Стилиян Петров отказа на "Нинитън Таун"

Шестодивизионният клуб искаше от Стенли да е играещ треньор
2 окт 2016 13:31,
3
Стилиян Петров отказа на "Нинитън Таун"
Снимка: архив Булфото

Стилиян Петров е отказал да бъде играещ треньор на шестодивизионния "Нънитън Таун", съобщи "Бирмингам Мейл".

Той искал да се отдаде на завършване на школата за треньори към английската футболна асоциация.

Сега клубът се е насочил към нападателя Гари Тейлър-Флечър, един от рекордьорите в английския футбол. Той има вкарани голове на всички пет горни нива и ще се опита да го направи е на шестото.

Стенли искаше да се върне на терена с екипа на бившия си отбор Астън Вила, с който дори проведе предсезонна подготовка. Но точно когато всички очакваха да получи договор до края на сезона, мениджърът Роберто ди Матео изненадващо реши да не му предлага контракт.

Това разочарова изключително много българската легенда, но той вече гледа напред. Иначе Петров има сериозен опит по терените в долните дивизии на Острова, тъй като игра там още по времето, докато се бореше с левкемията. Той искаше да изиграе един сезон на професионално ниво, за да се раздели подобаващо с любимия си спорт, но Вила не му даде тази възможност.

За още спортни новини четете Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе...
2
3
 
16
 
! Отговори
скънка фром мнт преди 7 години
Стилиян е разкошен човек. Всеки, не само от Монтана,а от националния отбор от юношките, от ръководство, всеки, който по някакъв начин е имал досег до него знае що за човек е. Умът прави големия спортист - мотивация, дисциплина и много труд, Това е Стенли!
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А толкова много искаше да играе та чак сълзливи новели изкара покрай това.......защо не приятелю не искаш.......или са малко парите..........