач.
8
0
 
15
 
! Отговори
Пъзел преди 7 години
Те феновете са се съблекли някъде към средата на лятото и са се навели с гръб към микренския ...
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА фалира, няма го. Какво общо има между разните наплодили се съвсем нови цесеката и фалиралото ЦСКА, което си имаше история и успехи?! Няма го вашето ЦСКА, разберете го. Аз лично съжалявам, че ЦСКА фалира, защото така става безинтересно, но такава е реалността. И как да ви го кажа - вие сте бояджии - днес сте фенове на един отбор, утре на друг, вдругиден на трети. Имайте достойнство! Дръжте си на отбора.
6
2
 
5
 
! Отговори
Фсб преди 7 години
А,бе споко бе.Те двата отбора са побратимени.Че им пуснат варненци.100℅ цска-литекс ще бият.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставяха си управниците 20 години да им крадат отбора, да крадат играчи надругите отбори без да ги плащат, да крадат държавата чрез осигуровките. Оставиха си отбора да фалира, зарязаха го, погребаха го, смениха си емблемата. Припознаха Литекс и Чавдар. И сега... същите л...на
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не стане като Локото? И те си гониха всички собственици след като им застреляха двама, и сега кретат в средата на таблицата...
3
0
 
29
 
! Отговори
ГРУХ преди 7 години
Ще им лъснат оранжевите ***
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За налюбен под гърба ултрас кило пържоли и шише лимонада. Така държавата да стимулира борбата с тези мижатурки!
1
0
 
19
 
! Отговори
? преди 7 години
Съблечени?В смисъл, че ще си тръгнат по гол г/з ли?