Дяков призна: ПСЖ бе по-добрия отбор на терена

Съни определи дузпата за преломния момент в мача
29 сеп 2016 11:00, Красимир Ангелов
11
Дяков призна: ПСЖ бе по-добрия отбор на терена
Снимка: БТА

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призна класата на ПСЖ, но и това, че пропусната дузпа е била преломния момент в срещата от снощи. Разградчани загубиха с 1:3 двубоя от груповата фаза на Шампионската лига, а при 1:2 Моци пропиля 11-метров наказателен удар.

"Мисля, че по-добрият отбор спечели днес. Имахме своите шансове. Дузпата беше преломният момент, след това ни вкараха и трети гол и вече беше много трудно да вкараме. Искам да благодаря на целия отбор, че направихме така хората да вярват, че можем да победим ПСЖ. Дори и днес имахме своите шансове", коментира Дяков пред bTV.

"Аплодисментите означават, че сме показали една добра игра срещу добър отбор. Вярвам, че и пред телевизионния екран хората са стискали палци за нас. Голяма чест е да премериш сили с такъв отбор. За мен е чест да играя в Шампионска лига. Лудогорец ще показва добра игра и занапред и ще увеличава точковия си актив", сподели още капитанът на Лудогорец.

Още новини след мачовете от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
. преди 7 години
Запорожец признаха, че Мерцедес са по-добри автомобили...
7
1
 
6
 
! Отговори
Потребител преди 7 години
Мача бе добър. Определено Лудогорец можеха и по-добре - защитата се поизложи и координацията между футболистите куцаше - но съм виждал по-лошо представяне от "по-класни" отбори. Началото бе добро, играта им бе смела и леко безразсъдна колкото да покажат на ПСЖ че може да са по-класни но не и по-добри. ПСЖ изглеждаха леко стреснати но след дузпата определено се успокоиха и заиграха по-добре. Според мен по-добра координация като цяло и по-голям натиск в средата биха били достатъчни за победа.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво като са от другия край на света футболистите? ПСЖ бяха испанци, уругваец, зулуси и конго бонговци. в крайна сметка не играха чак толкова зле, все пак това е един от най-добрите отбори в Европа, имат и десетки години опит в Шампионска Лига.
5
1
 
7
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
До 2Само господин Кавани струва повече от всички чужди футболисти играещи в България. Как ще ги победиш, трябва те да играят с резервите...и пак не е сигурно
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредица от вратарски голове на Владо Стоянов,Вратарски голове срещу Звезда,вратарски гол срещу Виктория,нескопосано излизане и вратарски гол срещу Базел ,снощи два вратарски гола които минаха между ушите му.Владо изглежда бавен,тромав.дебел,към това като прибавим и грешките на треньора и щатнивт му изпълнител на дузпи ,Моци беше уплашен,личеше че ще пропусне,ненужна смяна в края на мача 87 мин вкарва Кешару,футболисти по 1.50 върнати цял мач в малкото си наказателно поле
3
2
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
С оглед на показаното резултата е благоприятен за нас.да бъдем реалисти ,много сме далеч от истината,но по лошото е ,че дълбаем в обратната посока разчитайки на футболисти от другия край на света.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не означава, че не могат да бъдат победени от "Лудогорец".
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ПСЖ даже малко голове ни вкараха