Ден преди мача с Франция националите ни чакат по ?500

Толкова били парите за повиквателните в отбора
6 окт 2016 10:52,
11
Ден преди мача с Франция националите ни чакат по ?500
Снимка: архив, Булфото

Футболистите от националния отбор тръгват почти като обречени днес за Франция за гостуването на европейския вицешампион от световните квалификации.

Отборът няма почти никакви шансове в гостуването си на "Стад дьо Франс", а за капак играчите се размрънкаха за пари, пише "7 дни спорт".

В отбора се жалват, че не са получили по 500 евро за повиквателните в националния отбор, които са регламентирани от миналата година, но за момента от БФС не обелват и дума по този въпрос.

В последните две години сумата за телеграма, с която те викат в националния отбор, намаля сериозно. Преди тя беше около 1000 евро, докато сега е наполовина.

Част от футболистите в отбора дори са се зарекли да потърсят лична среща с президента на БФС Борислав Михайлов, който днес трябва да поведе делегацията за Париж.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
9
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Все пак повиканите в националния отбор футболисти не могат да участват в тренировъчния процес на отбора си, могат да пропуснат контроли, други срещи и т.н. и затова е уместно клубът да получава обезщетение, но не и футболистът. Ако клубовете не получават обезщетение, има риск да спират футболисти. Само с млади момчета дори и да имат голямо желание няма как да се изгради отбор, нужни са 1-2 опитни футболисти във всяка зона - защита, средна линия, нападение.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте шанс на младите, махнете тези лигльовци.
6
6
 
12
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Стига сте създавали дразги и интриги, жалки псевдо-журналистчета! Ако вие сте се самообрекли на простотия и невежество, това съвсем не означава, че "футболистите тръгват като обречени за Франция". Много сте долни.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
5
2
 
9
 
! Отговори
До маке преди 7 години
То ние тая песен сме я приготвили от мноооого време *** нещо в последните 10 - 20 и нагоре години все не ни се отдава възможност да я запеем! Ни нам що така!
4
8
 
8
 
! Отговори
маке преди 7 години
бием 3:0 и друга песен ке запеете
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо въобще трябва да получат пари при повикване? Да получат премии при добра игра. Да играеш за държавата е въпрос на чест, а не на пари. Може би първите няколко години с подобна политика няма да има сериозни успехи, но впоследствие национали ще станат момчетата, на които им се играе за България.
2
1
 
18
 
! Отговори
... преди 7 години
Брех в България и футбол имало!!!??? Брех брех явно е вярно, като казват, че човек всеки ден може да научи по нещо ново!
1
2
 
27
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
И 500 евро им е много...