Божи86 забърка скандал в Сърбия, почете загинал наркодилър

Сале Мутави уважавал Партизан, и Партизан трябвало да го уважава
19 окт 2016 09:44,
16
Божи86 забърка скандал в Сърбия, почете загинал наркодилър
Снимка: Instagram

Валери Божинов забърка голям скандал в Сърбия, след като обяви, че по негова инициатива футболният отбор на "Партизан" е излязъл на терена срещу "Вождовац" с тениски с лика на загинал привърженик.

На пръв поглед жестът би трогнал футболните фенове. В случая обаче става дума за Александър Станкович, по-известен в западната ни съседка като наркодилъра Сале Мутави, уточнява "Труд".

"Инициативата да излезем с тениски с лика на Александър Станкович бе моя. Много се изговори за това, но искахме и го направихме. Както Сале ни уважаваше, така и ние трябваше да уважим него. Вече съм се сблъсквал с подобни ситуации в Лече, Парма и Фиорентина", коментира Божинов пред сръбския сайт Informer.rs.

Сале Мутави беше застрелян в събота (15 октомври) в автомобила си. Той беше един от тарторите на агитката на "Партизан", но в досието му не липсваха провинения за притежание и разпространение на наркотици.

Жестът на футболистите на "черно-белите", който беше повторен и от баскетболния тим, беше посрещнат с остро неодобрение от страна на футболните привърженици на други отбори.

Божинов обаче беше категоричен, че жеста на баскетболните му колеги заслужава уважение.

"Всеки трябва да подкрепя "Партизан". Искам да сме единствени. Подкрепата на баскетболистите е невероятна, браво на феновете", заяви българинът.

Сръбският режисьор Сърджан Драгойевич изрази доста остро протеста си срещу действията на феновете, публикувайки в Twitter съобщение, което гласи: "Моля всички шефове на "Партизан" да излязат на терена с тениски с надпис: "Всички сме Сале Мутави – наркодълъри и хулигани".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доказано е,че при футболистите са по развити тези зони на мозъка които контролират движенията на краката. И това си е по рождение.Много е прав народът като е казал ,че бог едно дал друго взел.Така,че не му се сърдете не можете да искате от него да е адвокат например.
9
0
 
12
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Този е нещо като българската Ким Кардашян. Така и не разбирам защо е постоянно в новините.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз още не мога да разбера как може един инженер, лекар, пилот, учител ... да взимат 100-200 пъти по-ниски заплати от ритни топковци. Вие какво очаквате от този, книга да издаде ?
7
11
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Не виждам нищо лошо и фатално в това. Божинов е уважил въпросният Александър Станкович като симпатизант на Партизан, а не като наркодилър и престъпник.Така че слезте на земята и не търсете под вола теле.
6
2
 
22
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Защо изобщо ни занимавате с това некадърно и просто момче?
5
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Има акъл за 2 стотинки тоя. Става само за осеменител.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простичко си е момчето... Много простичко...
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като го гледам, все повече се убеждавам, че е лясковски швед;)
2
5
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
На един "акъл" сте
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чак е вдлъбнат, толкова е ***.